Cookie- og Privatlivspolitik
Kvinderne tager over!

Kvinderne tager over!

Ny tendens i Hollywood

Stem op!
421
Stem ned!
0
(reset)

Hollywood bugner i øjeblikket af kommende reboots (ny version af en allerede eksisterende film), og med denne tendens ser vi flere eksempler på, at kvindelige skuespillere tager over for mændene.

Et eksempel på tendensen er Steven Soderberghs Ocean's Eleven med bl.a. Brad Pitt og George Clooney på rollelisten, der bliver genfortolket med et kvindeligt cast, instrueret af Gary Ross. Sandra Bullock er allerede bekræftet til hovedrollen, og ifølge Indiewire er Jennifer Lawrence også på tale til at tilslutte sig projektet. Lawrence har tidligere arbejdet sammen med Ross på den succesfulde ungdoms-franchise The Hunger Games.

Komedien 21 Jump Street med Channing Tatum og Jonah Hill i hovedrollerne som det umodne politi-makkerpar er et andet eksempel på en film, der lige nu er i støbeskeen til at få et reboot med kvindelige skuespillere. 

Også den klassiske film Ghostbuster fra 1984 kommer snart i en ny version, hvor bl.a. Bill Murray og Dan Aykroyd er blevet skiftet ud med fire kvindelige spøgelsesjægere, portrætteret af Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon og Leslie Jones. I weekenden fik filmen sin tredje trailer, som kan ses forneden.

Det er ikke længe siden, at en ny undersøgelse, der viste, at mænd i høj grad dominerer på film både i forhold til replikker og antal roller, vakte opsigt. Men om undersøgelsen har haft indflydelse på den nye tendens, kan man kun gisne om.

Der er endnu ingen premieredato på 21 Jump Street- og Ocean-filmen, men sidstnævnte forventes at starte optagelser til efteråret.

Ghostbusters får dansk premiere den 14. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mogens

Det har da intet at gøre med at kvinderne tager over, det er nærmere at de får resterne fra et franchise, så der kan koges suppe på det.

Nej, vis nu de kvindelige skuespiller noget respekt og lav nogle gode film hvor hovedrollen er en kvindelige figur og hvor det ikke bare en gimmick. Her tænker jeg på film som f.eks. The Long Kiss Goodnight, den ville jo ikke kunne være lavet med en mand i hovedrollen.

h0iby

Suk ..

Jacob

Vi kan hurtigt blive enige om at Hollywood kører i ring, men synes alligevel at det er positivt kvinderne vinder frem.

Jacob

Jeg er så træt af at se gode/fede film franchises blive destroeret af alle de tåbelige folk som sidder i Hollywood, jeg vil sige at der er nogle film hvor jeg kan se meningen i at lave et Reboot, men klassikere som Ghostbusters rører man ikke ved, dem må man kun lave en efterfølger til ikke remakes, Ocean's filmene er nogle af mine ynglings tyvebande film især på grund af skuespiller trioen Clooney, Pitt og Damon, så det er øv at hører at de har tænkt sig at remake den i stedet for at lave en Ocean's Fourteen. Noget jeg slet ikke kan fatte at de vil remake er JumpStreet filmene, især på grund af at man har tænkt sig at lave en crossover med MIB, som jeg tror kunne blive fed, så jeg fatter ikke at man nu har ombestemt sig. Hvorfor ikke lave nye historier med kvinder i hovedrollerne i stedet for at Remake allerede gode film, synes feminismen har taget overhånd i Hollywood.

Noobcake

Det er så trist at alt hvad der bliver lavet i hollywood i det 21 århundrede er shitty remakes, lad vær med at give det alt den opmærksomhed det ikke fortjener.

IWannaBeSedateduser/184940

Kino er sgu da ligeglade. De er ikke journalister; de er reklamefolk.

Noobcake

Man bliver sku nød til at bringe ordet ud

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

2 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter