Cookie- og Privatlivspolitik
2 fortsættelser får instruktør

2 fortsættelser får instruktør

Talende løver og hurtige zombier

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Det har længe været frem og tilbage med begge film, men nu skulle instruktørerne til både 'Narnia 4' og World War Z II være fundet.

Variety kan fortælle, at Joe Johnston skal instruere den fjerde Narnia-film, også kendt som 'The Silver Chair', der i kronologisk rækkefølge er den sjette fortælling i C.S. Lewis' romanserie om det fortryllede land.

Handlingen foregår 50 år efter begivenheder i den seneste Narnia-film fra 2010, og den fjerde film betragtes derfor som en slags reboot, hvilket vil betyde helt nye navne på rollelisten.

Joe Johnston har en række mere eller mindre eventyrlige film på sit cv, der spænder fra Jumanji og Jurassic Park III til Captain America: The First Avenger.

'World War Z II' får en noget mere dyster instruktør ved roret i form af David Fincher. Instruktøren er eftersigende blevet opfordret til jobbet af Brad Pitt, og det kan således blive fjerde gang, de to stjerner arbejder sammen. Det frugtbare samarbejde startede som bekendt i 1995 med Seven.

Optagelserne til zombiefilmen forventes at starte næste år. Det vides endnu ikke, hvornår 'The Chronicles of Narnia: The Silver Chair' går i produktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Joe Johnston er ikke altid ensbetydende med de bedste film, men han har skjulte talenter, og en mand der kan løfte Narnia op hvor den hører til.

Det er vist længe siden David Fincher har beskæftiget sig med den type film, men han er og bliver en thrillerens mester.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Filmen ser meget ud til at have den samme stil og tone som LEGO Filmen også havde efter den trailer der til filmen.

3 timer siden
reni2

Super film. men det er en dårlig kopi! Jeg fandt stedet at se film af høj kvalitet. Jeg troede, at nogle af dem ville se det.

3 timer siden
Shellie

venter stadig på at den kommer!

19 timer siden
Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

3 dage siden
Kim
Kim

Det er der råd for

4 dage siden

Aktive debatter