Cookie- og Privatlivspolitik
Orlando Bloom tilbage i Pirates 5

Orlando Bloom tilbage i Pirates 5

Jack Sparrow genforenes med Will Turner

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Disney holdt i weekenden en præsentation kaldet D23. Begivenheden kastede mange spændende nyheder af sig - bl.a. at Orlando Bloom vender tilbage som Will Turner i den kommende Pirates of the Caribbean-film.

Dead Men Tell No Tales bliver den femte film i serien og følger denne gang Jack Sparrows forsøg på at finde Poseidons trefork, der giver sin ejer kontrol over havet.

Eventyrfilmen byder udover Johnny Depp på Javier Bardem som spøgelses-kaptajnen Salazar, Brenton Thwaites som den unge Henry, og sidst men ikke mindst Kaya Scodelario i rollen som forskeren Carina Smith.

Hvor Will Turner passer ind i historien, vides pt. ikke, men nordmændene Espen Sandberg og Joachim Rønning instruerer og har formentlig en forkromet plan med heltens tilbagevenden.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får dansk premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg synes eller, at jeg havde læst om castet for flere uger siden. Hvor Orlando Blooms navn også stod der.

Men ellers en fed nyhed. Selvom jeg aldrig var helt vild med nummer 3 i den første trilogi. Så må jeg indrømme, at han bare var en perfekt figur som Will Turner. Og jeg glæder mig til at se hvordan serien nu kommer til at se ud.

CINEMANDRUP

Fedt at flere fra det gamle cast er på vej tilbage til genren igen. Det må være fordi der er mere historie i karakteren og så er dynamikken imellem dem jo ret god. Hvor stor hans rolle bliver i filmen bliver spændende, men jeg er især spændt på at se gensynsglæden iblandt karaktererne.

Jacob

Det er lidt mærkeligt at det femte pirateventyr kunne have haft premiere i år, men flere store blockbusters fra Disney betød en nødvendig udsættelse. Den fjerde film 'I Ukendt Farvand' beviste at Jack Sparrow alene ikke var nok, og derfor er det fantastisk at Den Flyvende Hollænders kaptajn vender tilbage. Orlando nærmer dog sig de 40, så ved sgu ikke helt om jeg vil kalde ham "en ung helt' ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

4 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter