Cookie- og Privatlivspolitik
2 fortsættelser får instruktør

2 fortsættelser får instruktør

Talende løver og hurtige zombier

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Det har længe været frem og tilbage med begge film, men nu skulle instruktørerne til både 'Narnia 4' og World War Z II være fundet.

Variety kan fortælle, at Joe Johnston skal instruere den fjerde Narnia-film, også kendt som 'The Silver Chair', der i kronologisk rækkefølge er den sjette fortælling i C.S. Lewis' romanserie om det fortryllede land.

Handlingen foregår 50 år efter begivenheder i den seneste Narnia-film fra 2010, og den fjerde film betragtes derfor som en slags reboot, hvilket vil betyde helt nye navne på rollelisten.

Joe Johnston har en række mere eller mindre eventyrlige film på sit cv, der spænder fra Jumanji og Jurassic Park III til Captain America: The First Avenger.

'World War Z II' får en noget mere dyster instruktør ved roret i form af David Fincher. Instruktøren er eftersigende blevet opfordret til jobbet af Brad Pitt, og det kan således blive fjerde gang, de to stjerner arbejder sammen. Det frugtbare samarbejde startede som bekendt i 1995 med Seven.

Optagelserne til zombiefilmen forventes at starte næste år. Det vides endnu ikke, hvornår 'The Chronicles of Narnia: The Silver Chair' går i produktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Joe Johnston er ikke altid ensbetydende med de bedste film, men han har skjulte talenter, og en mand der kan løfte Narnia op hvor den hører til.

Det er vist længe siden David Fincher har beskæftiget sig med den type film, men han er og bliver en thrillerens mester.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

1 dag siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

2 dage siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

3 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

5 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

5 dage siden

Aktive debatter