Cookie- og Privatlivspolitik
Transformers 5 i 2017?

Transformers 5 i 2017?

Med Marvel som forbillede

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

At der kommer en Transformers 5, overrasker ikke, og vi skrev allerede om sequel-planerne for tre år siden. Men nu ser det mere konkret ud til, at Hasbro vil udsende action-efterfølgeren i 2017.

På Transformers-hjemmesiden TFW2005 udtaler Hasbros administrerende direktør, Brian Goldner, at legetøjsgiganten har hyret Oscar-vinderen Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) til at stå i spidsen en gruppe manuskriptforfattere, og at en fortsættelse til Transformers: Age of Extinction vil blive en realitet i 2017.

Hvorvidt Goldner mener, at produktionen går i gang i 2017, eller at filmen får premiere det år, uddybes ikke.

Hasbro og Paramount Pictures' plan er at opbygge de kommende Transformers-film på samme måde som Marvels superhelteunivers med en række efterfølgere og spin-offs, der går i dybden med de enkelte karakterer.

Samme strategi gælder for de kommende Star Wars-film samt DC Comics’ superheltefilmatiseringer, hvilket tyder på en mere og mere almindelig markedstendens blandt de store franchises.

Instruktøren Michael Bay er ikke bekræftet til at vende tilbage, men selvom han lige nu arbejder på terrordramaet '13 Hours', er det muligt for ham at indspille 'Transformers 5' i 2016 og stadig blive klar til en premieredato i 2017.

Transformers 5 afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Victor

at Fast and Furious serien er tilgivet for dens totalt urealistiske forhold til fysikkens love, og dens sløve plot, fordi "den ved, hvad den er" og "det er jo bare en drengerøvsfilm, tag den for hvad den er", når Transformers er på samme 'dumhedsniveau' - men den bliver tværtimod fuldstændigt svinet til, fordi folk synes at den ikke er dem værdig.

Jeg hader også når folk kommer med udtalelsen "JAMEN MICHAEL BAY GØR DET BARE FOR PENGENE!" - surprise??? Det gør de fleste andre action-instruktører sgu da også??? Det er en buisness for chist sake.

Det muligt Michael Bay tilføjer flere eksplosioner i sine film, en standarden lyder, men det behøver jo ikke betyde hans film er dårlige... Desuden er det heller ikke ham der skriver filmene.

Personligt, interessere hans film mig ikke, men hver mand sin smag.
Jeg syntes den hører inde under samme gruppe, som Fast and Furious, og fortjener en vurdering derudfra - for vi kan jo alle blive enige om, at hverken Furious- eller Transformers filmene er den store filmkunst, men det er god underholdning (for nogen; bevares).

Thomasuser/449264

I har alle synes at transformers har været fede film.
Er det først nu at det gå op for jer at det handler kun om at tjene penge.
De skulle havde stoppet for længe siden.
Men hvis man laver millioner af dollars så tager det over alt andet.
Jeg skal se den for action og ikke en skid andet.

TheKillingJoke

I forhold til de andre store franchises, så har de simpelthen lavet for mange dårlige transformers film til at det her kommer til at fungere.

Jacob

... de kan finde på en ordentlig historie, der ikke bare går ud på at springe alting i luften - punktum

johnny

så lad vær med at se dem, hvis du ikke kan lide at se ting blive sprunget i luften :) og så lade os som syntes det er fede film nyde dem i stedet for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Geek

Hvis historien kan bære det er det fint nok med en lang film, men kan vi ikke PLEASE få en pause midtvejs.

1 minut siden
Simon

Det var simplethen bare for klamt og pinligt...

14 timer siden
Kenneth Pedersen

...den skal ses!!

23 timer siden
DJN
DJN

Ikke Denvers.

1 dag siden
Kasperuser/462211
Kasperuser/462211

Det er svært at forestille sig noget ret meget mere pinligt.

1 dag siden

Aktive debatter