Cookie- og Privatlivspolitik
Hvad siger du til Jared Letos Joker?

Hvad siger du til Jared Letos Joker?

Første kig på Suicide Squad-karakteren

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Weekenden bød på det første billede af Jared Letos Joker fra den kommende Suicide Squad.

Instruktøren David Ayer tweetede selv billedet i anledning af karakterens 75 års jubilæum i lørdags, og nettet bugnede efterfølgende med tweets fra glade, skræmte og skuffede fans. 

Hvad siger du? Ser Oscar-vinderens Joker ud til at blive en fed karakter? Stem forneden og fortæl os, hvad du stemte.

Suicide Squad får dansk premiere den 11. august 2016.

Jared Leto som The Joker i Suicide Squad

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jonas

Som der er blevet sagt før har vi ikke set ham spille jokeren endnu, men de tatoveringer er satme en dårliog ide! Har set et billede af ham hvor de er blever photoshoppet væk og det ser faktisk lovende ud! Udover dette smider jeg lige denne her: https://www.youtube.com/watch?v=LPJ8b7zwa98

Maggie Smith

Uanset hvad, så kan ingen i menneskeheden spille som Heath Ledger gjorde, da han spillede som jokeren.

Jeg giver Jared Leto en chance, jeg mener billedet ser lovende ud. Som nogle klogt nævner, så kan man heller ikke sammenligne Affleck med Bale, som jeg også mener var en verdensklasse Batman og Bruce Wayne.

Dog må jeg også erkende, at jeg tror jeg synes det bliver svært at komme på niveau med Nolans univers, men jeg glæder mig meget til denne her film og jeg tror ikke det er dårligt med Leto!

CINEMANDRUP

Ingen tvivl om at Jack Nicholson væltede alle omkuld med sin fortolkning af Jokeren. Det samme gjorde Heath Ledger og hvem siger at Jared Leto ikke kan gøre det samme. Han skal have chancen for at give sin fortolkning af vores allesammens crazy klovn og så kan vi vente bagefter med at stille os kritiske, hvis han ikke levere varen.

Looket er helt bestemt anderledes end hvad jeg umiddelbart havde forestillet mig, men at tatovere "Damaged" i hovedet på ham virker alt for kliche agtigt. Ellers ligner han helt bestemt en, som lige er flygtet fra den lukkede anstalt hvilket jo kun er godt.

frøken

Jeg er ikke så vild med måden han posere, først da jeg så billedet var jeg lidt skæbtisk, da jeg forbinder Jokeren med lilla jakkesæt og et selvglad grin som kan samlignes med tegnefilmen. Jeg tror gerne jeg vil se filmen, da det ser lidt spændene ud.

Reimer

Her sker nøjagtig det samme som da Ben Afleck blev castet og annonceret som Batmand i den nye Supermand film. Afleck og Bale kan IKKE sammenlignes da det er to vidt forskellige skuespillere og dermed også vidt forskellige fortolkninger af Batmand. Jeg synes det er helt forkert at sammenligne de to. Ligesom jeg mener det er forkert at sammenligne Heath Ledger's fortolkning (som iøvrigt var fantastisk) og Jered Leto's af Jokeren. Jeg venter spændt og venter med at dømme til jeg har set filmen :)

Malene

Glæder mig allerede til at se den!
Synes folk skal stoppe med at sammenligne ham med Heath Ledger. Leto leverer hans egen og unikke måde at genoplive The Joker på. Ser frem til endnu en fed film med Jared og resten af castet

Tanjasl

Jeg tror ligesom mange andre at man skal passe på med at se billedet i lyset af Heath Ledger's karakter. Det er to forskellige film og to forskellige skuespillere. Jeg synes dette billede ser mere end lovende ud!

Victor

Han har fået tatoveret "damaged" i panden?? HELT ÆRLIGT? hvor dumt kan det lige blive. Det er nok det mest desperate, fladtrådte forsøg på at genskabe jokeren. Et tegn på mangel af kreativt.

Det ligner lidt, at 'hvem end der har stået for jokerens udseende', bare har smasket alle jokerens kendetegn i hovedet på folk, fordi de er bange for at gøre noget nyskabende med jokerkarakteren.

Det ligner aller mest en joker-brainstorm, hvor at de ikke kunne beslutte sig for, hvad der skulle blive, og hvad er skulle lades.

Jeg siger, at det bliver en helt galt joker.. men det er muligt jeg tager fejl.
DC har overrasket mig før - måske kan de gøre det igen.

Filmentusiast

Jeg er helt enig i at man ikke kan sammenligne med Heath Ledgers Jokereren af den meget simple grund: Vi har ikke set Jared Leto spille Jokeren endnu ;)

Men udover dette, så er jeg også ret vild med billedet ! Elsker hans crazy-psykopatiske look samt så glæder jeg mig til at se både den nye Batman og Joker, specielt om begge parter kan leve op til deres forgænger. ;)

Jonas

Var meget overrasket, da jeg først så billedet, men er begyndt at synes bedre om det, jo mere jeg har kigget på det. Umiddelbart er det den Joker, der ligner mest en person, der lige er kommet ud fra den lukkede afdeling. Jeg glæder mig til at se Leto give ham liv i Suicide Squad.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Nå, den video kunne man så ikke se herinde uden at slå alle cookies til.
Det kan i godt glemme, jeg ser den andet steds.

7 timer siden
Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

2 dage siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

2 dage siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

2 dage siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

2 dage siden

Aktive debatter