2. del af klovnegyser går i optagelse

28 år senere
Billede
(© It (2017)/New Line Cinema)

Historien om Pennywise, karakteren der i 90erne gjorde alverdens børn mindre begejstrede for klovne, bliver som bekendt til to spillefilm, og optagelserne til sidste del starter eftersigende den 17. marts. Det skriver gysersitet Bloody Disgusting.

Den populære miniserie fra 1990, baseret på Stephen Kings roman, var også delt i to dele. I den nye filmatisering fokuserer første afsnit ligeledes på syv børn, der møder den rene ondskab i form af en klovn med sylespidse tænder. 

Første del blev indspillet fra juni til september sidste år, og udover Bill Skargård som Pennywise er der roller til måske kommende stjerner som Finn Wolfhard (tv-serien 'Stranger Things'), Nicholas Hamilton (Captain Fantastic) og Jaeden Lieberher (Midnight Special).

Begge film instrueres af Andrés Muschietti (Mama), men det var forventet at anden del, der følger de samme karakterer 28 år senere, ville afhænge af etterens kommercielle succes.

Det forholder sig måske anderledes, og selvom de snarlige optagelser kan være ekstra scener til den første film, påpeger Bloody Disgusting, at deres kilde indikerer påbegyndelsen af del 2.

Producenten Seth Grahame-Smith har i øvrigt videregivet Stephen Kings reaktion på den nye filmatisering. Ifølge forfatteren er der "ingen grund til bekymring, da man har gjort et vidunderligt stykke arbejde".

It (den første del) får biografpremiere den 7. september.