Cookie- og Privatlivspolitik
Er Assassin’s Creed den nye Matrix?

Er Assassin’s Creed den nye Matrix?

Michael Fassbender sammenligner de to film

Stem op!
167
Stem ned!
0
(reset)

Med Assassin’s Creed og Warcraft kan 2016 blive året, hvor computerspilsfilmatiseringer endelig bryder med fortidens fejltagelser.

Michael Fassbender, der producerer og spiller hovedrollen i ’Assassin’s Creed’, tror under alle omstændigheder på potentialet i den kommende fantasy-film, hvilket kom til udtryk i et interview med Empire.

Skuespilleren fortæller her, at filmholdet er gået til opgaven inspireret af en anden ikonisk film.

- Min tilgang til denne film har altid været med The Matrix i tankerne. Ideen om DNA-hukommelse hæver filmen fra genren, fordi publikum får noget, de faktisk kan tro på. Det gør rejsen mere troværdig og indlevelsen anderledes, udtaler Fassbender.

Filmatiseringen handler om en fange, der ved hjælp af DNA-manipulation kan rejse tilbage i tiden og opleve sine forfædres minder.

Sci-fi-elementet betyder dog ikke, at instruktøren Justin Kurzel fortaber sig i special effects. Heller ikke når det kommer til realiseringen af de såkaldte leaps of faith.

- Vi bruger meget lidt green screen, hvilket er usædvanligt i denne slags produktioner. I stedet har vi stuntmanden Damian Walters, der hopper fra bygning til bygning og laver et 120 fods spring ned i en sæk, afslutter Fassbender. 

Assassin’s Creed får dansk premiere den 21. december.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

En spilserie som Assassin's Creed er jo en instruktørs drøm. Det SKAL simpelthen gå godt for denne filmatisering, for spilene rummer så meget stemning og historie at der er al grund til at tro på at dette skal lykkes. Tænkte at der nok dukkede en trailer op ved Super Bowl, men den må næsten være lige om hjørnet.

Jacob

Vi venter spændt på en trailer, og skal genren for alvor blive en god forretning, så er det nu deres chance er.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

10 timer siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

18 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

20 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

1 dag siden

Aktive debatter