Cookie- og Privatlivspolitik
Assassin's Creed 2 allerede planlagt

Assassin's Creed 2 allerede planlagt

Overmod?

Stem op!
71
Stem ned!
0
(reset)

Selvom Assassin's Creed ikke engang har haft premiere, er en efterfølger allerede på tegnebrættet.

Ifølge The Tracking Board kommer hovedrolleindehaveren Michael Fassbender til at spille med i begge film som karakteren Callum Lynch. Til gengæld vides det ikke, om instruktøren bag den første film, Justin Kurzel, også orkestrerer efterfølgeren.

Selvsikkerheden er i det hele taget slående, når man tænker på, at computerspilfilmatiseringer ofte har det svært. Men visse elementer peger i retning af en succes.

Michael Fassbenders stjernestatus i Hollywood er stødt stigende, og samtidig har filmen fået flere stærke biroller tilknyttet med Marion Cotillard, Jeremy Irons og Brendan Gleeson som de mest signifikante.

Spilseriens mange kapitler er tilmed solgt i over 73 mio. eksemplarer. Kendskabet til 'Assassin's Creed' er ikke at kimse ad, og det kan betyde alfa omega for filmatiseringen.

Assassin's Creed får premiere den 5. januar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Jeg har nu store kendskaber til Assassin's Creed verdenen, jeg har været stor fan af den serie i 8 snart 9 år. Og jeg har hørt en lille ørn synge om at det skulle blive til en film trilogi og at den næste nr. 2 er sat til udgivelse i 2019! og instruktøren Justin Kurzel har løftet sløret for at han ville tage os fans med ind i historien om den kolde krig i America i 1850!

CINEMANDRUP

Jeg vil slå fast med syv tommer søm, at jeg glæder mig vanvittigt til denne filmatisering. Fra en instruktørs synspunkt er det en ren skattekiste, hvor det gælder om at vælge hvilke ædelstene man vil være kreative med i første filmatisering. Håber for franchisens skyld at der bliver gjort noget ud af selve karakteren og stemningen er fanget godt, for hvem ved hvor mange efterfølgere det kan give.

Men en ting er at en toer allerede er planlagt, så er det skam også set før at ting planlægges, men skrottes grundet manglende succes for etteren. Selvfølgelig er der et stort publikum til denne franchise og derfor skal etteren nok blive en succes, men håber at den efterlader et særdeles stærkt indtryk fordi det er en god film og ikke bare en film der tilfredsstiller interessen.

Jacob

En ting er at annoncerer en efterfølger, men noget andet er om den første bliver en tilpas succes. Filmatiseringen af det anerkendte spil bliver måske en milepæl for genren, hvilket vi vel nærmest ikke har set siden 'Tomb Raider'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Samueluser/14193
Samueluser/14193

I MCU er der kun én Tony Stark.

39 minutter siden
Camilla

Det er en retig god óg sjov film den kan jeg anbefale at gå ind og se.

5 timer siden
Stine Teglgaard

Den gad jeg godt have været med til. Men desværre, så heldig var jeg ikke.

MVH Stine

9 timer siden
Kennethuser/432225
Kennethuser/432225

Udluftningen er endnu bedre i fly, hvor man ligeledes var ude med at det var sikkert.

9 timer siden
Peter Fromuser/702109
Peter Fromuser/702109

Det kræver så at folk ikke snakker når de er i biografen!

Hvilket jeg oplever som et stigende problem.

11 timer siden

Aktive debatter