Transformers 5 i 2017?

Med Marvel som forbillede
Billede
(© Paramount Pictures)

At der kommer en Transformers 5, overrasker ikke, og vi skrev allerede om sequel-planerne for tre år siden. Men nu ser det mere konkret ud til, at Hasbro vil udsende action-efterfølgeren i 2017.

På Transformers-hjemmesiden TFW2005 udtaler Hasbros administrerende direktør, Brian Goldner, at legetøjsgiganten har hyret Oscar-vinderen Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) til at stå i spidsen en gruppe manuskriptforfattere, og at en fortsættelse til Transformers: Age of Extinction vil blive en realitet i 2017.

Hvorvidt Goldner mener, at produktionen går i gang i 2017, eller at filmen får premiere det år, uddybes ikke.

Hasbro og Paramount Pictures' plan er at opbygge de kommende Transformers-film på samme måde som Marvels superhelteunivers med en række efterfølgere og spin-offs, der går i dybden med de enkelte karakterer.

Samme strategi gælder for de kommende Star Wars-film samt DC Comics’ superheltefilmatiseringer, hvilket tyder på en mere og mere almindelig markedstendens blandt de store franchises.

Instruktøren Michael Bay er ikke bekræftet til at vende tilbage, men selvom han lige nu arbejder på terrordramaet '13 Hours', er det muligt for ham at indspille 'Transformers 5' i 2016 og stadig blive klar til en premieredato i 2017.

Transformers 5 afventer premieredato.