Cookie- og Privatlivspolitik
2 fortsættelser får instruktør

2 fortsættelser får instruktør

Talende løver og hurtige zombier

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Det har længe været frem og tilbage med begge film, men nu skulle instruktørerne til både 'Narnia 4' og World War Z II være fundet.

Variety kan fortælle, at Joe Johnston skal instruere den fjerde Narnia-film, også kendt som 'The Silver Chair', der i kronologisk rækkefølge er den sjette fortælling i C.S. Lewis' romanserie om det fortryllede land.

Handlingen foregår 50 år efter begivenheder i den seneste Narnia-film fra 2010, og den fjerde film betragtes derfor som en slags reboot, hvilket vil betyde helt nye navne på rollelisten.

Joe Johnston har en række mere eller mindre eventyrlige film på sit cv, der spænder fra Jumanji og Jurassic Park III til Captain America: The First Avenger.

'World War Z II' får en noget mere dyster instruktør ved roret i form af David Fincher. Instruktøren er eftersigende blevet opfordret til jobbet af Brad Pitt, og det kan således blive fjerde gang, de to stjerner arbejder sammen. Det frugtbare samarbejde startede som bekendt i 1995 med Seven.

Optagelserne til zombiefilmen forventes at starte næste år. Det vides endnu ikke, hvornår 'The Chronicles of Narnia: The Silver Chair' går i produktion.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Joe Johnston er ikke altid ensbetydende med de bedste film, men han har skjulte talenter, og en mand der kan løfte Narnia op hvor den hører til.

Det er vist længe siden David Fincher har beskæftiget sig med den type film, men han er og bliver en thrillerens mester.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Det her er formentlig en god ting for Star Wars, mens det måske er skidt for Disney lige nu. Star Wars har brug for pauser.

5 timer siden
Jacob

Jeg er ikke overrasket at de tager den beslutning, men håber virkelig at de snart har lært lektien.

6 timer siden
Horsi

Rion Johnson har selv været ude og sige at han godt kan lide at lave film hvor den ene halvdel af publikum elsker det og den anden hader det.

8 timer siden
magicthe

Hej Stine

9 timer siden
CINEMANDRUP

Virkelig stærk bog og indtil videre har denne lille teaser trailer sat en god stemning. Håber den gør bogen ære.

10 timer siden

Aktive debatter