Cookie- og Privatlivspolitik
Oprah skal på sci-fi eventyr

Oprah skal på sci-fi eventyr

A Wrinkle in Time er Disneys næste store familiefilm

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Nu kommer Disney med et storstilet rumeventyr for børn: 'A Wrinkle in Time' (Rejsen til det ukendte), som er baseret på Madeleine L'Engles bog af samme navn.

Filmen skal instrueres af Ava DuVernay, som slog igennem med den Oscar-nominerede Selma.

DuVernay har bekræftet på Twitter, at Oprah WinfreyReese Witherspoon og Mindy Kaling skal spille hhv. Mrs. Which, Mrs. Whatsit og Mrs. Who, tre overnaturlige skabninger der hjælper hovedpersonen Meg med at finde vej gennem universet.

Filmens unge heltinde Meg Murry skal spilles af den 13-årige Storm Reid (12 Years a Slave).

'A Wrinkle in Time' handler om Meg, en helt almindelig teenagepige der sammen med sin bror Charles og vennen Calvin begiver sig ud på en eventyrlig rejse gennem tid og rum for at redde sin far, der er blevet taget til fange på en fremmed planet.

Ifølge The Atlantic er Ava DuVernay den første kvindelige afrikansk-amerikanske instruktør der får et filmbudget på over $100 millioner. Med Storm Reid som hovedpersonen Meg er 'A Wrinkle in Time' også den første store amerikanske eventyrfilm med en afrikansk-amerikaner i hovedrollen.

'A Wrinkle in Time' blev udgivet i 1963, og Madeleine L'Engles forfatterskab er blevet sammenlignet med C.S. Lewis' Narnia-serie pga. dens inklusion af kristne elementer og kampen mod konformitet.

Manuskriptet er skrevet af Jennifer Lee, som også står bag Disneys Frost. Det ser ud til, at 'A Wrinkle in Time' vil minde lidt om Martin Scorseses eventyrfilm Hugo fra 2011, med noget af den visuelle magi der også prægede dette års Disney-film Den store venlige kæmpe og Junglebogen.

'A Wrinkle in Time' afventer dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Fik man en krone for hver gang synopset er indledt med en helt almindelig teenager, der pludselig er speciel, og har en forudbestemt skæbne, så kunne man snildt trække sig tilbage på en solrig troppeø. Der er et hav af eksempler på hvor det er lykkedes, men der dæleme også en tilsvarende mængde der er fuldstændig kønsløse. Baseret alene på det her så bliver 'Rejsen til det ukendte' formentlig ude af øje, ude af sind.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 time siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden

Aktive debatter