Cookie- og Privatlivspolitik
Brugernes dom: Eddie the Eagle

Brugernes dom: Eddie the Eagle

”Den perfekte feel good-film”

Stem op!
111
Stem ned!
0
(reset)

Sidste dag i marts får komedien Eddie the Eagle premiere, men allerede her kan du læse de første anmeldelser af filmen.

Vi inviterede nemlig en fyldt sal på #kinotur for at se den autentiske fortælling om den karismatiske skihopper, Eddie Edwards, der i 1988 tog verden med storm under Vinter OL.

Taron Egerton og Hugh Jackman spiller de bærende roller i filmen, der, hvis man skal tro publikum, kan gå hen og blive årets feel good-drama. 

Her er et udvalg af anmeldelser - læs dem alle på filmens profil.

Anzu:
”Jeg havde egentlig ingen forventninger til ’Eddie the Eagle’. Jeg kendte intet til historien og tænkte at Taron Egerton virkede lidt forkert i rollen som den her kejtede og klodsede person, efter at jeg havde set ham i ’Kingsman’. Aldrig har jeg taget mere fejl. Han var fantastisk, og den stædighed han viste i rollen og i sin stille selvsikkerhed var smittende. Det er længe siden jeg har grint så meget.”

Katja:
”Både min søster og jeg gik derfra med kæmpe smil på læberne! Man falder pladask for Eddie og vil ham det bedste! Hver gang han hopper, krydser du alt, hvad der krydses kan, i håbet om, at han denne gang når længere.”

Anne Kathrine:
”Historien følger et velkendt mønster, der munder ud i en feel good film, som ikke byder på de store overraskelser. Til gengæld mestrer den genren, og jeg vil helt klart anbefale den alene af den grund, at den virkelig formår at løfte ens humør.”

Josephine:
”Jeg var igennem stort set hele følesesregistret og endte ud på den anden side med en mega optur.”

Kristine:
”Det er den perfekte feel good-film. Den er sjov, nervepirrende og virkelig charmerende. Desuden var den virkelig rørende og havde et godt budskab. Især Taron Egerton leverede en fantastisk præstation i rollen som Eddie.”

Emilile:
”Underholdende, opløftende og spændende. Godt budskab og god historie, der viser, hvor langt man kan komme med en ordentlig omgang gåpåmod og beslutsomhed!”

Karin Louise:
”En rigtig feel good-film med masser af britisk humor. I løbet af filmen var jeg igennem hele følelsesregistret: smil, grin, tårer, "ondt" i maven af spænding. Helt klart en film jeg vil anbefale.”

Phsillyre:
”Jeg gik ud fra, at det ville være et drama om en sportsmand og hans karriere. Klassisk historie, klassisk indhold, klassisk underholdningsniveau. Her tog jeg dog fejl, og jeg blev væltet tilbage i sæde af filmen næsten fra start. Filmen er fra ende til anden enormt sjov og livsbekræftende, og jeg forlod salen med en følelse af, at verden alligevel var et ret dejligt sted at leve i, når der findes folk som Eddie the Eagle.”

Karina Johansson:
”Skuespillerene laver et brag af en præstation, og selvom OL ikke siger mig en pind, så gjorde det ingenting, for filmen handlede om meget mere end blot det.”

Majken:
”’Eddie the Eagle’ får 5 stjerner her fra. En fantastisk livsbekræftende film der får følelserne til at sidde ude på tøjet.”

Nils:
”Hvis du kan lide charmerende, varme engelske feel good-komedier, med et lille stænk af socialrealisme, er det her absolut en must see-film for dig. ’Eddie The Eagle’ får 4 store stjerner.”

Emil:
”Sjov, følsom, tankevækkende film om aldrig - uanset vilkår og andres mening - at opgive ens håb og drømme.”

Stina Lykke:
”Jeg kom ind uden nogen forventninger og kom ud med en følelse af, at det her var den bedste film, jeg har set længe. Taron Egerton var fantastisk i rollen og var virkelig ægte i skildringen af Michael ''Eddie'' Edwards. Alt i alt en skøn oplevelse og en virkelig god film, hvor man fik vand i øjnene flere gange og blev glad i låget over at Eddie aldrig nogensinde gav op.”

Simon:
”Tag ikke fejl, dette er en rendyrket folkekomedie med alt, hvad der hører med af overspil og en udpenslet morale. Men tag din mor med i biografen, hun vil elske den.”

Eddie the Eagle får dansk premiere den 31. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

5 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

6 dage siden

Aktive debatter