Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i december

5 film du skal se i december

Kraften er med disse biograffilm

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Hvilke fem december-film ser du mest frem til?

Husk, at du kan selv påvirke fremtidige resultater og afgive din stemme på filmprofilerne. Resultatet, der ikke overraskende domineres af en fjern, fjern galakse, kan ses forneden.

Star Wars: The Force Awakens_Disney Pictures
Star Wars: The Force Awakens (95 %)
Den første episode i den nye Star Wars-trilogi foregår 30 år efter begivenhederne i Return of the Jedi og er instrueret af J.J. Abrams. Forventningerne er tårnhøje, hvilket ikke overraskende gør science fiction-eventyret til månedens mest ventede film. 

Macbeth_SF Film
Macbeth (82 %)
Filmatiseringen af et af Shakespeares hovedværker om magtbegær og skæbnens luner har Michael Fassbender i titelrollen som den plagede skotte, der dræber sin konge i tørsten efter tronen. Marion Cotillard ses som den snu Lady Macbeth.

Burnt_Scanbox
Burnt (82 %)
Bradley Cooper spiller stjernekokken Adam Jones, der rejser til London, samler et hold og forsøger at lave den bedste restaurant nogensinde. Dramaet er instrueret af manden bag Familien og har desuden en imponerende rolleliste på menuen.

Creed_Warner Bros.
Creed (82 %)
'Creed' er i princippet den syvende film i Rocky-serien, der startede i 1976 med Oscar-vinderen Rocky. Sylvester Stallones karakter er dog primært at finde på sidelinjen, imens den unge Adonis Creed (Michael B. Johnson) går i Rockys fodspor, som filmverdenens nye store boksetalent.

Joy_20th Century Fox
Joy (81 %)
Jennifer Lawrence samarbejder for tredje gang med instruktøren David O. Russell i filmen om Joy Mangano, der opfandt The Miracle Mop og startede et forretningsimperium fra bunden af. Bradley Cooper og Robert De Niro medvirker også. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Star Wars er så helt sikker.

I øvrigt første gang jeg nogen sinde kommer udklædt til en film. Men det er jo en fest og hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det. Og når det skal være så skal det selvfølgelig være til det største.

Hunger Games Afslutning er endnu ikke set så den skal også ses.

bambiexplorer

SW7 er jeg blevet lokket med til, selv om det ikke just er min kop te! Genindspilningen af Point Break skal da også ses, og så måske Love ...

Nino-baby

Hvordan kan filmen med Nuser og Radiserne ikke være på denne liste? Det er jo blasfemi xD det er FILMEN jeg skal se i denne måned!

Thomas

Jeg synger ligesom Bill Murray i Saturday Night Live:
Star Wars, nothing but Star Wars.

Sten

skal jeg og filmholdet, ind at se "The Force awakens".
Resten bliver der nok hverken tid eller råd til i denne omgang, selvom "Joy" ser interessant ud.

Også god jul til Kino.dk herfra :)

Maria

Jeg skal se følgende film, hvis økonomien rækker til det:

"Star Wars: The Force Awakens" - som der allerede er købt billetter til for længst, sammen med 5 andre mennesker. Jeg deler ikke samme begejstring som min omgangskreds, da jeg synes det er sundt med en vis skepsis overfor en ny omgang stjernekrig. Men jeg håber den overrasker positivt.

"Joy" - Fordi jeg trofast støtter Jennifer Lawrence. Hun er i mine øjne en rigtig god skuespillerinde og fortjener den anerkendelse hun får.

"Macbeth" har været på min liste længe, men jeg ender nok kun med at se den, hvis økonomien bliver til det.

Jeg ville have set "Burnt" indtil den blev brændt på af anmelderne. Nu er jeg blevet i tvivl.

Never too many movies

Det kanda ikke blive ande end en episk december, når sådan en stor og ventet film har premiere... glæder mig meget! :D :D

Rasmus/Musen

Og hvor jeg dog ELSKER det billede af BB-8 fra Star Wars VII- The force awakens. Det gør mig bare endnu mere glad på denne dag, og jeg glæder mig sikkert lige så meget som de fleste andre til filmen her i Julemåneden.

Glædelig filmjul, Kino.dk! :D

Stine Teglgaard

Glædelig jul til dig også :)

MVH Stine
kino.dk

Rasmus/Musen

TUSIND TAK!

Julestemningen skal da deles med alle! Film er altid noget, som man næsten MÅ se i juletiden, og det er vi alle glade for at kunne opleve.

-Men julestemningen, den skal alle opleve...

også jer på kino.dk! ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.