Cookie- og Privatlivspolitik
Forsinkes Avatar 2 yderligere?

Forsinkes Avatar 2 yderligere?

Opdateret: Svaret er ja

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Ifølge The Wrap har 20th Century Fox nu udskudt 'Avatar 2'. Indtil videre er der ikke udmeldt en ny premieredato.

Det virker mindre og mindre sandsynligt, at Avatar 2 får premiere i december 2017 efter gårsdagens udmelding fra Disney om Star Wars VIII i samme måned.

To gigantiske film i december 2017 (eller tre hvis man medregner Spielbergs Ready Player One) er ikke noget ønskescenarie for nogen filmselskaber, og Disney har tilsyneladende trukket det længste strå.

'Avatar 2' kan til gengæld have mere af markedet for sig selv, hvis den flyttes til 2018, hvor den kunne åbne sommersæsonen. Samtidig er det overvejende sandsynligt, at endnu en Star Wars-film, den om en ung Han Solo, flyttes fra maj 2018 til december 2018.

20th Century Fox ville således få mere tid til at producere filmen om den blå, adrætte race. Optagelserne starter først i begyndelsen af 2016, og siden Avatar allerede er mere end seks år gammel, gør et halvt mere af slagsen hverken fra eller til.

James Cameron tager i øvrigt ikke den slags så tungt. For en måned siden udtalte instruktøren til Montreal Gazette, at det vigtigste er, at den planlagte trilogi bliver produceret.

- Julen 2017 er målet. Det er i hvert fald, hvad vi har annonceret. Men det er ikke noget, jeg mener, er ligeså vigtigt, som at få lavet alle tre film.

Avatar 2, Avatar 3 og 'Avatar 4' skal efter planen have premiere med et års mellemrum.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Det er til grin at vente så lang tid ,så kan jeg lige så godt tage de sidste par måned og venter på den udkommer efter bio.

Mickey

hvorfor Avatar blev så poplær som den gjorde.
JA! Jeg ved godt den var godt lavet, men dét var så også det eneste originale i den film. Historien var jo MEGA cliché, og det var bare en gentagelse af 100 andre film før den.
Man kunne jo regne det hele filmen ud i løbet af de første 10 minutter!!!! :o

Folk løftede Avatar op på en pilestal som den ikke sklle have været på, ganske enkelt :/

Kim

Jeg er fuldstændig enig... MEN... filmen udgør alligevel lidt af et mysterie for mig. Det er muligvis ikke en forklaring, men bare MIN egen version af, hvad der kunne give dig et svar. Det er et ægte paradoks - jeg VED at filmen er enormt cliché, og burde blive hurtigt kedelig, men jeg har altså stadigvæk købt filmen både på DVD, Blueray og på Blueray-3D, og jeg har set filmen i hvert fald 20 gange !?!? Handlingen er én ting, men tilsyneladende er resten af elementerne, der udgør dette fantastiske værk, nok til, at jeg har lyst til at se filmen igen og igen. Den er fascinerende, fantastisk lavet, og på mange måder nyskabende, men desuden elsker jeg også at leve mig ind i universet når jeg ser den, føle med hovedpersonerne, glæde mig over spirende kærlighed, sørge når personer dør, og til slut fryde mig over hævnens sødme. Og hele vejen igennem nyder jeg al den gode action og science-fiction, som konstant vælter hen over skærmen, pakket ind i de smukkeste scener og landskaber ! Forstår du det så måske lidt...? ;-)

Claus

Wayne, den sidste film manden lavede blev den bedst sælgene i verdenshistorien. Hvorfor skulle han dog gå på pension? Hvis du dykker lidt ned i hans karriere, finder du hurtigt ud af at manden tager sig god tid til de projekter han selv står for (i modsætning til dem han kun producere).

Jacob, filmens anskuede produktionstid er blevet forlænget adskillige gange, men så vidt jeg ved er den eneste cirka-dato vi har fået indtil videre 'december 2017', så at det skulle være en åben joke kan jeg ikke helt forstå. Især ikke når "udskydelserne" primært har haft med det at gøre, at Cameron valgte at lave sin sequel om til en trilogi.
Men udover det, tror jeg Cameron er manden vi skal vende os mod, hvis Star Wars' massive popularitet skal udfordres. Spændende bliver det i hvert fald.

Wayne

Jeg var selv meget begejstret over Avatar - specielt over den visuelle og tekniske del. Og det er jo også det Cameron er specielt kendt for, at han nørder til alle omkring ham er vanvittige - fordi det hele skal være perfekt.

Det så man også med Titanic - og man kan ikke tage fra ham at han har solgt biletter, som ingen andre.

