Cookie- og Privatlivspolitik

2 søstre på flugt

Eksklusivt: Første billeder fra Hundeliv

Stem op!
136
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan som de første vise billeder fra den danske film Hundeliv.

Dramaet handler om den unge Sofia, der bor i en gammel campingvogn bag familiens bodega sammen med sin halvsøster Olivia. Pigerne må dagligt leve med at blive ydmyget af Olivias far og slæng fra bodegaen, som både udstiller og slår dem, mens deres fælles mor blot ser til. 

En dag finder Sofia et brev fra hendes biologiske far adresseret til moren, og hun beslutter sig for at flygte sammen med Olivia for at finde sin far. 

Filmen er instrueret af spillefilmsdebutanten René Frelle Petersen, og på rollelisten kan man bl.a. opleve Alexandre Willaume, Allan Hyde og Julie Andersen.

Hundeliv får premiere den 16. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kirsa

Jeg synes det er ærgerligt at man kun kan deltage i den sjove konkurrence hvis man downloader det nye film-magasin til sin mobil.

1 time siden
Antaeus

Og så skal vi lige huske at mange af hans ældre film har langt større værdi, hvis man regner dens tids værdi som selvfølgelig er langt mere sigende

5 timer siden
TheDayDreamer

Normalt er jeg ikke den store fan af danske produktioner (Afdeling Q-filmene er udtagelsen til reglen) men jeg må indrømme at denne trailer holdt m

1 dag siden
Anjauser/50528
Anjauser/50528

Dantes peak
The impossible
The wave
Twister
Daylight
San Andreas
Deep Impact
Day after tomorrow

2 dage siden
Patricia

Super spændende. Elsker epoke-film og supeheltefilm og hvis den bliver instrueret af Spielberg kan den jo ikke blive andet end god.

2 dage siden

Aktive debatter