Cookie- og Privatlivspolitik
Thor bliver holdt udenfor

Thor bliver holdt udenfor

Hvor var Thor i Captain America: Civil War?

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

I en ny video fortæller Thor (Chris Hemsworth), hvor han var, mens Captain America og Iron Man kæmpede i Captain America: Civil War.

Der var sort af superhelte i forårets store Marvel-film, men alligevel manglede der et par Avengers: Hverken Thor eller Hulk (Mark Ruffalo) var nemlig at finde, da Steve Rogers og Tony Stark kastede sig ud i en kamp på liv og død.

Avengers-holdet forventes at blive genforenet i finalefilmene Infinity War og den unavngivede opfølger, men indtil da har Thor og Hulk deres egen sideløbende historie.

Thor: Ragnarok, den tredje film om tordenguden fra Asgård, genforener nemlig Thor og Bruce Banner, som begiver sig ud på en rejse, Mark Ruffalo tidligere har beskrevet som en "kosmisk road-trip".

Marvel-fans skal dog ikke helt undvære de to favoritter indtil 'Thor 3' får premiere i slutningen af 2017.

Instruktøren Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople) har nemlig lavet en lille mockumentary til Civil War-DVDen, der på humoristisk vis forklarer, hvorfor Thor ikke var med til festen:

Stakkels Thor. Heldigvis kan han jo bare starte sit eget hold med Hulk og Darryl. Vi glæder os i hvert fald til at se mere fra Team Thor: De sjoveste superhelte i 'Ragnarok'.

'Thor: Ragnarok' har premiere den 2. november 2017.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Jeg håber Taika Waititi's skæve humor for lov også at smitte af på Thor: Ragnarök. Denne "trailer" er i hvert fald lovende.

Jacob

Den tredje film med Avengers får bare titlen 'Infinity War', mens den som tidl. gik under navnet 'Infinity War Part 2' nu er titelløs, og bliver en selvstændig historie ;-)

Ellers et sjovt indslag med Thor ligesom da han optrådte i Saturday Night Live!

Horsi

Hej Jakob. Det er da godt jeg ikke er ene om at pege det ud. Jeg synes nemlig den nyhed er gået ret stille hen over hovedet på en pæn del folk. Ville havde troet det ville skabe mere reaktion end det gjorde. Jeg glæder mig til filmen og som jeg skriver i mit eget indlæg tyder de andre billeder der er blevet offentliggjort fra sættet at Dr. Strange måske kommer forbi.

Jacob

Hos DCEU har man ligeledes også gået fra 'Justice League Part 1' til bare 'Justice League'. Der er tilmed dukket billeder op fra 'Thor: Ragnarok' som trækker tråde til Stephen Strange, der kan forvandle Marvel Cinematic Universe til Marvel Multiverse. Ang. 'Infinity War' er det interessant at Steve Rogers ikke længere er Captain America efter borgerkrigen, men håber at han får skjoldet tilbage fra Tony Stark når Thanos endelig ankommer. Her er det værd at bemærke at 'Black Panther' får premiere først i 2018, hvor supersoldaten jo som bekendt søgte tilflugt i Wakanda.

Horsi

Jeg vidste det med DS men ikke det andet og Justice League. Vidste du til gengæld at de har været ud og bekræfte at Thor Ragnarok bliver en meget humoristisk film. Plus at der er billeder ude hvor Thor går rundt iført normalt tøj sammen med Loki med det resultat at der er spekuleret i at de to slår sig sammen. På nogle af billederne går Thor rundt med en paraply som mange har spekuleret i at det er hans hammer i forklædning.
Jeg er vildt spændt på Infinity War det bliver godt at Thanos endelig starter på at gøre noget selv. Selvom jeg nok kommer til at tude når de formentlig slår en pæn del af karaktererne ihjel. De har hypet det så meget op at jeg ikke kan se for mig at mindst et par af de ældste personer ikke bliver slået ihjel.

Jacob

De skuespillere som var med til at starte Fase 1 er jo på kontrakt, men af de to helt store, Captain America og Iron Man, så løber deres aftaler i hvert fald til den unavngiven 'Avengers 4'. Men ja, med svimlende 67 personer samlet i en film må nogen lade livet. På den anden side er flere lagt i graven før og alligevel vendt tilbage; Bucky, Nick Fury og selvfølgelig agent Coulson, som jeg virkelig håber gør sin entré i 'Infinity War', som direktør for det nye S.H.I.E.L.D. Og så er jeg af den holdning at med de mange nye Avengers medlemmer, så må de gamle blandt dem gøre plads til nye kræfter. Ellers ender det vel med 100 hævnere i et team ;-)

Horsi

Jeg er ret sikker på at en pæn del af de gamle helte vil blive slået ihjel. Det vil være et passende halvvejs point for hele slæden at dræbe de gamle så nye kan komme frem. Selv hvis Feige beslutter at stoppe efter Infinity War så er det Thanos de er imod. Thanos har udslettet det halve univers for at imponere lady death som han er forelsket i. Jeg ved ikke om du vil se agent Coulson men du vil ikke se ham som direktør - han har givet titlen videre.

Jacob

Jeg må indrømme at jeg ikke har set de nyeste afsnit af 'Agents of S.H.I.E.L.D.' - hvorfor har han givet posten videre?

Horsi

Beklager her kommer min dårlige hukommelse mig ikke til undsætning. Jeg kan ikke huske hvorfor kun at han frasiger sig titlen og introdusere sin efterfølger i sæson finalen. Hvor til der straks bliver hintet af at den nye direktør har sin egen aganda.

Jacob

Det har jeg ventet på siden Sif i første sæson så Coulson, som bad hende holde tæt indtil det rette øjeblik :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

5 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter