Cookie- og Privatlivspolitik
Guide: Kommende superhelte-film

Guide: Kommende superhelte-film

Masser af spændende superhelteprojekter at se frem til! 

Stem op!
705
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu er Spider-Man: Far From Home aktuel, og lige rundt om hjørnet lurer Joker. Men der er selvfølgelig mange flere superhelte på vej til biografen fra i år og frem til mindst 2022. Vi guider dig her til de kommende film, der i nogle tilfælde blot består af en titel eller en dato. Vi opdaterer listen løbende.

Klik på en titel for at læse mere om de enkelte film.

Premiere i 2019

Warner Bros. Joker - den 3. oktober
Joaquin Phoenix skal spille Jokeren i sin egen oprindelsesfilm. Todd Phillips skal både instruere og være med til at skrive filmen, der startede optagelser i september 2018. Phillips har tidligere stået bag en række komedier, så som 'The Hangover'-trilogien samt 'Old School' og 'Due Date'.

Premiere i 2020

Warner Bros. Birds of Prey - 6. februar
Harley Quinn fra Suicide Squad står bag sit eget team af skrupskøre superskurke, hvoraf de alle er kvinder - og det er mindsandten også en kvinde i instruktørstolen i form af Cathy Yan. DC kommer til at introducere en række nye karakterer, og en af disse kunne være Batgirl, der også forventes at få sin egen film. Af bekræftede karakterer finder vi Jurnee Smollett-Bell som Black Canary, Rosie Perez som The Question, Mary Elisabeth Winstead som The Huntress og Ewan McGregor som skurken Black Mask. 

20th Century FoxX-Men: The New Mutants - den 2. april
Maisie Williams fra 'Game of Thrones' er på Josh Boones (En flænge i himlen) rolleliste i en X-Men-relateret film, der eftersigende bliver en blanding af Young Adult og gys. Historien kommer til at omhandle de noget yngre mutanter, der er holdes på den lukkede afdeling mod deres vilje. Der er altså lagt op til klaustrofobisk uhygge. Williams får selskab af 'Stranger Things'-stjernen Charlie Heaton og Anya Taylor-Joy fra bl.a. Split

Walt Disney PicturesBlack Widow - den 29. april
Scarlett Johanssons Avenger får omsider sin efterspurgte solofilm, der skal instrueres af Cate Shortland. Filmen kommer til at kickstarte Fase 4 af Marvels Cinematiske Univers, og den kommer også til at introducere en række nye karakterer som bl.a. Red Guardian, der skal spilles af David Harbour. Skurken ser ud til at blive Taskmaster. 

Wonder Woman 1984 - den 4. juni
Patty Jenkins vender tilbage for at instruere to'eren af den enormt succesfulde Wonder Woman med Gal Gadot som krigerprinsessen Diana. Filmen kommer til at foregå i 1984 under den Kolde Krig. Vi får desuden et gensyn med Chris Pine som Steve Trevor, og så introduceres skurken Cheetah, der skal spilles af Kristen Wiig

Guardians of the Galaxy vol. 3
Afslutningen på James Gunn trilogi om rum-superheltene. Premieredato er endnu ukendt, men instruktøren har bekræftet, at filmen kommer i 2020.

Untitled Sony/Marvel Film - den 10. juli

Morbius - den 30. juli
Marvels næste adaptation med Jared Leto i hovedrollen som biokemikeren Michael Morbius, der i forsøget på at kurere sig selv ender med at inficere sig med vampyrisme. På rollelisten finder vi andre strålende navne som Adria Arjona, Matt Smith og Jared Harris. Daniel Espinosa ('Life', 'Safe House') skal instruere. 

Sony PicturesVenom 2 - den 1. oktober
Opfølgeren til den første film omhandlende journalisten Eddie Brock, spillet af Tom Hardy, der kommer i kontakt med en udenjordsk eksistens (eller såkaldt symbiot), der overtager hans krop og forvandler ham til antihelten Venom. Woody Harrelson slutter sig til franchisen som Cletus Cassidy aka. den blodtørstige Carnage. 

Eternals - den 4. november
Marvels kommende adaption af tegneserien, der omhandler den udødelige, kosmiske race Eternals, der både har været med til at forme og beskytte Jorden. Angelina Jolie skal spille Thena, og 'Game of Thrones'-stjernen Kit Harington indtager rollen som Black Knight. Andre navne tæller bl.a. Richard Madden og Gemma Chan. Chloé Zhao, der også stod bag den roste The Rider, insturerer. 


Premiere i 2021

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - den 11. februar
Shang-Chi bliver den første asiatiske superhelt til at få sin egen Marvel-film baseret på tegneserien 'The Master of Kung-Fu'. Hovedrollen skal spilles af Simu Liu, der skal i kamp mod skurken The Mandarin (Tony Leung). I instruktørstolen finder vi Destin Daniel Cretton. 

