Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #31

Superfredag #31

Nye mutanter og flere udgaver af Batman

Stem op!
106
Stem ned!
0
(reset)

- 20th Century Fox arbejder på en spin-off til X-Men med unge mutanter kaldet 'New Mutants'. Filmen får først premiere i 2017 eller 2018, men allerede nu kan HitFix berette, at Maisie Williams (Game of Thrones) og Anya Taylor-Joy (The Witch) er blevet hyret til at spille karaktererne Wolfsbane og Magik. Derudover vil filmen indeholde mutanterne Storm, Cannonball, Sunspot og Mirage, hvis roller mangler at blive besat.

- Jennifer Lawrence har udtalt til Empire, at hun meget gerne vil vende tilbage til X-Men-universet. Tidligere har skuespillerinden ellers slået fast, at X-Men: Apocalypse bliver hendes sidste film i mutantuniverset.

- Batman v Superman: Dawn of Justice har nu indspillet 530 mio. dollars på verdensplan. Alene i USA har filmen passeret 200 mio. dollars.

- Ben Affleck har ifølge The Hollywood Reporter færdiggjort manuskriptet til en solo-film om Batman. Oscar-vinderen har kun kontrakt med Warner Bros. om at spille den kappeklædte hævner i Suicide Squad og de to Justice League-film, så hans involvering foran kameraet i Batman-filmen er endnu ukendt.

- Komponisten Hans Zimmer har ifølge BCC fortalt, at 'Batman v Superman' bliver den sidste superheltefilm, han leverer musik til. Zimmer har tidligere stået bag scores til The Dark Knight-trilogien, Man of Steel og The Amazing Spider-Man 2.

- Som vi skrev tidligere på ugen, er produktionen af Gambit gået i stå igen og forventes at blive sat i gang til efteråret. Det var ellers meningen, at Channing Tatum skulle trække i frakken som superhelten i marts.


En ny trailer til 'The Lego Batman Movie' gør grin med tidligere Batman-film og er ret sjov.


En slettet scene fra 'Batman v Superman: Dawn of Justice' er blevet udgivet officielt af Warner Bros.
Vi slutter af med to korte teasers til 'Captain America: Civil War'.
Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Batman vs Superman var en blanden fornøjelse, men én go ting var da Ben Affleck's portrætering af Batman/Bruce Wayne....meget mere som i tegneserierne, så tak for det Ben! Så lad os endelig for nogle flere film med ham -Gerne tand alone ;)

Mht. til Jenifer Lawrence: Hodl hende for guds skyld LANGT væk fra X-Men universet!!!!!! :o Synes hun er en middelmådig skuespiller, og hendes version af Mystique er virelig ringe -specielt ift. den originale skuespiller fra de 3 første film.
For mgi føltes det virkelig som om at Lawrence var blevet hyret på baggrund af sit navn, IKKE på grund af sit såkaldte "talent" :/

Jacob

Robin døde 10 år før 'Batman v Superman', så det kunne være fedt at se ham vende tilbage som Red Hood, hvilket der tidligere har været rygter omkring. En mørk historie som passer til Ben Afflecks dystre Batman.

Jian

Affleck har jo for nyligt skrevet et Batman-solo manuscript, så er helt sikker på at vi får Red Hood at se en skønne dag :-) !!! #HYPE

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

23 timer siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

1 dag siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

2 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

3 dage siden
Jonas Nikolaj

Hvad med Nordisk film biografer Næstved. Hvornår regner man med, at den åbner?

3 dage siden

Aktive debatter