Cookie- og Privatlivspolitik
Orlando Bloom tilbage i Pirates 5

Orlando Bloom tilbage i Pirates 5

Jack Sparrow genforenes med Will Turner

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Disney holdt i weekenden en præsentation kaldet D23. Begivenheden kastede mange spændende nyheder af sig - bl.a. at Orlando Bloom vender tilbage som Will Turner i den kommende Pirates of the Caribbean-film.

Dead Men Tell No Tales bliver den femte film i serien og følger denne gang Jack Sparrows forsøg på at finde Poseidons trefork, der giver sin ejer kontrol over havet.

Eventyrfilmen byder udover Johnny Depp på Javier Bardem som spøgelses-kaptajnen Salazar, Brenton Thwaites som den unge Henry, og sidst men ikke mindst Kaya Scodelario i rollen som forskeren Carina Smith.

Hvor Will Turner passer ind i historien, vides pt. ikke, men nordmændene Espen Sandberg og Joachim Rønning instruerer og har formentlig en forkromet plan med heltens tilbagevenden.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får dansk premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg synes eller, at jeg havde læst om castet for flere uger siden. Hvor Orlando Blooms navn også stod der.

Men ellers en fed nyhed. Selvom jeg aldrig var helt vild med nummer 3 i den første trilogi. Så må jeg indrømme, at han bare var en perfekt figur som Will Turner. Og jeg glæder mig til at se hvordan serien nu kommer til at se ud.

CINEMANDRUP

Fedt at flere fra det gamle cast er på vej tilbage til genren igen. Det må være fordi der er mere historie i karakteren og så er dynamikken imellem dem jo ret god. Hvor stor hans rolle bliver i filmen bliver spændende, men jeg er især spændt på at se gensynsglæden iblandt karaktererne.

Jacob

Det er lidt mærkeligt at det femte pirateventyr kunne have haft premiere i år, men flere store blockbusters fra Disney betød en nødvendig udsættelse. Den fjerde film 'I Ukendt Farvand' beviste at Jack Sparrow alene ikke var nok, og derfor er det fantastisk at Den Flyvende Hollænders kaptajn vender tilbage. Orlando nærmer dog sig de 40, så ved sgu ikke helt om jeg vil kalde ham "en ung helt' ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

1 dag siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

3 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

3 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

3 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

3 dage siden

Aktive debatter