Cookie- og Privatlivspolitik
Opfølgeren til Ex Machina?

Opfølgeren til Ex Machina?

Instruktør og skuespiller genforenes

Stem op!
108
Stem ned!
0
(reset)

Oscar Isaac skal ifølge The Tracking Board spille med i Alex Garlands næste film, 'Annihilation'. Dermed genforenes skuespilleren og instruktøren, der sammen skabte et af sidste års mest bemærkelsesværdige science fiction-værker, Ex Machina.

'Annihilation' er baseret på Jeff VanderMeers roman, der er første del af en trilogi ved navn 'Southern Reach'. Plottets omdrejningspunkt er det afsidesliggende Area X, som er ramt af en miljøkatastrofe og er blevet afspærret af regeringen. Den hemmelige organisation, Sourthern Reach, forsøger nu at sende ekspeditioner ind i det mystiske område for at lære sandheden at kende.

Natalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Gina Rodriguez og Tessa Thompson er allerede hyret til filmen, der har været i præproduktion siden 2013.

Oscar Isaac kan næste gang opleves i X-Men: Apocalypse til maj, inden han gentager rollen som Poe Dameron i Star Wars: Episode VIII.

Annihilation får formentlig premiere i 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Alex Garland hører til blandt nogle af de bedste manuskriptforfattere for tiden, hvilket vi jo så i Ex Machina sidste år. Glæder mig til at se, hvad Oscar Isaac kan gøre ved materialet, da han (som nævnt) hører til blandt de mest interessante skuespiltalenter for tiden.

Wayne

skuespillere i øjeblikket, hans skuespil i A Most Violent Year var i topklasse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

2 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

6 dage siden

Aktive debatter