Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalg - Rogue One: A Star Wars Story

Forsalg - Rogue One: A Star Wars Story

Billetsalget er startet

Stem op!
73
Stem ned!
0
(reset)

Forsalget til Rogue One: A Star Wars Story er begyndt.

Hvorvidt der kan reserveres og/eller købes billetter er forskelligt fra biograf til biograf. Husk at reserverede billetter skal afhentes indenfor syv dage.

Filmen foregår mellem to tidligere Star Wars-episoder, nemlig Revenge of the Sith fra 2005 og A New Hope fra 1977. Den handler om den kriminelle Jyn, der sammen med en gruppe rebeller skal stjæle plantegningerne til Imperiets nye våben: Dødsstjernen.

Danske Mads Mikkelsen er at finde på rollelisten som Jyns far, Galen.

"May the Force be with you!"

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Fauzia

Det undrer mig gevaldigt, at der ikke kan bestilles billetter til 2D den første uge og ugen efter er der kun 2D kl 12:30.
Er filmen lavet specielt til 3D siden man skal påduttes dette?
Der må meget gerne komme flere 2D tider, tak.

Antaeus

Ja især når 2D stadig har så overlegen billedkvalitet sammenlignet med 3D.

Men alle biograferne gik jo straks ud og investerede i mega-dyrt 3D efter Avatar og nu hænger de på regningen og så sørger de for at de store film bliver sendt i 3D i de store sale og på de bedste sendetidspunkter så det ser ud til at kunderne vælger 3D (i virkeligheden vælger de store sale og de bedste sendetider).

Hvis de virkelig testede og satte 2D over for 3D så de fik samme betingelser så tror jeg 3D salget ville falde gevaldigt med et slag. Men det bliver der jo nok ikke noget af da de skal have deres investering hjem.

Sidste år måtte vi udklædte og det hele og på premieredagen sidde og se Star Wars 7 i en mindre biograf i Palads for det var det eneste 2D de kunne tilbyde til allertiders største film i dette årti. Det er hvad der bydes til dem som vil se 2D (og det er stadig størstedelen af biografgængerne).

Fauzia

Det er så ærgerligt og en øv oplevelse, at sidde i en lille sal og se en stor blockbuster film. Jeg synes heller ikke at vores 3D kvalitet herhjemme er så god og føler at jeg bedre får alle farverne med i 2D. Blev dog meget positivt overrasket med Dr. Strange.

Det er en helt anden film oplevelse, at sidde i en stor sal med andre mennesker og se på et stort lærred, så bevarer håbet om 2D lidt endnu:)

Jacob

Den største bekymring er helt klart al den ballade der har klæbet sig til 'Rogue One', og af hvad den brede offentlighed har kendskab til, så lader det til at pege på store uenigheder imellem Disney cheferne og instruktør Gareth Edwards. Det er dog en diskussion hvor vi næppe kan gennemskue hos hvem ansvaret hviler tungest, men bliver frygtelig skuffet hvis man i stil med 'Suicide Squad' lover verdens fedeste film igennem trailers, og så fordi alt for mange folk blander sig får en gang rod. Men jeg tager ja-hatten på, og håber at deres første stand alone film bliver en bragende succes. Og her tænker jeg ikke bare økonomisk, hvilket jeg ikke er et sekundt i tvivl om, men om det bliver en historie med kød på. Modsat Episode VII-IX der bliver requels, hvor man nærmest kan gætte halvdelen af handlingen på forhånd, så er 'Rogue One' et forfriskende pust til sagaen.

SMOjr

Jeg tror bestemt ikke, vi har noget at frygte med hensyn til reshoots osv. Alle store film, og jeg mener ALLE, kommer ud for reshoots. Det er ganske almindelig procedure. Nu større filmen er, desto mere hører vi om hvad der eventuelt foregår eller ikke foregår bag kulisserne. Jeg har tiltro til Disney og Lucasfilm - de formår at sætte de rigtige mennesker til opgaverne, og giver plads til de talenter de hyrer, uden at de "høje herrer" blander sig alt for meget i de kreative beslutninger.
Så jeg mener igen, at vi slet ikke har noget at frygte - alt hvad vi har set af behind the scenes fra filmen, tyder på, at vi har noget ekstremt godt i vente fra en instruktør og et filmhold, som er lige så store fans af universet som os.
Og med hensyn til "requels"... Episode VII havde mange ting tilfælles med den originale trilogi - og det var med vilje. Det har folkene bag været meget åbne omkring. Det var et strategisk valg for at hive både nye og gamle Star Wars fans ind i universet (igen). Det gav i den grad pote, og NU kan de begynde at lade originalitet tage over - hvilket jeg lover dig at en instruktør som Rian Johnson gør. Jeg forstår godt, at nogle mennesker blev skuffede over de mange genbrugte elementer i Episode VII - men det har intet at gøre med, at folkene bag var inkompetente. Tværtimod.
At Disney så ikke formår at give de mange dedikerede og loyale fans en midnatsforestilling, som Lucasfilm gjorde det før i tiden, er mig en kæmpe stor gåde. Lige der har de sgu ikke helt styr på deres sh*t.

Marathon Max

Det var da godt man sad klar ved knapperne i arbejdstiden, når nu det blev annonceret at billetterne kom til salg kl. 12:00.

Jeg kan ikke se én god biograf imellem dem der er ledige pt.

Dette bliver nok min første SW premiere jeg lader gå forbi mig.
Back to work.

Marie Bille

Spilletiderne fra Nordisk Film Biografer var desværre ikke synlige de første 10 minutter at forsalget. Det skyldes en udfordring i deres billetsystem. Derfor blev spilletiderne først synlige efter lidt tid.

Mvh Marie, kino.dk

Peruser/74383

I Odense er det kun Cinemaxx der er synlig. Klokken er 12.09!!!?!

Marie Bille

Spilletiderne fra Nordisk Film Biografer var desværre ikke synlige de første 10 minutter at forsalget. Det skyldes en udfordring i deres billetsystem. Derfor blev spilletiderne først synlige efter lidt tid.

MVH Marie, kino.dk

Marathon Max

Der er kun 6 biografer i kbh. området.. Resten er ikke oppe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

6 timer siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

7 timer siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

2 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter