Cookie- og Privatlivspolitik
Er Assassin’s Creed den nye Matrix?

Er Assassin’s Creed den nye Matrix?

Michael Fassbender sammenligner de to film

Stem op!
167
Stem ned!
0
(reset)

Med Assassin’s Creed og Warcraft kan 2016 blive året, hvor computerspilsfilmatiseringer endelig bryder med fortidens fejltagelser.

Michael Fassbender, der producerer og spiller hovedrollen i ’Assassin’s Creed’, tror under alle omstændigheder på potentialet i den kommende fantasy-film, hvilket kom til udtryk i et interview med Empire.

Skuespilleren fortæller her, at filmholdet er gået til opgaven inspireret af en anden ikonisk film.

- Min tilgang til denne film har altid været med The Matrix i tankerne. Ideen om DNA-hukommelse hæver filmen fra genren, fordi publikum får noget, de faktisk kan tro på. Det gør rejsen mere troværdig og indlevelsen anderledes, udtaler Fassbender.

Filmatiseringen handler om en fange, der ved hjælp af DNA-manipulation kan rejse tilbage i tiden og opleve sine forfædres minder.

Sci-fi-elementet betyder dog ikke, at instruktøren Justin Kurzel fortaber sig i special effects. Heller ikke når det kommer til realiseringen af de såkaldte leaps of faith.

- Vi bruger meget lidt green screen, hvilket er usædvanligt i denne slags produktioner. I stedet har vi stuntmanden Damian Walters, der hopper fra bygning til bygning og laver et 120 fods spring ned i en sæk, afslutter Fassbender. 

Assassin’s Creed får dansk premiere den 21. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En spilserie som Assassin's Creed er jo en instruktørs drøm. Det SKAL simpelthen gå godt for denne filmatisering, for spilene rummer så meget stemning og historie at der er al grund til at tro på at dette skal lykkes. Tænkte at der nok dukkede en trailer op ved Super Bowl, men den må næsten være lige om hjørnet.

Jacob

Vi venter spændt på en trailer, og skal genren for alvor blive en god forretning, så er det nu deres chance er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Det ser både superfedt og gennemført ud, og de omkring fem år efter Imperiets fald er en spændende tid serien udspringer fra, hvor lov og orden er

44 minutter siden
Stig

Det var nu en lidt sært med den kraftige binding mellem Tony Stark og Peter Parker.

3 timer siden
Mickey

Hvis man ser på de bedste film i den her franchise, Spider-Man, Spider-Man 2, Spiderverse & Amazing Spider-Man 1, så har de alle én ting til fæ

4 timer siden
Benjamin

Nu har jeg læst denne nyhed flere steder end blot her på kino.dk.

18 timer siden
Horsi

Fox var ved at spænde buen, men det gik. Men hvis de prøver med Sony vil der blive sagt nej og så har de spildt penge.

20 timer siden

Aktive debatter