Cookie- og Privatlivspolitik
Guide 2017: Science Fiction

Guide 2017: Science Fiction

15 kommende titler

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

2017 bliver et godt år for science fiction-fans. Ikke bare udkommer de længeventede fortsættelser til 'Star Wars' og 'Guardians of the Galaxy', men man kan også se frem til et væld af storslåede, originale fortællinger fra nære og fjerne galakser.

Danmark har også noget at byde på i denne omgang. Udover 'The Dark Tower', som er instrueret af Nikolaj Arcel, udkommer der også et dansk science fiction-drama ved navn 'QEDA'.

Se listen over alle 15 science fiction-film, der udkommer i 2017 og stem på den, du glæder dig mest til.

God Particle
'God Particle' er produceret af J.J. Abrams og foregår i samme univers som Cloverfield og 10 Cloverfield Lane. Filmen følger en gruppe astronauter, som kæmper for at overleve, efter et uheld med en partikelgenerator får Jorden til at forsvinde.

Creative Control
I en nær fremtid bruger en marketingschef en ny Augmented Reality-teknologi til at indlede en affære med sin bedste vens kæreste. 'Creative Control' er en sort-hvid film, som blender science fiction-elementer med indie-genren.

Ghost in the Shell
Scarlett Johansson lægger krop og sind til den kvindelige cyborg, manga-fans kender fra Masamune Shirows serie af samme navn. Johanssons karakter, The Major, er leder af et anti-terrorkorps, der bl.a. tæller Pilou Asbæk.

Power Rangers/Nordisk Film
Power Rangers
Filmen er en genfortælling af tv-serien fra 90erne og følger en gruppe teenagere, der får superkræfter og udnytter dem i kampen for at redde verden.

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Marvels misfits vender tilbage i opfølgeren til den populære Guardians of the Galaxy. I 'Vol. 2' begiver Star-Lord (Chris Pratt) sig ud på en rejse gennem universet for at finde sin far. Med sig har han hele holdet inklusiv den nuttede men dødsensfarlige baby-Groot.

Life
Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal har fundet liv i rummet - desværre er de fanget på en rumstation med den dødsensfarlige parasit, som bringer besætningens liv i fare.

Transformers: The Last Knight/UIP
Transformers: The Last Knight
Michael Bay instruerer sin formentlig sidste Transformers-film, som fortsætter eventyret fra Transformers: Age of Extinction. Mark Wahlberg får selskab af Stanley Tucci og Anthony Hopkins med Peter Cullen i rollen som Optimus Prime.

Abernes planet: Opgøret
Caesar (Andy Serkis) kunne ikke forhindre krigen mellem aberne og menneskerne. Nu må hver side forberede sig på et slag, der endeligt skal afgøre, hvilken race der vil overleve.

Valerian and the City of a Thousand Planets
Luc Besson har arbejdet på filmatiseringen af den franske tegneserie i årtier, og med Dane DeHaan og Cara Delevingne i hovedrollerne er scenen sat til et medrivende rumeventyr.

The Dark Tower/UIP
The Dark Tower
Idris Elba og Matthew McConaughey har hovedrollerne i den længeventede filmatisering af Stephen Kings mørke Gunslinger-univers. Da drengen Tom Taylor bliver transporteret til det paralelle univers Mid-World møder han Elbas karakter Roland Deschain, og sammen begiver de sig ud på en rejse for at finde 'det mørke tårn'.

Alien: Covenant
Ridley Scott fortsætter Alien-serien med 'Covenant', som er en direkte efterfølger til Prometheus. Androiden David (Michael Fassbender) er tilbage med et nyt hold astronauter, deriblandt Fantastiske skabninger-stjernerne Katherine Waterston og Carmen Ejogo.

QEDA
Året er 2095, og en klimakatastrofe hærger Jorden. Efterretningschefen Fang Rung splitter sin bevisthed og sender halvdelen af sig selv tilbage til København anno 2015 for at sende vigtig information tilbage til fremtiden. Det danske science-fiction drama er instrueret af Max Kestner.

Blade Runner/Sandrew Metronome
Blade Runner 2
Så kommer opfølgeren til sci fi-klassikeren Blade Runner endelig, med Harrison Ford tilbage i rollen som Rick Deckard. Han får selskab af Ryan Gosling, Robin Wright og Jared Leto i filmen, som foregår 30 år efter originalen.

Geostorm
Gerard Butler er en satellit-designer, som tager på rumrejse for at redde verden fra en frygtindgydende storm. Filmen sammenbringer tilsyneladende elementer fra naturkatastrofefilm såsom The Day After Tomorrow og rum-thrilleren Gravity.

