Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hardy i mørk tegneseriefilmatisering

Tom Hardy i mørk tegneseriefilmatisering

100 Bullets vækkes til live

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Tom Hardy blev tidligere på året tvunget til at droppe Suicide Squad pga. en kalenderkonflikt, men nu har skuespilleren fundet et andet tegneserieprojekt, '100 Bullets'.

Brian Azzarello og Eduardo Rissos prisvindende fortælling er blevet købt af New Line, og Hardy skal ifølge The Hollywood Reporter producere og formentligt medvirke i filmatiseringen.

'100 Bullets' udkom i 100 hæfter fra 1999 til 2009 og handler om den mystiske Agent Graves, der dukker op hos folk med en pistol og 100 ikke-sporbare kugler. Han tilbyder dem lovmæssig immunitet og dødbringende hævn ovenpå uretfærdige begivenheder.

Serien følger både de individuelle ofre samt Graves' liv som del af gruppen The Minutemen. Der er med andre ord materiale til en større franchise.

Hvornår New Line vil producere '100 Bullets', er stadig uvist, men Hardy kan snart ses som tvillinge-gangstere i Legend og som ærkenemesis til Leonardo DiCaprio i The Revenant.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

1 dag siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

1 dag siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

1 dag siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

3 dage siden
peter

Fint nok så længe de kommer i biografen og der ikke kommer flere film på streaming, film skal ses i biografen med fuld drøn på lyden uden at skulle

3 dage siden

Aktive debatter