Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #38

Superfredag #38

Gode anmeldelser af Wonder Woman og meget mere

Stem op!
8
Stem ned!
-4
(reset)

- En håndfuld anmeldere har set Wonder Woman, og deres reaktioner er overvejende positive. Indtil videre er det kun citater på Twitter og ikke fulde anmeldelser, der må publiceres, men sætninger som ”den bedste DCEU-film indtil videre”, ”Wonder Woman er den helt, vi har brug for nu”, og ”Hun minder mig om Christopher Reeves' Superman - en sand superhelt uden frygt eller kynisme” tegner godt for filmen.

- Samtidig er der kommet en plakat og nogle nye billeder fra 'Wonder Woman' via Entertainment Weekly.

Wonder Woman/Warner Bros.

Wonder Woman/Warner Bros.

Wonder Woman/Warner Bros.

Wonder Woman/Warner Bros.

- Filmen om The Flash har måske fundet sin instruktør i 65-årige Robert Zemeckis. Ifølge The Wrap er han Warner Bros.' topkandidat, efter både Matthew Vaughn og Sam Raimi har afvist at stå bag Lynet.

- Tom Fillion skulle oprindeligt have haft en lille gæsterolle i Guardians of the Galaxy Vol. 2. Men instruktøren James Gunn har på Facebook forklaret, at han hellere vil gemme Fillion til en større rolle i senere Marvel-film.

- Tom Hardy skal spille Venom i en kommende film, som har Spider-Man-skurken som fokus. Sony Pictures har selv offentliggjort nyheden via Twitter, og filmen får premiere oktober 2018.

- Warner Bros. har udsendt det første billede af Amber Heard i rollen som Mera, der er Aquamans hustru og dronning af undervandsriget Atlantis. Karakteren optræder både i Aquaman og i Justice League, og der er kommet et billede fra hver af filmene, der indikerer meget forskellige farvepaletter.

Justice League/Warner Bros.

Aquaman/Warner Bros.

- Ludi Lin, der spiller en af de fem Power Rangers i filmen fra tidligere på året, har fået en rolle i 'Aquaman'. Ifølge Deadline skal Lin spille hærføreren Murk.

- Hugh Jackman, der spiller Wolverine i Logan, udtaler i ekstramaterialet til Blu-ray-udgivelsen, at han til at begynde med var skeptisk over for at skulle spille klonen X-24. Efter at have set resultatet måtte Jackman dog erkende, at han tog fejl, og at dobbeltrollen fungerede efter hensigten.

- Michael Fassbender mener, at det er meget sandsynligt, at han gentager sin rolle som Magneto i kommende X-Men-film. Det fortæller skuespilleren i podcasten Happy Sad Confused.

- Der kommer en ny Hellboy-film i 2018 uden den oprindelige instruktør Guillermo del Toro, og under filmfestivalen i Cannes er den første teaser-plakat blevet offentliggjort. Plakaten afslører undertitlen 'Rise of the Blood Queen', men ellers er der blot en tegning af den djævelske superhelt fra Mark Mignolas forlæg. Neil Marshall instruerer, og David Harbour (Stranger Things) skal overtage hovedrollen fra Ron Pearlman.

Hellboy: Rise of the Blood Queen

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Horsi

Er DCEU måske på vej? Det er da rart hvis det er, men noget folk glemmer er at en god film er ikke nok. Wonder Woman er nød til at være god OG de næste mange film efter Wonder Woman. En god film alene er ikke nok til at gøre op for Man of Steel og Batman v Superman som begge underpreformed i box office og delte fanskaren ganske meget.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Patrick

Siger desværre ikke særlig meget :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Murphys lov har nærmest hvilet henover DCEU som en forbandelse, men måske de dyre lærepenge omsider betyder, at Warner Bros. nu har fundet deres opskrift på succes.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bille2630

The End

1 minut siden
Januser/344672
Januser/344672

SPIDERMAN

14 minutter siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Jeg troede virkeligt at den ville blive overset! Fuldt ud velfortjent. Genial moderne gyser, der fortjener så meget anerkendelse!

15 minutter siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den har så meget mere at byde på en bande ord! En oplevelse man ikke må gå glip af!

21 minutter siden
janeuser/334586
janeuser/334586

Er det sandt at Palads er ejet af DSB og de nu vil lukke den ?

22 minutter siden

Aktive debatter