Cookie- og Privatlivspolitik
Superfredag #24

Superfredag #24

Helte og skurke

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

- Ifølge Latino Review kan biografåret 2018 meget vel byde på en fælles film for X-Men-mutanterne og de fire helte fra Fantastic Four. Om de to grupper skal kæmpe side om side eller overfor hinanden, meldes ikke. 

- I den anden ende af Marvel-universet får Ant-Man besøg af en Avengers-karakter, når selskabets nyeste helt afslutter deres såkaldte anden fase. Ifølge hovedrolleindehaver, Paul Rudd, kommer den lille helt på Avengers' radar under et centralt kup i filmen.

Ant-Man
Ny Ant-Man-plakat med Michael Douglas som Hank Pym

- Marvels næste fase starter med Captain America: Civil War, der mere og mere ligner en ensemblefilm med et yderst imponerende line up. Nu melder William Hurt sig også på banen som General "Thunderbolt" Ross - en rolle han spillede i The Incredible Hulk fra 2008 overfor Edward Norton som den grønne hidsigprop.

- The Avengers: Infinity War - del 1 udkommer i 2018, og skal man tro sitet IGN, bliver det med to skurke på rollelisten. Kilder har nemlig afsløret, at Marvel ønsker at præsentere karakteren Adam Warlock samt dennes skurkagtige alterego, Magus. Den anden skurk er selvfølgelig Thanos (spillet af Josh Brolin).

- Yderligere rygter handler om Green Lanterns forestående genopståen. Chris "Captain Kirk" Pine er på tale til at tage ringen på sin finger og redde galaksen - uden hjælp fra Spock! Pine er dog også rygtet til at spille en anden DC Comics-karakter i Wonder Woman.

- Batman v Superman: Dawn of Justice har løftet sløret for sin skurks personlighed. I et interview med The Playlist har Jesse Eisenberg udtalt, at hans Lex Luthor vil være mindre fjollet og have mere psykologisk dybde end Gene Hackmans ikoniske udgave. 

- Ben Affleck vil ikke kun medvirke som Batman i 'Dawn of Justice' og de to Justice League-film (samt muligvis Suicide Squad), men også solo i 'The Batman' med premiere i 2018. Og skuespilleren skal højst sandsynligt også selv instruere solofilmen.

- Endeligt er den 19-årige brite Tom Holland, der skal spille Spider-Man i det kommende reboot, blevet godkendt af fans verden over, efter at have lagt følgende video op på Twitter.

Bored

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

5 år siden
5 år siden
5 år siden
6 år siden

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakobuser/353571

Dælme sejt du ved den slags ting !

Jacob

Man må altid have en sund portion skepsis, for der en vis fejlmargen omkring fanteorier, rygter om castinger, og misforståelser af easter eggs (diskrete budskaber og hints). Desuden kan det oprindelige forlæg i tegneserierne, som jeg personligt ikke læser, og det der kommer med i filmene være meget forskellige. Er man på Facebook, og kan man til rimelighed læse engelsk, er det interessant at følge henholdsvis Marvel- og DC Cinematic Universe, samt Spiderverse. Her læser jeg selv om de ting folk erfarer rundtom i verden. Sitet filmz.dk bringer også mange artikler, som f.eks. udtalelser fra filmskabere i Hollywood. Efterhånden som man ser flere og flere af den her type film, desto mere finder man ud af hvad skal holde øje med.

Jacob

Hvis Fantastic Four og X-Men skal have en chance for at mødes, så kræver Fox at begge film om De Fantastiske Fire, og den komme 'Apocalypse' bliver succeser. Man kan sagtens forstå at hvis de flopper igen, at de ikke ønsker at trække X-Men med ned i sølet. Et lille hint er måske at på plakaten til Marvel's ældste supergruppe står; fra studiet der bragte dig X-Men: Days of Future Past.

Jeg mindes at have opsnappet på nettet, at man i 'Thor: The Dark World' i den særlige slutscene, hvor Thors kammersjukker giver Æteren til Samleren, i baggrunden ser en mystiske puppe. Senere i 'Guardians of the Galaxy' sprænger Samlerens bygning som bekendt i luften, og føromtalte puppe skulle nu være åbnet. Den skulle eftersigende rumme Warlock, som i tegneserierne skulle være den eneste, der er stærk nok til at besejre Thanos.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

6 dage siden

Aktive debatter