Cookie- og Privatlivspolitik
Spielberg instruerer Ready Player One

Spielberg instruerer Ready Player One

Filmatisering af kultroman ankommer i 2017

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Rygtet startede for fem måneder siden, og nu er Steven Spielberg endeligt bekræftet som instruktør på Ready Player One. Det skriver The Wrap.

Filmatiseringen af Ernest Clines roman fra 2011, handler om jagten på en enorm formue, der er skjult i et nærmest uendeligt virtuelt univers kaldet OASIS.

Den nørdede Wade Watts er blandt de mest dedikerede skattejægere (en såkaldt "gunter"), men han er ikke alene. Flere millioner deltager i skattejagten, og nogle benytter sig af mere ufine metoder end andre.

Ca. 90 % af handlingen foregår i talrige virtuelle verdener baseret på film, musik og ikke mindst computerspil fra 1980erne. Spielbergs store udfordring bliver at veksle ubesværet mellem de vidt forskellige universer, som konstant besøges og forlades gennem hele historien.

En anden udfording bliver rettigheder til romanens popkulturelle referencer, der er absolut nødvendige for at kunne filmatisere fortællingen. Spielberg ligner manden med de rette forbindelser, men det ville være en spoiler at afsløre, hvilke film der har stor betydning for bogens indbyggede gåder.

'Ready Player One' får premiere i december 2017. I mellemtiden vil Steven Spielberg være aktuel med Bridge of Spies og eventyret The BFG.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Karoline

Min Yndligns bog bliver endelig filmatiseret! jeg har nok læst den bog 5 gange eller så noget! det her bliver så LÆKKERT! FEDT FEDT FEDT

Jacob

Det er fantastisk at Spielberg endelig laver en film, der lyder til at give nostalgiske mindelser om hvad han oprindeligt begyndte med. Især efter en lang periode med fremragende historiske dramaer.

Simon

'Bridge of Spies'. Så endelig er det vel ikke?

Jacob

Havde egentlig også hans spionthriller i tankerne, men beklager hvis det ikke var tydeligt nok, hvad jeg mente med at efter en række film med historisk tema, så fik Spielberg omsider tid til noget andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jimmy

Efter et årti næsten, med remakes er Disney ENDELIG klar med noget NYT!!! HURRAAA... Det lover godt, bare fra de få billeder der er af Raya..

1 time siden
Thomas

Enig i at Jurassic Park er en fremragende film til 6 stjerner.
Både det visuelle, historien og skuespillerne fungerer her.

16 timer siden
Sandrauser/926666
Sandrauser/926666

Ja, så er det jo bare mega ærgerligt, at en så populær og hyped film som HUSTLERS ikke får dansk biografpremiere, hvorfor ikke?

1 dag siden
Julie

Jeg er virkelig spændt på at se det nye take på Jokeren.

2 dage siden
Sander

må mig og en af mine venner se it 2 vi er fans men vi er kun tolv vi ser gyserfilm næsten dagligt

4 dage siden

Aktive debatter