Oscar 2016 - De mest stilede mænd

... og de mindre heldige
Billede
(© © A.M.P.A.S.)

Nu har vi bedømt kvindernes kjoler til Oscar-showet, og selvfølgelig slipper mændene ikke.

Vi har taget et kig på den røde løber, og fundet vores Top 3 over de mest og mindst stilede mænd.

 

Top 3: De mest stilede mænd

Eddie Redmayne

1. Eddie Redmaynes valg af smoking er særdeles gennemført. Fløjlsjakken og de matchende loafers giver den unge skuespiller et anderledes og unik look, der skiller sig ud fra mængden på den fede måde.

 

Jacob Tremblay

2. Vi elsker Jacob Tremblay i det Oscar-nominerede drama Room. Også på den røde løber er den ni-årige dreng ikke til at stå for i en Armani Junior-smoking.

Leonardo DiCaprio

3. Leonardo DiCaprio har trukket i den traditionelle smoking, der dog på ingen måde fremstår kedelig. Det hele sidder perfekt, og ubesværet elegant, på skuespilleren.

 

Top 3: De mindst stilede mænd

Jared Leto

1. Jared Letos valg af smoking er vi ikke særlig begejstrede for. Den sorte Gucci-smoking med rød blomst i stedet for butterfly, røde detaljer på sømmen og sorte fløjlssko med sølvslanger giver et lidt mærkeligt look.

 

Pharrell Williams

2. Pharrell Williams valgte at tage trenden med opsmøgede bukser med på den røde løber. Ideen er god til et afslappet forårslook, men det passer ikke til et elegant Oscar-show.

 

Orlando Jones

3. Orlando Jones skal have ros for at vælge en modig smoking, der skiller sig ud fra mængden. Desværre er det ikke på den gode måde. Guldjakken, med hvad der ligner fjer eller blade, er forvirrende at kigge på og samtidig en størrelse for lille til skuespilleren. 

Se også vores store galleri fra dette års Oscar-show.