Masters of the Universe - den 4. marts
He-Man skal på ny kæmpe mod Skeletor på det store lærred. Det har været en noget tumult produktion, hvor flere forskellige har været tilknyttet projektet den seneste tid, men nu har filmen altså fået tilknyttet de to instruktører Aaron Nee og Adam Nee, der bl.a. også er med til at skrive filmen.

Doctor Strange in the Multiverses of Madness - den 6. maj
Benedict Cumberbatch vender tilbage som karakteren Stephen Strange og får denne gang selskab af Scarlet Witch, der skal spilles af Elisabeth Olsen. Filmen kommer eftersigende til at være den første rigtige uhyggelig Marvel-film med en handling, der vil være knyttet til den kommende Disney+-serie 'WandaVision'. 

The Batman - den 24. juni 
Instrueret af Matt "Abernes planet" Reeves, der i denne omgang har valgt at fokusere på en yngre version af nattens ridder fra DC. Ben Affleck vender således ikke tilbage i rollen som Batman, der i stedet spilles af Robert Pattinson fra Twilight-sagaen. 

The Suicide Squad - den 5. august 
Et af verdens mest frygtede hold af superskurke samles igen. Der har dog været en del forvirring omkring, hvem der egentlig skulle skrive og instruere filmen, og rollen er nu landet på Guardian of the Galaxy 3-skaberen James Gunn. Eftersigende er der snarere tale om et reboot end en egentlig efterfølger til 2016s Suicide Squad. Det er derfor endnu uvidst, hvor mange fra det originale cast, der vender tilbage. 

Thor: Love and Thunder - den 4. november
Den fjerde film i rækken om tordenguden Thor. Handlingen udspiller sig efter Avengers: Endgame, hvor Valkyrie (Tessa Thompson) nu er "konge" af Asgård. Taika Waititi står igen for at skrive og instruere filmen, der desuden byder på et gensyn med Natalie Portman som Jane Foster og selvfølgelig Chris Hemsworth som Thor. 

 

Premiere i 2022

Untitled Marvel-film -  den 18. februar

Black Panther 2 - den 5. maj
Ryan Coogler skal instuerere igen, når Kong T'Challa vender tilbage i efterfølgeren til den Oscar-vindende film om Black Panther og hjemlandet Wakanda. Chadwick Boseman fortsætter i titelrollen. 

Untitled Marvel-film - 29. juli

Aquaman 2 - den 15. december 
Jason Mamoa indtager igen rollen som halvguden Arthur Curry aka. Aquaman og får selskab af Amber Heard. Plottet vides endnu ikke. 

 

Afventer premieredato

Flashpoint
Ezra Millers Flash får sin egen solofilm. Der er dog en del kaos på produktionsfronten med et væld af udskiftninger og udsættelser. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at 'It'-instruktør Andy Muschietti skal instruere. 

Green Lantern Corps.
 

Manuskriptet skrives af Geoff Johns, der bl.a. har skrevet 'The Flash'-serien, 'The Titans' og 'Aquaman. Ryan Reynolds vender ikke tilbage.Batgirl
Joss Whedon har forladt projektet om den kvindelige flagermus, og Warner Bros. er nu eftersigende på jagt efter en kvindelig instruktør.

Justice League 2
Den anden film om DC's superhelte-hold med Batman og Superman i spidsen. Projektet virker langtfra realiserbart efter den lunkne etter, men man ved jo aldrig.

Justice League Dark
Filmen mangler pt. alt fra instruktør til skuespillere. Men i tegneserien er anti-helte som John Constantine og Swamp Thing med. 

Gotham City Sirens
Margot Robbie vender tilbage som Harley Quinn sammen med muligvis Poison Ivy.

Black Adam
Dwayne "The Rock" Johnson skal spille Shazam-skurken Black Adam, der får sin helt egen film. Instruktøren er Jauma Collet-Serra.

Shazam 2
Der vides endnu meget lidt om to'eren til den enormt populære Shazam!. Zachary Levi er dog bekræftet tilbage i titelrollen. 

Blade
Oscar-vindende Mahershala Ali skal spille vampyrjægeren. 

The Trench
Et spin-off til 'Aquaman', der skulle bevæge sig mere over i gyser-genren. 

Deadpool 3
Ryan Reynolds igen igen.

New Gods
En masse nye guder kommer til efter Ragnarok i DC's univers. Ava DuVernay instruerer.

Blackhawk
DC har muligvis overtalt Steven Spielberg til at stå bag filmen om en række superpiloter. 

Supergirl
Supermans kvindelig modstykke får sin egen solofilm. 

