Cookie- og Privatlivspolitik
Half-Life og Portal lever stadig!

Half-Life og Portal lever stadig!

Opdatering fra J.J. Abrams

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

I 2013 afslørede instruktøren J.J. Abrams, at hans filmselskab Bad Robot og spilfirmaet Valve var gået sammen for at producere en film baseret på spillene 'Half-Life' og 'Portal'.

Siden da har vi ikke hørt meget fra den front, men nu har IGN spurgt til filmenes status og fået følgende svar:

- De er under udvikling. Og vi har manuskriptforfattere, og vi arbejder på begge historier.

Abrams afslører ikke, hvilke forfattere der er tale om, men det er en god nyhed, at processen rent faktisk er i gang. Tilfældigvis er den 49-årige amerikaner producer på den biografaktuelle 10 Cloverfield Lane, der er instrueret af Dan Trachtenberg, som slog igennem i branchen med en kortfilm baseret på 'Portal'.

'10 Cloverfield Lane' åbnede imponerende i USA med 25,2 mio. dollars, og kombineret med emnet i kortfilmen gør det Trachtenberg til et godt bud på en instruktør til den ene af de to film.

Spillet 'Half-Life' udkom første gang i 1998 og blev rost til skyerne af anmelderne. Historien omhandler fysikeren Gordon Freeman, der åbner en portal til en fremmed verden fyldt med monstre. 'Half-Life 2' udkom seks år senere til tilsvarende store ovationer.

'Portal' blev udgivet i 2007 og var en videreudvikling af konceptet fra 'Half-Life', men her styrer spilleren en robot der skal navigere igennem en rivals forskningscenter bevæbnet med et redskab, der skal skabe portaler. En efterfølger så dagens lys i 2011.

Filmversionerne af begge spil er uden premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Når filmene bliver til noget, så må vi se om de kan følge trop på 'Warcraft' og 'Assassin's Creed', der muligvis bliver en game changer for genren.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

20 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter