Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar 2-5 optages som én film

Avatar 2-5 optages som én film

James Cameron går i Avengers fodspor

Stem op!
213
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i forgårs skrive, at James Cameron planlægger hele fire nye Avatar-film. I dag udtaler instruktøren sig om måden, hvorpå de skal produceres.

- Vi vil optage alle fire film samtidig. Så om mandagen kan vi måske filme en scene fra film 4 og om tirsdagen en scene fra film 1, udtaler Cameron til Famous Monsters Of Filmland.

Filmskaberen kalder samtidig projektet for sit mest udfordrende nogensinde og udtaler, at fortællingen i alt skal vare otte timer. Vi kan altså pt. se frem til fire film i helt almindelig spillelængde. 

Planen om at filme flere fortsættelser simultant er ikke helt ny. De kommende Avengers-film skal nemlig også optages som én lang produktion. En metode, der kan gå hen og blive forvirrende for såvel instruktør som skuespillere.

Førhen har det været mere almindeligt at filme ”back to back”, dvs. at man producerer filmene lige efter hinanden. Fx blev hele Ringenes herre-trilogien skudt over 274 dage fra 1999 til 2000, og snart vil de to Fifty Shades of Grey-fortsættelser gøre det samme.

Avatar 2 får formentlig premiere i 2018, og så er det planen, at de næste kapitler følger i 2020, 2022 og 2023. Cameron selv indrømmer, at han ville have udgivet dem med et års mellemrum, men at frygten for at lande på de samme datoer som de kommende Star Wars-episoder, fik ham på andre planer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Danieluser/178270

Den første Avatar var ok. Temaerne var lidt genbrug og man blev slået lidt for meget oven i hovedet af filmens morale.
Filmen så fin ud, men ikke noget helt vildt fantastisk, jeg er selvfølgelig ikke den store fan så det er måske derfor jeg ikke helt kan følge ideen i at pumpe 4 Avatar film ud.

Fablechilduser/227124

Det kommer jo an på syn og mening. For mig var det en af de flotteste og fedeste film i mange år og jeg er super ærgerlig over at skulle vente så mange år med at se resten.De 4 film bliver jo filmet som 1 og derfor ikke bare 4 kedelige efterfølgere i pengemaskinens spind.

Laura

Du har ret i det du skriver med, at det kommer an på ens egen synsvinkel. Da jeg så Avatar for første gang var jeg syv år, og jeg forstod den egentlig ikke, men den fangede mig virkelig bare og lige siden har jeg aldrig elsket en film højere! Det er ret træls at skulle vente, men man kan vel kun tænke positivt og håbe på det bedste. Når det er James Cameron vi taler om, hvad er chancen så for at det bliver dårligt?

Jacob

Taget den første films kommercielle succes i betragtning, så ville det nærmest være uhørt ikke at følge op på den, men det har virkelig taget alt for lang tid, og jeg er bange for at de bare gentager sig selv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden