Cookie- og Privatlivspolitik
Wolverine 3 bliver lige så voldelig som Deadpool

Wolverine 3 bliver lige så voldelig som Deadpool

Høj censur til Jærven

Stem op!
174
Stem ned!
0
(reset)

Efter Deadpools gigantiske succes, har 20th Century Fox fået blod på tanden. Bogstaveligt talt!

Ved en legetøjsmesse afslørede filmselskabet, at den tredje og sidste film med Hugh Jackman som Wolverine også går efter en r-rating.

Hvor blodig James Mangolds superheltefilm bliver, får vi at se. Men vi kan godt forvente, at Ryan Reynolds dukker op som Deadpool i en slags storbandende gæsterolle.

De to gnavne Marvel-helte har jo allerede en historik fra X-Men Origins: Wolverine, og producenterne bag 'Deadpool' havde endda skrevet Jærven ind i det oprindelige manus.

Som Guardians of the Galaxy-instruktøren, James Gunn, forleden forudså, bliver dette formentlig starten på en hel stribe af superheltefilm med høj censur. 

Wolverine 3 får dansk premiere den 2. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Glæder mig, og håber helt vildt at se mere til Hugh som Wolverine, han gør det kanon. Regnede med at se meget mere blod allerede i den første, som fejlede. 2'rn var også for børn. Nu håber jeg seriøst den bliver så syg og at folk nærmest får mareridt, når dyret ta'r over, skal det bare ik' være børnevenligt. Og vil desuden meget gerne snart se noget til Omega Red, så skal det nok blive underholdende!!! >:P Lad vær' med at fejle i denne 3'r, hverken Wolverine eller os fans har fortjent det, så må instruktørerne lige læse lidt på tegneserie lektierne!!!

Mickey

det bliver jo bare fantastisk! :D
Wolverine er jo number one, så selvfølgelig skal han være R-rated! Wolverine har været fantastisk i ALLE de X-Men film han har været involveret i, og i "The Wolverine" var han også ekstremt god, så jeg håber at denne film bliver the grand finaly, hvor han giver den alt hvad han har -og hvis Deadpool medvirker (som han gør i tengeserierne) så er det vel kun et plus? ;)

Er stadig ked af at Hugh Jackman ikke vender tilbage o glaver flere film med den sejeste mutant i X-Men universet, for han er bare så uovertruffen i den rolle :/
Håber stadig at Hugh måske kan få blod på tanden efter mere, hvis denne "sidste" film bliver fantastisk, og folk går amok over den.

Måske skulle der, efter "Wolverine 3" udkomme en film med navnet: "Wolverine & Deadpool: Marvel's toughest heroes" ? ;)

CINEMANDRUP

Langt om længe får får Hugh Jackman frit spil med kløerne i hans sidste Wolverine optræden. Det var også på høje tide og mon ikke der kommer mere af dette i fremtiden. Jeg er så glad for denne nyhed at der endelig er nogen fra 20th Century Fox med nogle med lidt hår på brystet, som siger den skal være R-Rated.

Daniel

Er stor fan af X-Men serien, men dog har jeg altid på en eller anden måde været en smugle skuffet over Wolverine, men nu da han ser "rødt" glæder jeg mig til at se den i Nordisk Film Biografer :D

Thumbs up herfra! :D

Jacob

En af de største skuffelser i 'X-Men Origins: Wolverine' var hvor Logan får sit adamantium-skelet, for det lignede på ingen måde flashbackscenerne fra 'X-Men 2'. At den mest populære mutant nu får frit spil er en fantastisk nyhed.

Nickuser/656057

Man må da sige, at det var på tide det gik op for dem..

Wolverine skal være R-rated!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

17 timer siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 dag siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

1 dag siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

3 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

4 dage siden

Aktive debatter