Cookie- og Privatlivspolitik
Endnu en dansker i Star Wars?

Endnu en dansker i Star Wars?

Birgitte Hjort Sørensen og den mørke side

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Rygter, og KUN rygter indtil videre, vil vide, at Birgitte Hjort Sørensen skal medvirke i Star Wars: Episode VIII.

Moviepilot har nyheden, der meddeler, at den danske skuespillerinde skal spille en vigtig rolle som del af Ren-ordenen.

Her vil hun agere direkte under Snoke, the Supreme Leader of the First Order, og Adam Drivers Kylo Ren.

Om rygterne vil vise sig at være sande, får vi at se. Det lyder dog ikke usandsynligt, at Hjort Sørensen er kommet så langt. Hun er pt. aktuel i Martin Scorseses store tv-serie 'Vinyl' og modtog sidste år ros som a capella-diva i Pitch Perfect 2 samt i serien 'Game of Thrones'.

En anden dansker, vi snart kan se i en galakse langt langt borte, er Mads Mikkelsen, der medvirker i spin off-filmen, Rogue One: A Star Wars Story

Star Wars: Episode VIII får dansk premiere den 14. december 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Så er jeg fuldstændig ligeglad med, hvem der er med i den! Men med danske øjne er det jo et rigtigt fint. Hun er bestemt en glimrende skuespiller, især i sine optræden i Borgen og korte optræden i Game of thrones.

For Star Wars vedkommende så må man sige, at de fortsat er interesseret i, at bringe kvinder på banen i de nye film. I The Force Awakens havde vi hovedrollen Rey. Vigtige Bipersoner: Leia, Captain Phasma og Maz Kanata.

Og med den nye spin-off film er det muligvis også med en kvindelig helt?

Og episode 8: Laura Dern den nye, og resten af castet som er nævnt. Det er fedt, og det er muligvis et tegn på, at få kvinderne derude til at se mere på Star Wars universet.

DJN

hvad du mener, men forstår ikke folk der brger argumentet "at få kvinderne derude til at se Star Wars", for langt de fleste kvinder jeg kender, er vilde med Star Wars.

Ved godt, at du ikke er alene om at tænke sådan, jeg ved bare ikke hvordan det er opstået. Det er ligesom med Marvelfilm o.l., mange siger, at vi skal have nogle kvindelige superhelte op på lærredet for at lokke kvinderne ind, men sjovt nok kender jeg langt flere kvinder end mænd der ser dem.

Nikolaj

Men må dog stadig sige, at Star Wars igennem lang tid tit er blevet beregnet som en drengeting. Som du også selv er inde på. Med en helt, skurk, prinsesser og piratter. Et slags drenge-eventyr. JJ Abrams kom også ind på inden The Force Awakens kom frem, at Star Wars var en ting, som drenge gik ind og så med deres fædre. Men så vil han især gerne prøve, at vise Star Wars( Med en kvindelig helt) Så piger også kan gå i biografen og se den med deres mødre. Og det var lidt det, som jeg gerne vil ind på. Og tænker at Disney vidst vil fortsætte den stil i de næste. Både Spin-off og selve serien. Men du har ret, at der findes mange kvinder, som elsker Star Wars. Men jeg tror stadig, at der er en anelse flere mænd.

Jacob

... så er det imponerende og velfortjent :-)

Jesper

Så må tiden jo bare vise om det nu også er sandt :)

Lige en lille rettelse:
Hun har altså allerede medvirket i Game of Thrones' sidste sæson i afsnit 8 :D

Stine Teglgaard

Jeg skriver "tilbage" i Game of Thrones, fordi hun allerede har medvirket. Og ifølge hende selv, vender hun formentlig tilbage... i sin nye form... det ligger afsnittet også op til...

men fair nok...

MVH Stine

Erikuser/204416

uden tvivl er det en stor ting for hende, og for den danske filmindustri.

Når det nu er konstateret, så er jeg stadig lidt skuffet over den mængde af comic-relief der er i den nye Star Wars film, og den håbløse casting af den skuesspiller, der spiller Kylo Ren...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

Men Avatar lavede jo samme nummer, med at blive sendt i biograferne igen, med X antal minutters ekstra scener i.

1 time siden
Benjamin

Hvad jeg har læst mig frem til, så skulle det vist blot være en slettet scene samt noget ekstramateriale, som bliver vist som en post-credits scene

9 timer siden
Stine Teglgaard

... så kom der ski også en trailer med i nyheden ;-)
Tak for besked.

MVH Stine
kino.dk

22 timer siden
Michael

Hey Stine

Hvor er traileren?
Eller er det en del af artiklen, at vi leger gemmeleg med traileren? :P

1 dag siden
Curtie

Det var alletiders sjove film fra et miljø, som de færreste kender.
Jacob Lohmann og Anders Mattehesen spillede bare helt fantastisk.

1 dag siden

Aktive debatter