Cookie- og Privatlivspolitik
Tilbage til fremtiden på dansk?

Tilbage til fremtiden på dansk?

Ny science fiction-film på vej

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Instruktøren Max Kestner spillefilmsdebuterer med en ny dansk film, der har påbegyndt optagelserne med arbejdstitlen 'Fang Rung'. Det skriver SF Film i en pressemeddelelse.

Filmen kommer til at foregå i København anno 2095, hvor havene er steget, og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Efterretningschefen Fang Rung har undergået molekylær deling for at transportere sin ene halvdel til år 2015, hvor det lykkes ham at sende banebrydende forskning tilbage til fremtiden.

Alt tegner lyst, indtil kontakten mellem de to tider bliver brudt. Med den ene halvdel strandet i fortiden bliver Fang Rung tvunget til at rejse tilbage for at hente sin fortabte halvdel hjem...

Plottet lyder som en god blanding af Back to the Future, Terminator og Waterworld, og det bliver interessant (og nok lidt skræmmende) at se København under vand.

Carsten Bjørnlund, kendt fra DR-serien 'Arvingerne', har hovedrollen, og han spiller sammen med Sofia Helin (Arn), Marijana Jankovic (Lang historie kort), Dragomir Mrsic (Edge of Tomorrow) og Joseph Mawle fra 'Game of Thrones'.

Max Kestner er kendt for prisbelønnede dokumentarfilm som 'Nede på jorden', 'Rejsen på ophavet' og 'Identitetstyveriet', men prøver nu for første gang kræfter med fiktionsgenren i spillefilmslængde.

'Fang Rung', eller hvad filmens titel nu end bliver, forventes at få premiere efteråret 2016.

Vil man se andre fremtidsfortællinger, går både Mad Max: Fury Road og Tomorrowland: A World Beyond i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Øyvind

Vi har jo også nærmest kun ventet i 30 år på en dansk science fiction-film. Det skal blive spændende at se noget nyt!!

CINEMANDRUP

Lyder meget interessant og som en god blanding af alt godt. Selvom jeg er spændt på en dansk science fiction, så slår jeg koldt vand i blodet, da en dansk science fiction ikke er hverdagskost og en genre som ikke ses hver dag herhjemme. Krydser fingre og håber på det bedste

Rasmus/Musen

Lyder spændende. Men jeg håber nu meget på at høre mere om den senere, fordi det er da helt nyt, at man laver RIGTIGE science-fiction film her i Danmark.

Så glæder mig til at høre om: DEN DANSKE TIDSREJSE!

:-]

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

1 time siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

9 timer siden
Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden

Aktive debatter