Cookie- og Privatlivspolitik
2. del af klovnegyser går i optagelse

2. del af klovnegyser går i optagelse

28 år senere

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Historien om Pennywise, karakteren der i 90erne gjorde alverdens børn mindre begejstrede for klovne, bliver som bekendt til to spillefilm, og optagelserne til sidste del starter eftersigende den 17. marts. Det skriver gysersitet Bloody Disgusting.

Den populære miniserie fra 1990, baseret på Stephen Kings roman, var også delt i to dele. I den nye filmatisering fokuserer første afsnit ligeledes på syv børn, der møder den rene ondskab i form af en klovn med sylespidse tænder. 

Første del blev indspillet fra juni til september sidste år, og udover Bill Skargård som Pennywise er der roller til måske kommende stjerner som Finn Wolfhard (tv-serien 'Stranger Things'), Nicholas Hamilton (Captain Fantastic) og Jaeden Lieberher (Midnight Special).

Begge film instrueres af Andrés Muschietti (Mama), men det var forventet at anden del, der følger de samme karakterer 28 år senere, ville afhænge af etterens kommercielle succes.

Det forholder sig måske anderledes, og selvom de snarlige optagelser kan være ekstra scener til den første film, påpeger Bloody Disgusting, at deres kilde indikerer påbegyndelsen af del 2.

Producenten Seth Grahame-Smith har i øvrigt videregivet Stephen Kings reaktion på den nye filmatisering. Ifølge forfatteren er der "ingen grund til bekymring, da man har gjort et vidunderligt stykke arbejde".

It (den første del) får biografpremiere den 7. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Den gamle Stephen King miniserie var original, med en følelse af decideret uhygge og mindeværdige karakterer og så en klovn der gav os alle mareridt. Tim Curry var fænomenal i denne rolle, så jeg kan sagtens se hvorledes en sådan arv kan være svær at løfte så en n generation bliver skræmt fra vid os sans som os andre blev i sin tid. Hvis de holder sig til originaliteten og stemningen er der potentiale til at det her kan blive rigtig godt. Hvis det bliver en moderne version hvor fokus er på splat og ikke decideret uhygge så går det galt og vil være en film som gik i glemmebogen med andre splatterfilm.
Stephen Kings miniserie 'It' havde ikke fokus på splat men derimod at opbygge det gode gys, så hvis de nu vælger at gøre dette med originalen i tankerne kan det her godt gå hen og blive rigtig godt, og så jeg håber den nye klovn er mindst lige så uhyggelig.

Ardimon

...for at den bliver for pæn ligesom de fleste genindspilninger. Texas chainsaw, Freddy, Friday filmene har alle været for "tænkte" og polerede så de mistede det originale.

Jacob

Nu venter jeg utålmodigt på en første trailer, men har folkene bag med studiets ubetinget opbakning løftede arven, så kan Pennywise skræmme en ny generation, og minde os andre om hvorfor vi lykkeligt havde glemt ham ;-)

Christina

Jeg foretrækker Stephen King's gamle serie. Kan godt være at den var "simpel" men fuck Pennywise var creepy!
Ingen kunne spille ham som Tim Curry !
Hvad jeg har set indtil videre af det nye, så må jeg indrømme at den klovn SLET ikke ser creepy ud! Og det kommer fra en der hader klovne LOL.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Dianauser/682329
Dianauser/682329

It digs into the human condition, and just how far (and not far), we will go to survive.

27 minutter siden
Mieuser/939309
Mieuser/939309

Du har så ret!

38 minutter siden
KØLuser/1356556
KØLuser/1356556

Virkelig mange gode film!

1 time siden
lisbet

Billy Elliot,den rammer noget lige i hjertet at dreng som kommer fra et arbejderhjem i Yorkshire kan bryde den bitter

1 time siden
Kenneth Pedersen

Jeg fortsætter med at følge serien.

2 timer siden

Aktive debatter