Joker/Harley Quinn
Det rygtes, at der er en potentiel spin-off-film undervejs med fokus på Joker og Harley Quinns romantiske forhold. 

Nightwing
Chris McKay i instruktørstolen. 

Fantastic Four
Hvis de fantastiske fire vender tilbage, bliver det helt sikkert med nye skuespillere, eftersom sidste film floppede på alle fronter.

X-Force
Fox har længe udviklet på deres nyeste skud af X-Men-relaterede helte.

Ms. Marvel
Ms. Marvel er en tegneseriekarakter, som er en muslimsk heltinde inspireret af Captain Marvel og vil altså være en tilføjelse til Marvel-universet, der er planlagt til at blive introduceret efter Captain Marvel har indtaget biograferne. Kamal Khan er det borgerlige navn på Ms. Marvel, der blev introduceret i tegneserierne i 2014, og hun er en såkaldt "inhuman", som er i stand til at skifte form samt strække og forstørre sig selv. Khan er faktisk senere blevet en del af Avengers-holdet i tegneserierne, hvilket måske kunne indikere, at hun bliver en del af en mulig Avengers 5. Karakteren er desuden lynhurtigt blevet et symbol på anti-racisme, hvor hun bl.a. i 2015 blev malet på en bus som et modsvar til en anti-islam kampagne.

LGBTQ-projekt
Marvel-bagmanden Kevin Feige har udtalt, at der venter mindst to LGBTQ-superhelte i fremtiden, men han har dog endnu ikke afsløret hvilke helte, der er tale om andet end, at det bl.a. skulle være nogle, man både har set og ikke set endnu. Men måske der kunne være tale om en LGBTQ-heltinde i form af Valkyrie fra ’Thor: Ragnarok’, da skuespillerinden bag, Tessa Thompson, allerede har udtalt, at Valkyrie er biseksuel på Twitter.

Inhumans
Man troede, at det var slut efter den skuffende TV-serie, der også blev en sammenklippet biografversion, men officielt er projektet ikke skinlagt.

Avengers 5
Kevin Feige har bekræftet, at 'Avengers 5' vil ske. Men det er faktisk alt, vi ved pt. Feige har dog udtalt, at holdet vil bestå af "nogle af de karakterer, vi allerede har mødt, og nogle vi endnu ikke har mødt". Sandsynligheden for, at 'Avengers 5' vil lade sig forme af begivenhederne i MCU's mange kommende tv-serier, er ret stor. Så der går altså en del år, før vi får A-holdet tilbage.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
obiwankenobi

eh den næste spider-man hedder spider-man: far from home. det er efterhånden old news.

men udover det, så wowza der er en del jeg glæder mig til!!!

Voyager2010

Yes, jeg elsker superhelte film... det er dog ikke dem alle jeg vil bruge penge på, men det tyder godt og glæder mig.
Skal helt sikkert se Thor, Justice Leage, X-Men, Avengers og måske Aquaman.

Annette

Øøøøøhhhh halloo! Det ville ikke være gotham sirens hvis ikke poison ivy er med.
Hun ER med, og det samme gælder selvfølgelig Catwoman!

Forventningens glæde er stor i forhold til Tom Hardy som Venom! Det er på tide at han træder ind i superhelte universet i en ordentlig rolle!
Forhåbentlig for at blive i maaange år endnu!

Længe leve superskurke/antihelte!

Horsi

Mange af dem med afventer premiere dato virker mere som gæt og håb end noget der reelt er bekræftet.

Must see:
Black Panther.
Avengers Infinity War.
Avangers 4.
Ant-Man and the Wasp
Aquaman
Captain Marvel

Carsten Gottliebuser/133896

Black & Silver som er en film om Black Cat & Silver Sable som er i det samme ikke børne venlige univers som venom.

Jacob

Siden brdr. Russo overtog de to næste Avengers, så droppede man titlen 'Avengers: Infinity War Part II', som indtil videre er titelløs. Thanos vil dog også optræde i den fjerde Avengers, hvilket sætter spørgsmålstegn ved karakterens omfang i 'Infinity War".

Og så er Inhumans altså nedlagt som film, og genopstår som TV-serie i stedet, men får premiere i IMAX.

Stine Teglgaard

Jeg har lige ændret titlen på Avengers 5, og fjernet Inhumans.

MVH Stine

Maria

Og jeg skal se hver evig eneste film på den liste. Nogle mere end én gang i biografen!

Det er en god tid at være fan af tegneseriesuperhelte, åh ja det er!

Wayne

The Lego Batman Movie og Untitled animated Spider-Man project - hører de virkelig ind under det man normalt opfatter som kommende superhelte film?

Annette

.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

1 dag siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

4 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

4 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

5 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

5 dage siden

Aktive debatter