Star Wars: Episode VIII
Året afsluttes endnu engang med en Star Wars-film. I opfølgeren til The Force Awakens har Rey fundet Luke Skywalker og skal nu lære at styre Kraften, mens Finn, Poe Dameron og General Leia Organa fortsætter oprørernes kamp.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Nr. 1: Star Wars Episode VIII - muligvis med titlen 'Fall of the Resistance'.

Nr. 2: Guardians of the Galaxy Vol. 2 - efterfølgeren til nok 2014's mest uventede succes.

Nr. 3: Abernes Planet: Opgøret - hvorfor pokker har den ikke fået undertitlen 'Krigen'?

Nr. 4: Alien: Covernat - 'Prometheus' virker desværre overflødig i kølvandet på udmeldingerne omkring fortsættelsen.

Nr. 5: The Dark Tower - spændende hvilken filmatisering Nikolaj Arcel får ud af det.

Nr. 6: Blade Runner 2 - den korrekte titel er vist 'Blade Runner 2049'.

Nr. 7: Valerian and the City of a Thousand Planets- Luc Besson har svinget i kvalitet, men forhåbentlig giver den mindelser om 'Det Femte Element'.

Nr. 8: Ghost of the Shell - kender ikke så meget til det oprindelige anime oplæg, men det lyder til at den nye live-action film læner sig meget opad det. Omend det er et skår i glæden at hovedpersonen er blevet hvidvasket, og sikkert også andre karakterer.

Nr. 9: Power Rangers - den kan gå begge veje, hvilket vi har set med 'Transformers' fra 2007, der var fremragende, og så 'TMNT: Out of the Shadows' som blev en kommerciel skuffelse.

Nr. 10: Normalt er historiske rammer fantastiske, hvilket f.eks. prequelfilmene om X-Men har bevist, men desværre har fortsættelserne med Transformers ikke kunnet opnå det samme. Forventningerne hviler på et meget lille sted.

aspargsenuser/121305

glæder mig mest til The Space Between Us

Power Rangers - Seriøst ?
Transformers - nu igen :(
Abernes Planet - nu igen :(
Alien - nu igen :(

Antaeus

1'eren er selvfølgelig selvskreven.
2'eren er virkelig spændende. Valerian (Linda & Valentin) er en af de allerstørste i tegneserieverden og Star Wars har fx lånt en hel den fra dette tegneserie mesterværk.

1. Star Wars VIII
2. Valerian
3. Alien
4. Blade Runner 2
5. Abernes Planet

Og så er der nogle måske'er.

robja19

1. Star Wars: Episode VIII
2. Alien: Covenant
3. Blade Runner 2
4. Guardians of the Galaxy Vol. 2
5. Valerian and the City of a Thousand Planets
6. Geostorm
7. God Particle
8. Abernes planet: Opgøret

White Knight

Glæder mig vildt meget til:

- Guardians of the Galaxy 2
- Star wars VIII
- Thor: Ragnarök
- Dark Tower
- Wonder Woman

Mickey

Jeg skal se følgende:
1. The Dark Tower
2. Star Wars: Episode VIII
3. Ghost in the Shell
4. Guardians of the Galaxy Vol.2
5. Alien: Covenant
6. Valerian and the City of a Thousand Planets
7. Life

JeffreyDeathrey

Jeg siger: "Ja tak" til:
God Particle
Guardians of the Galaxy vol. 2
Abernes Planet: Opgørelsen
The Dark Tower
Alien: Covenant
Star Wars: Episode VIII
Hvilken af disse titler, jeg glæder mig mere til end de andre, kan jeg virkeligt ikke finde ud af! Et par af de resterende film, kunne også stærkt overvejes.

Daniel

Flere gode titler på vej og nogle få mindre gode.

Tranformers - Really?! En til? Var den sidste ikke skidt nok?

Power Rangers - Er det nødvændigt?

Ghost in the shell - På tide!

rene

men mange af dem ender jeg nok med at se, men dark tower har bare opbygget en forventning i mig

Martin

Stemte på Valerian & The City of a Thousand Plantes.
Er mega-overdrevet-kodylt-kanonsprødt-herrevildt spændt på at se "Linda & Valentin" som Live-rolle spillefilm. Elsker tegneserierne.Bum!

Men men men, mangler at kunne give min. 3-5 film på listen *glæder mig til*! Ser ud til det bliver et rigtigt nice sci-fi år...

Ghost in the Shell - Gisp! endeligt!!!!
Alien: Covenant
Blade Runner 2
Guardians of the Galaxy vol. 2
Star Wars: Episode VIII

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter