Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalg - Star Wars: The Force Awakens

Forsalg - Star Wars: The Force Awakens

Billetsalget er startet

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Kl. 9.00 startede forsalget til Star Wars: The Force Awakens her på kino.dk.

Hvorvidt der tilbydes både køb og bestilling af billetter er forskelligt fra biograf til biograf.

Klik her for at købe billetter.

Filmen, der er den syvende i rækken, foregår 30 år efter Return of the Jedi, men derudover er det småt med detajler om plottet.

Star Wars: The Force Awakens får premiere den 16. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kaj

Ingen midnatspremiere? Laver de sjov?

Camillauser/138272

Det er da udsøgt service.

Kaj

Jeg ville godt nok meget hellere vente en dag eller to og så en ordentlig premiere. Desuden kom jeg alligevel for sent til forsalget (der er 60 dage til, hvor var advarslen), så jeg fik ikke engang nogen billet.
Jeg ville bare meget hellere være længe oppe og være i biografen til klokken lort om natten, end jeg ville se den som en "normal" visning.

Skuffet.

Heldigvis er jeg ikke "fan" (er selvfølgelig helt vild med det, men ikke fan), så det gør måske ikke så meget for mig. Men stakkels de SW-fans, der havde sat næsen op efter en midnatspremiere og i stedet må se den klokken ti om morgenen.

Håber virkelig ikke, de laver samme nummer med Fantastic Beasts and where to Find Them.

Antaeus

Hvordan kan det være at alle de bedste og store sale reserveres til 3D?
Har man som biograf testet at 3D sælger bedre end 2D?

Jeg ved at der er ret mange der hellere vil se den i 2D, som i øvrigt giver også giver langt bedre billedkvalitet. Endvidere så er Star Wars ikke engang optaget i 3D.

Men jeg fik købt billetter til den 16. Dec., men det blev jo så i en af de mindre sale da den helt sikkert skal ses i 2D og jeg kan ikke vente til andre dage.

Mikauser/608142

Empire, Empire og altid Empire hvis du ikke holder af 3D.
De viser altid mere 2D end 3D.
For både Star Wars men også aktuelle The Martian var flere spilletider dedikeret til 2D end 3D.
Det er også der jeg valgte at have min premiere-dag. (Lidt pga. 2D, mest pga. Imperial klokken 19 kun havde virkelig dårlige pladser tilbage da jeg kom igennem køen lidt i 10.)

Mortenuser/630292

Sikke noget pis. Vi er mange der ikke gider det 3D.
Og så undrer de sig over vi ikke gider gå i biffen?? Jesus!

Peter

Så erd er 4 billetter hjemme til den første visning kl 10:00 d. 16. Det bliver bare for fedt !!!

Christian

... Bevares, dette er udelukkende fordi filmen faktisk har dansk premiere en hel dag før end i USA, og det skal vi da også være super glade for!... Meeen, det godt nok trist, at vi ingen midnatsvisninger får nogle steder :-( Jeg så midnatspremieren for Star Wars filmene som værende en tro tradition. Det hændte med alle tre prequels i tidernes morgen, så havde stygt håbet på det samme her, men grundet omstændighederne skulle dette altså ikke ske.

Det er til de kulminerende og eksklusive for/midnatspremierer hvor alle de HARDCORE fans dukker op samlet på et sted, og hvor begejstringen er eminent høj. Men denne gang her, med Episode 7, vil premieren være spredt ud over hele landet med "slatne" standard visninger fra kl.10 om formiddagen på selve premieredagen. Det bare ikke helt det samme, men nuvel, når det ikke kan være anderledes.

Mikauser/608142

Er helt enig ..
Der er bare lige det... UK har fået midnatspremiere natten til den 17. Såeh ..

Hvorfor er det lige at Danmark (læs: Kino.dk) ikke fik samme mulighed..?
Tydeligvis har Disney ikke kørt den SÅ hårdt at UK skulle have premiere på samme måde som i Danmark..såeh.

Måske får vi historien engang. Forhåbentlig gør de ikke det samme til episode 8 og 9. Men det er nu alligevel virkelig, virkelig ærgerligt.

Jeg går langt mere op i at have den helt specielle stemning der er ved en midnatspremiere end at se den før USA; netop hardcore fans, netop dem der har fulgt med siden 2005 og ikke bare kun bliver interesseret når der er en ny film, netop dem der faktisk gider bruge deres tid på at lægge i kø eller møde op vildt tidligt om morgenen for at få biletter.
Det er noget helt andet end nu, hvor der f.eks. er en del der har fået billetter til premieredagen (især forestilling klokken 19 er populær) fordi de tilfældigt så opslaget på kino.dk, men som egentlig slet ikke er star wars-fans men bare filmfans. Jeg kender flere personligt, og jeg synes ærlig talt det er synd for de fans der har været med siden PT eller måske endda siden OT, men som bare ikke lige tjekker Kino.dk hver dag, som man åbenbart er nødt til, synes Disney.

F.eks. det eneste danske starwars-site der har lidt aktivitet stadig, skywalker.dk, havde ikke en nyhed om det igår aftes. Hvor mange gammel-i-gårde fans sidder der ikke lige nu derude og ikke ved det her ... Det er simpelthen under al kritik.

SMOjr

Det her stunt fra Disney's side er under AL kritik! Det er faktisk at skide de inkarnerede fans direkte op ad ryggen. Der er nu intet specielt over Star Wars præmieren, andet end det faktum at vi selvfølgelig får set filmen. Jeg håber satme der kommer tilbud om et maraton inden eller noget, bare for at gøre det en smule mere specielt for os der går op i det. FØJ hvor er det dårlig stil!
Jeg kritiserer btw på ingen måde kino.dk, er sikker på de også havde regnet med en midnatspræmiere og mulighed for at ligge i kø.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.