Cookie- og Privatlivspolitik
It Follows får dansk biografpremiere

It Follows får dansk biografpremiere

Sommergys i biografen

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Gyserfænomenet It Follows, der spiller for fulde huset på den aktuelle PIX-festival, er købt hjem til premiere i de danske biografer.

I filmen forfølges Jay (spillet af Maika Monroe fra The Guest og Labor Day) af et seksuelt overført og ansigtsløst monster, og kun sex med én hun holder af, kan redde hende fra forbandelsen.

Gyseren er primært blevet rost for at være vanvittig uhyggeligt, hvilket er et godt sted at starte. Samtidig trækkes der tråde til klassike genre-elementer og ikke mindst John Carpenter.

Traileren kan ses nedenfor.

It Follows får dansk biografpremiere den 4. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJT

Så har jeg netop været inde at se It Follows.

Med vilje satte jeg ikke mine forventninger i vejret, fordi den havde fået næsten lige så gode anmeldelser som The Babadook sidste år... og den var jeg så sandelig ikke begejstret for.
It Follows er ikke meget bedre.
Udover det åbenlyse "unge piger har sex og bliver dræbt" kunne jeg ikke lade være med at tænke "The Ring, men nu bare med kønsorganer.
Der var også et par jump scares (hvor ét af dem, indrømmet, ar effektivt).
Så er der lydsiden. Aldrig har jeg hørt så gennemtrængende, insisterende og r*virriterende "musik" i en film. Og det var der HELE! TIDEN!! Hver gang musikken startede rullede jeg med øjnene og tænkte: "Igen? Virkelig??" Og så stoppede det... og ikke engang tyve sekunder efter startede det igen... stoppede... startede igen...
Det var som at være til et rave party i motoren på et lokomotiv der kører galt. Jeg tror at mange af scenerne havde været langt bedre hvis de var foregået i stlhed.
Og kameraføringen: hvert andet minut dvælede kameraet ved, eller fulgte meeeeeget langsomt, noget, der INTET havde med noget at gøre. Det resulterede også i meget øjenrullen fra mig.
Alt i alt kan jeg absolut ikke anbefale denne film, der er SÅ meget galt med den.

Iljana

Bliver godt med en ordentlig gyser :D

Steffen

at filmen er bedre end traileren giver indtryk af, for den ligner ikke andet end en stereotyp og kedelig ungdomsfilm.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.