Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #25

Superfredag #25

Masser af nyt fra superheltefilmens verden

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

- Chris Pine er officielt på plads til rollen som Steve Trevor i Wonder Woman. Det skriver The Wrap.

- Channing Tatum skal muligvis ikke spille mutanten Gambit alligevel. The Wrap meddeler, at skuespilleren, der ellers har været tilknyttet projektet siden 2014, måske trækker sig fra rollen. Intet er dog officielt endnu.

- I den mere nicheprægede ende kan Superhero Hype (via Slash Film) berette, at superhelten Night Nurse (med det borgerlige navn Linda Carter) muligvis optræder i Doctor Strange. Tidligere på ugen skrev vi, at Rachel McAdams er tæt på en rolle i filmen, og det er bestemt muligt, at hun skal spille Carter i filmen.

- Tao Okamoto har fået rollen som Mercy Graves i Batman v Superman: Dawn of Justice. Det skriver Coming Soon. Karakteren stammer fra 'Superman: The Animated Series', men har også optrådt i andre sammenhænge sidenhen.

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

Batman v Superman: Dawn of Justice

- Warner Bros. har udsendt en række nye billeder fra 'Batman v Superman: Dawn of Justice'. Billederne forestiller primært de to titelkarakterer, men også filmens skurk, Lex Luthor, spillet af en langhåret (!) Jesse Eisenberg, og Gal Gadot som Wonder Woman, optræder.

Wolverine

- Hugh Jackman har lagt et billede på sin Twitter-profil, hvor han understreger, at den næste Wolverine-film bliver den sidste. Teksten "one last time" siger vist det hele.

Deadpool

Deadpool

Deadpool

- Traileren til Deadpool kommer i august, men som forsmag på den har 20th Century Fox udsendt tre nye billeder fra filmen, som har Ryan Reynolds i titelrollen.

X-Men: Apocalypse

- Bryan Singer har lagt et billede fra den ægyptiske filmkulisse i X-Men: Apocalypse på sin Instagram-profil, og det viser størrelsesforholdet mellem instruktøren og en af statuerne. Se i øvrigt vores billedgalleri fra filmen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Den dag Hugh Jackman har spillet Wolverine for sidste gang.....sørgeliste dag i Marvels historie :( Hugh ER Wolverine, så jeg ener helt klart at Wolverine skal dø en episk go ærefuld død, da jeg simpelthen ikke an se nogen erstatte Hugh før meget lang tid -Karakteren skal dø, når Hugh forlader den....den sejeste helt i Marvels univers :/

Lars Jørgensen

Jeg får det næsten helt dårligt når jeg ser Ben Affleck i rollen som Batman (og ikke mindst som Bruce Wayne) jeg får det næsten lige så dårligt når jeg ser Jesse Eisenberg som Luthor, nå ja så er der også lige Supermans krølle!
Jeg håber virkelig at alle mine bekymringer bliver bragt til skamme, jeg vil så gerne at det bliver den vildeste Batman (og Superman) film ever, men tror desværre at der er lang vej til Nolans trilogi.

Hvad angår Wolverine, så tror jeg at Hugh Jackman gør klogt i at stoppe mens legen er god (hvor ondt det end gør at sige) han kan jo ikke blive ved med at opretholde illusionen om den ekstremt langsomt ældende Logan.

Emil

Jeg ser frem til at se Deadpool, jeg har set en trailer i skod kvalitet, men det ser stadig mega fedt ud.

Jeg glæder mig ikke til at Hugh Jackman ikke skal spille Wolverine mere, han spiller ham så perfekt, og jeg håber den solo film bliver god, det fortjener han.

Jeg er ikke helt sikker på at Jesse Eisenberg bliver en god Lex Luthor, jeg håber det.

Jacob

Der var også stærke rygter om, at Chris Pine skulle være en af flere Grønne Lygter i 'Green Lantern Corps', men han er oplagt som førsteelsker.

Hvis Channing Tatum IKKE skal spille Gambit alligevel skal jeg, da med glæde være den første til at klappe!

Hvad Night Nurse helt præcis kan ved jeg ikke, men med bl.a. Black Widow eller Hope van Dyne som den nye Wasp, så er det oplagt Marvel fortsætter med at introducerer kvindelige helte. Ser frem til 'Captain Marvel', hvor en kvinde skal have hovedrollen.

De her billeder viser tydeligt at 'Dawn of Justice' bliver episk - måske endda mere end sammenstødet imellem Captain America og Iron Man samme år.

Alt godt har en ende, og om nogen har Hugh Jackman præget X-Men franchisen. Om han omsider dør må vi vente med at se, men uanset hvad bliver hans stop en overgang til fremtidige film.

Bliver fedt med en trailer til 'Deadpool' snart, og håber den giver bare en smule forklaring på, hvordan han er kommet sig ovenpå Wolverines behandling i 'X-Men Origins: Wolverine'. Der er dog en scene hvor hans afhuggede hoved åbner øjnene.

Linauser/774152

De her Superfredag-nyheder :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

13 timer siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

1 dag siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

1 dag siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

3 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

5 dage siden

Aktive debatter