Cookie- og Privatlivspolitik
Vind billetter til særvisning af Allegiant

Vind billetter til særvisning af Allegiant

Kalder Divergent-fans!

Stem op!
171
Stem ned!
0
(reset)

Konkurrencen er slut og de 40 heldige vindere har fået direkte besked via mail.
Mange tak for deltagelsen!

_________________________________

Det tredje kapitel i Divergent-serien, Allegiant, får premiere onsdag i næste uge, men allerede om mandagen kan du og en ledsager se filmen til en særlig visning.

Vi viser nemlig 'Allegiant' mandag den 14. marts kl. 18:15 i Palads, København.

For at deltage i konkurrencen om 2 x billetter*, skal du i kommentarfeltet svare på følgende spørgsmål:

Hvem er din favoritkarakter i Divergent-universet?

Vi trækker lod om vinderne fredag den 11. marts, og vinderne får direkte besked samme dag.

The Divergent Series: Allegiant får dansk premiere den 16. marts.

*Billetterne gælder kun til København denne dag og vi dækker ikke transport.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michela

Uh det må være Four! Elsker at følge hans forvandling gennem filmen, og den måde han passer på Tris kan man jo ikke stå for.
Kæresten blev tvunget gennem de første film og kan nu ikke vente med at komme ind og se den 3, så kunne være fedt at overraske ham med et par billetter nu når han har fået lige så meget smag for filmen som mig

Maria

Altid hovedpersonen som er Tris. Man ser det fra hendes synsvinkel, og man følger med i hendes oplevelse i samfundet og uden for muren. For det er jo, jeg-fortæller, jeg mest betror mig til.

Josefine

Hun er fantastisk modig og kan stå op for sig selv, også efter alt det hun går igennem!

Ditte

Min favorit må være Tobias/Four. Han skiller sig ud blandt de andre karakterer i trilogien. Selve bogen kunne lige så vel være fortalt fra udelukkende hans synsvinkel. Det ville den være blevet mindst lige så spændende af, især med Tobias baggrund og historie.
Udover at være modig og næsten frygtløs, er han også kærlig og er et perfekt match til Beatrice(Tris). Sammen er de det perfekte kick-ass team, som kæmper for deres sag!
Theo James bringer perfekt karakteren til live. Han er præcis, som jeg forstillede mig da jeg læste bøgerne. Derudover er Theo James bestemt heller ikke grim ;)

Simone

STærk kvinde som tør stå ed sig selv.. Dog uden at glemme sit bagland :) Lige en kvinde efter mit hoved!

Victoria

Uriah er helt klart min yndlingskarakter i trilogien. Han er sød og betænksom, og så er han altid i godt humør og er altid klar på noget sjov og ballade. Desuden er han også mega badass ;) Desværre er hans rolle slet ikke lige så stor i filmene, som i bøgerne :( Hvis man kun kigger på filmene må min favorit være Tris. Jeg er vild med hendes stædighed og vilje, og hun giver aldrig op på det som hun tror på, eller gør som andre vil have hende til. Derudover er Shailene Woodley selvfølgelig også fantastisk i rollen.

Sabine

Jeg synes alle karaktér i Divergent er helt unikke på hver deres måde. De står får noget helt særligt hver i sær. Men hvis jeg skulle vælge ville det nok være Beatrice "Tris" Prior. Først og fremmest at se hendes udvikling er helt fantastisk. Hun er en "fighter" og giver ikke op. Frygt giver hende mod og gør hende endnu mere stærk. Hun er en stærk karakter og et forebilled for mange unge synes jeg. Hun er nemlig et bevis på at man ALDRIG skal give op uanset hvad, selvom det mange gange kan gøre ondt. Ud over dette er hendes kærlighed til folket stort. En af de ting som jeg rigtig godt kan lide ved filmen "Divergent" er at uanset hvor man er fra er vi mennesker ens og at dele os op i forskellige faktioner betyder ikke at den ene er mindre værd end den anden. For at runde dette af så syntes jeg at Tris er en meget sjældent karakter. Det er meget sjældent du møder en kvinde så uafhængig, modig, kærlig, ærlig, uselvisk og sammetidig stærk. Shailene har virkelig formodet at gøre karakteret Tris helt unik og sin helt egen i forhold til bøgerne.

Christina

Den personlighed, hendes karakteristiske lederrolle og troen på, at det virkelig er hende der gør det bedste, samtidig med jagten efter magten! Og så spiller Kate jo bare rollen helt fantastisk.

Maria

Min yndlings er ordføreren for Amity -da de ikke har en officiel leder- Johanna Reyes. Kan rigtig godt lide hendes tilgang til tingene, og at hun går ind for at alle skal deles og respekteres. Hun er en leder, der hjælper hvor hun kan, hvilket er en sjældenhed både i Divergent-universet og i den virkelige verden, så hende ser jeg op til.
Glæder mig super meget til den nye film, elsker bøgerne og især Allegiant!

Mona

Han er helt klar min farvorit ❤️

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

1 dag siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

2 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

2 dage siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

2 dage siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

2 dage siden