Cookie- og Privatlivspolitik
2 fortsættelser får instruktør

2 fortsættelser får instruktør

Talende løver og hurtige zombier

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Det har længe været frem og tilbage med begge film, men nu skulle instruktørerne til både 'Narnia 4' og World War Z II være fundet.

Variety kan fortælle, at Joe Johnston skal instruere den fjerde Narnia-film, også kendt som 'The Silver Chair', der i kronologisk rækkefølge er den sjette fortælling i C.S. Lewis' romanserie om det fortryllede land.

Handlingen foregår 50 år efter begivenheder i den seneste Narnia-film fra 2010, og den fjerde film betragtes derfor som en slags reboot, hvilket vil betyde helt nye navne på rollelisten.

Joe Johnston har en række mere eller mindre eventyrlige film på sit cv, der spænder fra Jumanji og Jurassic Park III til Captain America: The First Avenger.

'World War Z II' får en noget mere dyster instruktør ved roret i form af David Fincher. Instruktøren er eftersigende blevet opfordret til jobbet af Brad Pitt, og det kan således blive fjerde gang, de to stjerner arbejder sammen. Det frugtbare samarbejde startede som bekendt i 1995 med Seven.

Optagelserne til zombiefilmen forventes at starte næste år. Det vides endnu ikke, hvornår 'The Chronicles of Narnia: The Silver Chair' går i produktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Jacob

Joe Johnston er ikke altid ensbetydende med de bedste film, men han har skjulte talenter, og en mand der kan løfte Narnia op hvor den hører til.

Det er vist længe siden David Fincher har beskæftiget sig med den type film, men han er og bliver en thrillerens mester.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

De har allerede meldt ud at Shia ikke vender tilbage i Indy 5

36 minutter siden
Mickey

Nu var jeg én af dem som ikke hadede 4'eren særlig meget.

2 timer siden
Noah

Black Panther tjener jo stadig mange penge, så den overgår snart The Dark Knight.

6 timer siden
Noobcake

Det nemt at regne ud. Men inflation har ikke ændret sig så meget. Inflation de sidste 10 år er på 1,6%.

11 timer siden
VIPER

-Troede de havde arresteret Spielberg & Lucas efter det de gjorde mod Indy i 4'rn...

13 timer siden

Aktive debatter