Men tager man selve historien i Avatar, så er den ikke noget særligt. Det er jo egentligt bare Pochahontas i rummet.

Hvid mand ankommer i skib sammen med krigere - for at udnytte indianerne. Den ene adskiller sig fra de andre og forelsker sig i høvdingens datter. Det udvikler sig til krig. Vores helt kæmper på indianernes side, og ender med at vinde over skurken.

Så det kan altså ikke være historien han kæmper med, med mindre han kan finde på noget helt nyt som virkelig rykker. CGI universet er jo konstrueret, og skal "bare" suppleres - så hvad er det lige som tager manden mere end otte år?

Jeg ved godt at han ikke mangler penge, men han kunne da godt have ambitioner om at opnå noget mere. Ret beset har han kun lavet otte film på 35 år. Det er da en skam, når han nu er så god til det :-)

Claus

Hey Wayne. Genlæste lige din første kommentar, og fik sku misforstået dig. Fik læst din udtalelse om at han "når at gå på pension inden han bliver færdig" som "han burde gå på pension for han er ved at blive gammel". Så hvis tonen i min kommentar ikke var helt venlig (synes heller ikke den er fjendtlig), er det derfor. My bad.

Er enig i at historien i Avatar ikke er tæt på at være revolutionerende, og jeg vil også give dig delvist ret i det med Pochahontas. I min øjne er der dog mere tale om (omfattende) inspiration, og ikke plagiat.
Til gengæld mener jeg at Cameron, i alle sine film, brillere i fortællerform. Han formår igen og igen og at skære fra og skære til, sådan at ethvert øjeblik støtter op om de (indrømmet, ret simple) idéer han bringer til live på lærredet. Og dét tror jeg uden helt at vide det, tager lang lang tid. At forfine måden de samme gamle helt-mod-skurk fortællinger, samt introduktionen af nye verdener, er en kunst i sig selv. En kunst hvori Cameron i mine øjne er suverænt den bedste i branchen. Det han ender med at kunne er at formidle arketypiske karakterer og fortællinger på måder der efterlader rum i filmen til det overdådige, effektfulde, spetakel han også er kendt for.

Hvad er man er til er så en subjektiv sag, men i mine øjne er hans plads som bedst sælgene instruktør fuldt fortjent. For mig er han kongen af mainstream film.

Jeg tror (og håber lidt) at 'den ensomme titan' (Cameron) kan slå 'broderskabet af kæmper' (Disney) i forhold til Avatar--Star Wars striden som vi højst sandsynligt komme til at se udspille sig i 2017.

Wayne

Helt ok. Cameron er en af mine absolutte favoritinstruktører, så der er ingen "hard feelings". :-)

Det med Pochahontas er heller ikke et problem for mig, det er jo en god historie - og så er det genialt omsat til en anden planet og et fantastisk univers. Og der er masser af nytænkning, du har helt ret.

Uden at vide det kunne man mistænke ham for at ville det hele selv, og at andre ikke kan gøre det godt nok. Og hvis det er derfor det tager lang tid, så er der jo ikke meget at gøre ved det.

Kongen af mainstream film. Både ja, og nej.

Ja - på grund af True Lies, Titanic og til dels Aliens (fordi han ikke opfandt universet) og Avatar.

Nej - på grund af Terminator, T2, og The Abyss.

Det ser ikke ud til at Star Wars/Disney slår ham af pinden, på salgsområdet lige med det samme - så hvis han kommer med fornyelse på det tekniske og en god historie i 2017/18, så lur mig om han ikke gør det igen.

Den eneste tvivl jeg har er om historien er god nok - den skal fylde hele 3 film, så der skal udvides kollosalt på Pandora for at det kan lade sig gøre - måske med andre planeter?

Claus

Ja, det kan selvfølgelig være du har ret - at han er "skal det gøres ordentligt, skal man gøre det selv" -typen. I så fald må jeg næsten give ham ret, selvom antallet af film der bliver lavet på den måde er betydeligt lavere end det Feige og Disney har gang i med Marvel universet f.eks.

Mener at have læst noget med en måne som var dækket helt af vand, og vist også en forhistorie, der giver seeren indblik i ældgamle kulturer fra det solsystem Pandora befinder sig i, men er ikke sikker på det er legit.

Joachimuser/192842

Så skrev han faktisk historien før Disneys Pochahontas kom frem. bare til info.

Wayne

Det er en virkelig historie, og hun har eksisteret som en virkelig person;

https://da.wikipedia.org/wiki/Pocahontas

Disney og Cameron har bare bygget videre på den. Hun er ikke deres opfindelse. Selve historien er næsten 400 år gammel.

Men det er langt fra første gang at nogen lader sig inspirere af andre...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.