Cookie- og Privatlivspolitik
Julia Stiles tilbage i Bourne 5

Julia Stiles tilbage i Bourne 5

Matt Damon får velkendt selskab

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Karakteren Nicky Parsons skal medvirke i den kommende Bourne-film. Ifølge Deadline er Julia Stiles nu med sikkerhed på rollelisten.

Bournes kvindelige medsammensvorne var en fast del af den originale trilogi, bestående af The Bourne IdentityThe Bourne Supremacy og The Bourne Ultimatum. Hun er samtidig den første karakter, foruden Matt Damons centrale superagent, der bekræftes.

Seriens nye film, der stadig mangler en titel, bliver den femte film om Jason Bourne, men det er kun den fjerde med Damon i fokus.

The Bourne Legacy med Jeremy Renner i hovedrollen var et såkaldt spin-off, og også denne forventes at få en fortsættelse.

Paul Greengrass vender for tredje gang tilbage til instruktørstolen, og ifølge rygter er svenske Alicia Vikander på tale som en helt ny karakter. 

Bourne 5 får dansk premiere den 28. juli 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Det lyder alt sammen til at blive bedre og bedre efterhånden. Det kilder helt i fingrene for at taste sig ind på de første billeder eller videoklip der engang kommer derfra. Jeg er så spændt. Jeg ved med sikkerhed at Paul Greengrass ikke går ind og laver sådan en film som denne med Matt Damon endnu engang, hvis der ikke var muligheder for at udvikle karakteren. Jeg er spændt, spændt og atter spændt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter