Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar 2-5 optages som én film

Avatar 2-5 optages som én film

James Cameron går i Avengers fodspor

Stem op!
213
Stem ned!
0
(reset)

Vi kunne i forgårs skrive, at James Cameron planlægger hele fire nye Avatar-film. I dag udtaler instruktøren sig om måden, hvorpå de skal produceres.

- Vi vil optage alle fire film samtidig. Så om mandagen kan vi måske filme en scene fra film 4 og om tirsdagen en scene fra film 1, udtaler Cameron til Famous Monsters Of Filmland.

Filmskaberen kalder samtidig projektet for sit mest udfordrende nogensinde og udtaler, at fortællingen i alt skal vare otte timer. Vi kan altså pt. se frem til fire film i helt almindelig spillelængde. 

Planen om at filme flere fortsættelser simultant er ikke helt ny. De kommende Avengers-film skal nemlig også optages som én lang produktion. En metode, der kan gå hen og blive forvirrende for såvel instruktør som skuespillere.

Førhen har det været mere almindeligt at filme ”back to back”, dvs. at man producerer filmene lige efter hinanden. Fx blev hele Ringenes herre-trilogien skudt over 274 dage fra 1999 til 2000, og snart vil de to Fifty Shades of Grey-fortsættelser gøre det samme.

Avatar 2 får formentlig premiere i 2018, og så er det planen, at de næste kapitler følger i 2020, 2022 og 2023. Cameron selv indrømmer, at han ville have udgivet dem med et års mellemrum, men at frygten for at lande på de samme datoer som de kommende Star Wars-episoder, fik ham på andre planer.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Taget den første films kommercielle succes i betragtning, så ville det nærmest være uhørt ikke at følge op på den, men det har virkelig taget alt for lang tid, og jeg er bange for at de bare gentager sig selv.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.