Cookie- og Privatlivspolitik
Godzillaerne kommer!

Godzillaerne kommer!

Premieredato til Godzilla 2 og Godzilla vs. Kong

Stem op!
161
Stem ned!
0
(reset)

Warner Bros. har i nattens mulm og mørke ændret på et par storstilede premieredatoer. 

Fans af Gareth Edwards Godzilla må desværre vente lidt længere med at se efterfølgeren, Godzilla 2, da denne ændrer premiere fra juni 2018 til den 21. marts 2019. Hermed rykkes monstret væk fra den tematisk lignende Jurassic World 2

Til gengæld får kæmpeøgle-entusiasterne allerede året efter endnu en Godzilla-film med Godzilla vs. Kong, der forventes at ankomme den 28. maj 2020. Her skal gode gamle Gojira kæmpe mod selveste King Kong... igen.

I den ikke japanske ende af skalaen har DC-filmatiseringen Green Lantern Corps ændret dato fra juni 2020 til juli samme år. Samtidig er en stadig ukendt såkaldt 'Warner Bros. Event-film' premieresat til julen 2018, hvilket lyder som en kæmpe satsning.

Så er det bare med at sætte krydser i kalenderen og afvente hvilken mystisk titel, Warner har i tankerne.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er blevet et spil om knald eller fald for Warner Bros., så vil de fortsat være med i kampen må de enten selv skrue op for tempoet, eller bryde deres eget monopol på DC's helte og lade andre komme til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.