Cookie- og Privatlivspolitik
Jokeren, hans kæreste og krokodillen

Jokeren, hans kæreste og krokodillen

Billeder fra Suicide Squad

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Til næste år får Suicide Squad premiere. Filmen er anderledes, fordi den i stedet for superhelte fokuserer på skurkene. Flere af disse kan ses på en række billeder, som Empire har udsendt.

Jokeren, der spilles af Jared Leto, er naturligvis kendt fra Batman-historierne, men her placeres den gale skurk i en ny sammenhæng over for gruppen af super bad guys kaldet Suicide Squad.

Blandt holdets medlemmer finder vi Jokerens mindst lige så vanvittige kæreste, Harley Quinn (Margot Robbie).

Det er endnu ukendt, hvorvidt de to finder sammen i filmen eller nøjes med at have et forhold i DC Comics' tegneserieforlæg.

Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) er også at finde på to af billederne, og navnet er ikke tilfældigt, for hans ydre kan sammenlignes med en krokodille. Han ligner også lidt The Thing fra Fantastic Four, men det er en anden sag.

På billederne er også Cara Delevingne som Enchantress og Viola Davis i rollen som Amanda Waller.

Suicide Squad
Suicide Squad
Suicide Squad
Suicide Squad
Suicide Squad

Suicide Squad får premiere den 11. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
karsten

Jeg har virkelig svært ved at vente men glæder mig som en lille barn til næste år. Suicide squad og batman vs superman tror jeg bliver nogle absolut kæmpe film som skal ses i biografen

CINEMANDRUP

Vildt fede billeder. Er så klar til at se dem på det store lærred

Nikolaj

Jeg er nu mere end bare spændt på at se Suicide Squad. fed trailer flotte billeder, en ny ond Joker. Det kan kun blive godt. Næste år er et rigtigt superhelte år: Batman vs Superman, Cap 3 x-men, Gambit og Suicide Squad.

Mikkel Poulsen

Og se en film om skurkenes universe i stedet for superheltenes altid, men fuck hvor er Margot Robbie aka Harley Quinn pisse lækker det er hun selvfølgelig også inden sin skiftende form som den dansende skøre joker pige. Jeg glæder mig rigtig meget til filmen! og om den nye The Joker kan levere en fin præsentation som Heath Ledger's The Joker fra (The Dark Knight 2008)

Jacob

Der er noget som tyder på at kurven knækker lidt hos konkurrenterne, hvor en film fra Marvel Studios ikke nødvendigvis længere betyder et kæmpe hit, som 'Avengers: Age of Ultron' og 'Ant-Man' er nyere eksempler på, og det har næppet givet mere lyst til flere solofilm med Hulk, som Universal har rettighederne til. Spider-Man løb desuden panden mod muren inden han overhovedet kom rigtig i gang, og det skal blive interessant om netsvingeren efter aftalen med Sony kan medvirke til at gøre 'Captain America: Civil War' til et hit.

'Fantastic Four' fra 20th Century Fox floppede fælt, mens deres X-Men prequel-trilogi vinder frem. Nøglen til mutanternes succes er nok at en historisk begivenhed er omdrejningspunktet, og selvom 'Man of Steel' ikke helt levede op til forventningerne, så tyder noget på at publikum ønsker en mere realistisk tilgang. DC har forhåbentlig lært af et par begynderfejl fra Superman's kamp, hvilket tydeligt ses i traileren til 'Dawn of Justice', men om Enchantress rykker ved det billede får vi at se næste år.

Daviduser/323939

Så du mener ikke, at AOU var et kæmpe hit? Det må du lige uddybe. Det er rigtigt, at Ant-Man ikke når Avengers, GOTG eller Iron Man, men i forhold til hvad forventningerne til den var, så blev de da indfriet. Desuden kunne noget tyde på, at der muligvis kommer en Planet Hulk film (hvilket ville være fedt) med tanke på, at Hulk er sat til at medvirke i Thor, Ragnarok. Og hvis man bare se på den liste, som Marvel studios har lagt frem med film, så træder de ikke ligefrem på bremsen.

Og mht. F4, så kan en af forklaringerne på den meget polemik der var bag kulisserne ved optagelsen af den. Personligt, så synes jeg at den er blevet gjort meget dårligere af meningsdannere end den rent faktisk er.

Og hvad er det for et historisk omdrejningspunkt du hentyder til?

Jacob

... kom med en officiel udmelding om, at de ikke syntes 'Avengers: Age of Ultron' levede op til de økonomiske forventninger. Mht. til de historiske omdrejningspunkter i X-Men, så er det i 'First Class' Cuba-krisen 1962, mens præsident Richard Nixon og afslutningen på Vietnam-krigen i 1973 danner ramme for 'Days of Future Past'. Noget både anmeldere og publikum elsker.

Rasmus/Musen

Jeg er så klar på filmen! Men alligevel stadig et helt år til? Det er vildt, for jeg vil så gerne se SKURKENE på det store lærred lige nu.

YEARH!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

13 timer siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

1 dag siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

1 dag siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

3 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

4 dage siden