Cookie- og Privatlivspolitik
Julianne Moore skurk i Kingsman 2?

Julianne Moore skurk i Kingsman 2?

Oscar-vinderen på tale

Stem op!
125
Stem ned!
0
(reset)

Fortsættelsen til 'Kingsman: The Secret Service' er på vej, og nu er Julianne Moore på tale til at afløse Samuel L. Jackson som superskurk.

En agent-film er heller ikke meget værd uden en diabolsk modstander til at udfordre helten - og Moore har det med at tilføje pondus til en produktion.

Moore er ifølge The Hollywood Reporter i stor efterspørgsel for tiden, så skuespillerinden skal forsøge at få plads i kalenderen, før 20th Century Fox officielt kan tilføje hende til rollelisten. 

Matthew Vaughns ungdoms-agent, Gary "Eggsy" Unwin, er denne gang færdigtrænet og klar til gentleman-kamp i USA. Taron Egerton vender tilbage som "Eggsy", men er pt. eneste bekræftede navn. Ikke engang Vaughn er bekræftet som instruktør, han skriver dog manus sammen med Jane Goldman.

Kingsman 2 får dansk premiere den 15. juni 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Julianne Moore er dygtig skuespilerinde, og selvom en fortsættelse til Kingsman nærmest på forhånd lyder umuligt at følge op på. Så vil det være fedt med en anden drejning, og så lave en kvindelig superskurk. Det kunne godt gå hen og blive interessant, men lad os nu lige se an først.

Jacob

Tvivler på at Vaughn vender tilbage, og man er måske lidt skeptisk om den blive ligeså original som 1'eren, og at det bare bliver endnu en ligegyldig pengemaskine. Samtidig er det dog et univers man gerne vil se mere til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter