Cookie- og Privatlivspolitik
Se Mads Mikkelsen i Rogue One

Se Mads Mikkelsen i Rogue One

... og 9 andre nyheder om Star Wars

Stem op!
227
Stem ned!
0
(reset)

Hen over weekenden har der være Star Wars Celebration i London.

Det har betydet en masse nyt om især den kommende spinoff Rogue One: A Star Wars Story, men også om andre dele af det populære univers.

Rogue One: A Star Wars Story/Walt Disney Pictures
- Først og fremmest blev der vist et billede af Mads Mikkelsens karakter, Galen Erso, i 'Rogue One'. Erso er far til hovedpersonen Jyn, spillet af Felicity Jones.

- Det er tidligere blevet afsløret, at Galen er en videnskabsmand, der har haft en finger med i spillet omkring teknologien i Dødsstjernen. Han er vist ikke på Imperiets side, men derimod en person, der er blevet udnyttet af dem for hans viden.

Rogue One: A Star Wars Story/Walt Disney Pictures
- Plakaten til 'Rogue One' blev sendt i omløb.

- Alverdens medier, inklusiv kino.dk, forventede, at den første lange trailer til 'Rogue One' ville komme i forbindelse med Star Wars Celebration. Desværre blev traileren kun vist for deltagerne på messen, mens den først forventes at blive lanceret online om et stykke tid. Ifølge førstehåndsvidner optræder Darth Vader i klippet som en skygge til lyden af den ikoniske vejrtrækning.


- Til gengæld blev der udsendt en video med klip fra bag scenerne i 'Rogue One'.

- For første gang i Star Wars-filmenes historie fortsætter Episode VIII lige efter, hvor The Force Awakens slutter.

Rian Johnsons cameo i 'Rogue One'/Twitter
- Instruktørerne Rian Johnson og Gareth Edwards står bag hhv. 'Episode VIII' og 'Rogue One'. De gæsteoptræder begge i den andens film, altså er Edwards kortvarigt med i 'Episode VIII', og Edwards har en cameo i 'Rogue One'.

- Egentlig troede vi, at det var officielt, men nu er det mejslet i granit: Alden Ehrenreich skal spille den unge Han Solo. Instruktørerne Phil Lord og Chris Miller afslørede ved en paneldebat, at optagelserne begynder i London tidligt i 2017.

Star Wars Rebels/Lucasfilm Animation
- 'Star Wars: Rebels' er en animeret tv-serie, der har nået sin 3. sæson. På Star Wars Celebration blev det offentliggjort, at Mads Mikkelsens bror, Lars Mikkelsen, skal lægge stemme til skurken Grand Admiral Thrawn.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

CINEMANDRUP

Det bliver bedre og bedre efterhånden. Mon ikke Mikkelsens rolle har en lidt større betydning end man lige skulle ane ved første øjekast.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Horsi

Det er da bestemt fedt det her. Selvom vi ikke får traileren nu, så går det nok. Der skal også være fordele ved at betale en masse penge for at komme med til sådan noget. Der er jo også lidt tid endnu. Det kan være mere kommer ud med den kommende comic con. Der er jo dog ret sikker på der bliver vist en ny Doctor Strange trailer.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Maggie Smith

Super cool forside til filmen. Jeg glæder mig meget! Lovende.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Selvfølgelig vil vi have en trailer, men nyhederne ind til videre er bare det rene guf. Gareth Edwards virker perfekt til manden bag Rouge One, han har et kæmpe respekt for George Lucas, men han er også frisk på at give også en anderledes side af universet. At instruktørene har en Cameo i de andres film lyder rigtigt godt. Man får hurtigt en stor respekt for folkene bag filmene. Episode 8 bliver selvfølgelig interessant, jeg har bare meget svært ved, at kunne forestille mig, hvordan de vil gribe sådan i midte an. Empire var jo den perfekte toer i serien. Rian Johnson har jo heldigvis udtalt, at man godt dybt ind i karakterene nu. Hvilket også skal til for, at få en ordentlig toer i serien. Han virker heldigvis også, som den rette til at overtage JJ Abrams job.

Admiral Thrawn i Rebels er jeg godt nok interesseret i at se, han er jo den super intelligente for emperiets side. Han skal nok blive interessant at følge, og herligt at Lars Mikkelsen også bliver bragt om bor.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

En masse fede oplysninger, men skal der ikke stå at Rian Johnson er med i 'Rogue One'?

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anjauser/50528
Anjauser/50528

Dantes peak
The impossible
The wave
Twister
Daylight
San Andreas
Deep Impact
Day after tomorrow

15 timer siden
Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

1 dag siden
VIPER

Af alle MCU's film indtil videre, er jeg nu blevet mest underholdt af Avengers (2012) & Civil War.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Haha, ja det må jeg være enige med jer i...
Jeg har fået tilføjet det manglende "mio." nu ;-)

MVH Stine

1 dag siden
Heisenberg

Glæder mig allerede og helt enige. Denzel er simpelthen for sej.

1 dag siden

Aktive debatter