Cookie- og Privatlivspolitik
Prometheus 2 forsinker Alien 5

Prometheus 2 forsinker Alien 5

Rumvæsen i venteposition

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Den femte Alien-film bliver ifølge Bloody Disgusting først indspillet, når 'Prometheus 2' har haft biografpremiere.

Premieredatoerne er endnu uofficielle, men rygtet vil vide, at 'Prometheus 2' indspilles næste år med henblik på premiere i 2017, hvorefter Alien 5-optagelserne kan påbegyndes. Rumgyseren vil få premiere i 2018.

Ridley Scott producerer begge film, men skal kun instruere 'Prometheus 2'. Det er hans valg, at Neill Blomkamp fortsætter med at udarbejde manus til 'Alien 5', mens Scott selv indspiller sin efterfølger.

Prometheus-fortsættelsen kommer ikke til at indeholde Xenomorphs (rumvæsnerne fra Alien-serien, red.), men vil derimod fokusere på ingeniørerne fra den første film. Således ser det ud til, at Noomi Rapace og Michael Fassbender vender tilbage.

'Alien 5' har indtil videre kun to skuespillere tilknyttet - Sigourney Weaver og Michael Biehn - og det siges, at filmen vil forkaste handlingen i Alien 3 og 4 for at tage udgangspunkt direkte efter James Camerons forrygende 2er.

Ridley Scott er næste gang aktuel som instruktør på filmen The Martian, der får dansk premiere den 8. oktober.

Hvilken film er vigtigst for dig? Alien 5 eller Prometheus 2?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

Der er kun en Alien, så jeg håber ikke at de fjerner Xenomorphs totalt! Plus er det kun mig der rent faktisk GODT kan lide 3 og 4? De er langt bedre end alle de irriterende Spin-offs..
Men så længe at Sigourney Weaver er med så er jeg klar!
Ingen Alien uden Ripley!

Henrikuser/479027

Den skriger på en efterfølger. Kan stærkt anbefale den udvidede version af P1 på Blu-Ray, som giver lidt mere info om "ingeniørerne". På tide for Scott at komme i gang - han bliver jo ikke yngre. Men man må beundre hans ustoppelige produktivitet.

D.

Prometheus er en meget subtil og nervepirrende film, med de bedste 3D effekter - scenen i rumskibet, hvor Fassbender drejer globussen omkring sig - fantastisk flot!! Den har også en meget fascinerende og nedslående pointe - at "guderne" er ligeglade med menneskerne. Lige så nedslående som når astronauten i slutning af Abernes planet prøver at flygte til Jorden men finder ruinerne af Frihedensgudinde liggende på stranden - wow, jeg var ret ung, da jeg så den film, og måtte gispe efter vejret, da sandheden åbenbarede sig for mig.
Aliens er kult, og jeg bliver nok aldrig træt af at følge Ripley i de klaustrofobiske omgivelser og neglebidende scener. Fantastisk spillet af Sigourney Weaver. Også sjovt at se, hvordan undertøjsmoden ændrer sig med tiden ;)

Segoyuser/116755

Hm er så absolut fan af Alien film og Sigourne er jo fantastisk i de film samt andre skuespillere , men de aliens må da snart være en "dinosaurus"!!!

Vil give ret i nr 1 og 2 var vildt gode, men 3 og 4 genser jeg når vi har maraton med Alien. (Lidt lige som nogen bøger den 1 var bedre en 2 og 3 i en triologi)

Jeg vil afvente trailer... :-))

Thomas

Det er helt fint med mig at se bort fra Alien 2 og 3. 2´eren lagde op til en hel masse, som bare blev ignoreret i 3´eren.

Jeg ser mere frem til Alien 5 end til Prometheus 2, da Alien filmene er meget bedre end Prometheus.

Wayne

3 og 4?

Thomas

Jeg troede at 4´eren var en parodi.
;-)

Wayne

Det gjorde du vel :-)

CINEMANDRUP

At lade som om Alien 3 og 4 aldrig er sket virker som den nemme løsning. Alien 3 og 4 var ikke så gode som de første to stk., men de er dog trods alt Alien film. Alien 5 vil uden tvivl være den vigtigste for mig at der blev holdt fokus på. Prometheus var en slem skuffelse for mit vedkommende og ryger for mit vedkommende i samme rygsæk som Alien 3 og 4 - ikke synderlig mindeværdig.

Alien 5 skal se dagens lys hurtigere tak:-)

Noobcake

3 og 4'ern var ikke så godt, helt okay de glemmer dem.

Sætter endu mere pris op at Ridley fokusere på Prometheus, det var en interessant film, folk havde bare forkerte forventninger til den, det er ikke en brainless gyser som Alien filmene.

Alle dem som bare vil have mere af det samme, se nogle Michael Bay film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 dag siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

4 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

5 dage siden