Avatar 2

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
14.12.2017
Originaltitel: 
Avatar 2

Buzz-o-meter

Skal du se Avatar 2?
(1235 stemmer)

Navne

 

Instruktør

Resumé

'Avatar 2' er James Camerons efterfølger til Avatar. Filmen er én ud af i alt tre efterfølgere til den første film fra 2009.

Mere omtale af 'Avatar 2' følger...

Anna  Nikoline picture
Anna Nikoline 7 uger siden

Den eneste?

Er jeg den eneste der ikke kan vente til jul 2017? Jeg har en nedtælling på min mobil og den siger at der idag er præcis 802 dage til præmieren. JEG GLÆDER MIG!!!!

Mikkel Poulsen picture
Mikkel Poulsen 29 uger siden

Hmm.

1 eren fra 2009 er virkelig fantastisk smuk, og endnu bedre på blu-ray med collector's extended cut med hele 16 min ekstra optagelserne. Og en ny openings scene hvor Jake er ude i en storby samt på en bar, men der går bare for langtid med de så kaldte efterfølgere 2-4 de er heller ikke helt billige og lave. Så lad os håbe når 2 eren udkommer 14 December 2017 at den så er ventetiden værd og i stil med 1 eren, men jeg har hørt 2 eren skulle foregå under vandet ?

Nimmy picture
Nimmy 36 uger siden

......?

Jeg må indrømme at jeg kan ikke så nogle sammenhæng med 1'eren til 2'eren. For jeg kan ikke forstille mig en 2-3-4.. Jeg for jeg ser som at 1'eren var den første og den sidste. Men jeg kan også godt se at der kunne komme en efterfølger til 1'eren, hvor Jack vågner op som Avatar, men så på den anden side ikke.. Jeg synes bare de burde slutte den helt ved 1'eren og ikke lave flere. Men filmen er rigtig god og virkelig flot lavet hvert fald, så mon ikke også de andre bliver vel ligeså gode? Håber jeg...

Aurori picture
Aurori 1 år siden

Eventyr.

Den første er set rigtigt mange gange. Hvis 2'ern er tilnærmelsesvis lige så god, mon ikke den så også vil blive gennemtæsket. Den skal i hvert fald ses

Molly picture
Molly 1 år siden

Spændingen.. stiger?

Åh, hvor jeg glæder mig til at der endelig kommer den første efterfølger af "Avatar." Fantastisk film, en af mine ynglings.
men...
Ventetiden har alleredde været lang siden 09, og der er meget længde til december 16...

Máthias Dájani picture
Máthias Dájani 1 år siden

Hmmm...

Jeg kan ikke finde den under "Kommende Film". Jeg tror ikke at filmen kommer i 2014, det kunne ellers være fedt hvis den gjorde. Jeg håber på, at 2'ern kommer i 2015, 3'ern 2016 og 4'ern 2017 :P Avatar 1 er min yndlings film, men jeg har faktisk ikke store forventninger til filmen, bare det at lave en film, er fantastisk i sig selv :)

Alberte picture
Alberte   →   Máthias Dájani 40 uger siden

Hallo?

Undskyld mig? 2eren kommer i 2017. Bare lige så du ikke glæder dig for meget.

flyvermand picture
flyvermand   →   Máthias Dájani 1 år siden

en lille ting

mmm avatar er en triologi så tvivler på at der kommer en 4 i 2017

Henriette picture
Henriette   →   flyvermand 1 år siden

Avatar 4

På imdb.com står der at nr 2 kommer i 2016, 3 i 2017 og 4 i 2018

Lars picture
Lars   →   flyvermand 1 år siden

Larsen

Når der nu står i artiklen at Avatar 2 er den første af 3 efterfølgere til den første Avatar film, så bliver det til 4 film i alt.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film