Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af Jack Sparrow i Pirates 5

Første billede af Jack Sparrow i Pirates 5

Pirat i problemer

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Producenten Jerry Bruckheimer har udsendt det første billede af Johnny Depp som Jack Sparrow i den kommende femte Pirates of the Caribbean-film via Twitter.

Billedet viser piratkaptajnen i vanlige problemer, denne gang bagbundet til en skibsmast med to pirater omkring sig.

Problemer har der også været nok af på optagelserne til filmen: Manuskriptændringer, vejrudfordringer og senest Johnny Depps håndskade har skabt en vis usikkerhed omkring projektet.

Måske derfor føler Bruckheimer en trang til at bevise verden, at produktionen endelig skrider retmæssigt fremad.

Jack Sparrow kommer denne gang til at stå over for en gammel fjende i skikkelse af Captain Salazar, der spilles af Javier Bardem. Salazar har en ond agenda, der skal udrydde alle pirater på hans vej, og nu er han selvfølgelig kommet til den uheldige Sparrow.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får premiere den 6. juli 2017. 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

Eva

Endelig er de igang med en ny film, i stedet for bare at snakke om den og udskyde den i næsten 10 år..
Jeg må ærlig talt sige, at jeg kun er glad for at Orlando Bloom er med i denne, så det ikke bliver endnu en 'Jack Sparrow film', men en faktisk pirat film.. For mit vedkommende kan Jack Sparrow ikke bære en hel film for sig selv, han har brug for sine makkere Will og Elizabeth - ærgerligt at Keira ikke er med i denne, når nu Orlando er tilbage..

Så er jeg også glad for, at Disney kan andet end pimpe nogle kedelige filmserier om superhelte eller Star Wars, som jeg aldrig rigtigt har været interesseret i..

Kort og godt, jeg glæder mig til at se Johnny og Orlando som pirater endnu engang :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

Egentlig skulle vi allerede i år have oplevet den femte film om Jack Sparrow, men da Disney har store film som 'Avengers: Age of Ultron', og for den sags skyld 'Ant-Man', og 'Star Wars Episode VII - The Force Awakens' på årets program, så valgte de at udskyde 'Dead Men Tell No Tales'.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Christian

Helt seriøst, hvem er stadig interesseret i denne franchise?

Den første film, helt tilbage fra 2003, levede i sin egen ånd og var en cool, original, selvstændig, charmerende og stemningsfyldt lille piratfilm. Siden da er det kun gået ned af bakke...

Der var et tidspunkt hvor jeg gik rundt og sagde til folk, at hvis de skulle fortsætte disse POTC film, så lav istedet en spin-off serie, kaldet "Pirates: The untold adventures of Jack Sparrow". Hvorfor? Fordi han ER Pirates of the Caribbean :-) Uden Johnny Depp har de jo ingenting. Der er ingen af os der gider se på Orlando Bloom. Hvem sælger billetterne? Det gør Johnny! :-) Vi vil bare se Mr. Depp skabe sig tosset som den fordrukne Jack Sparrow med bandana, eyeliner og løse håndled. Den spin-off serie lavede de så og det fungerede alligevel heller ikke super duper godt.

Jeg er i hvert fald personligt ikke det mindste interesseret i denne franchise. Den må gerne dø for min skyld.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Simon

Transformers kommer med jævne mellemrum, så man ikke får mulighed for at glemme dem, med den ene værre end den anden, men med POTC går der hele seks år mellem den dårligt modtagede 4'er og 5'eren. Jeg undrer mig dybt over hvem der har tænkt sig at se Johnny Depp parodiere Keith Richards for femte gang, tilmed på et tidspunkt hvor forgængeren for længst er glemt.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

...

18 minutter siden
Noah

Det skulle havde været Snyder´s cut i biografen.

40 minutter siden
Magiskeuser/539619
Magiskeuser/539619

Jeg er en af dem som ikke gider se film i 3D...

Ohh well..

2 timer siden
Sune Pedersenuser/171268
?
Sune Pedersenuser/171268

Øh du har måske ikke engang set traileren eller kender DP fra tegneserierne ..

3 timer siden
Sune Pedersenuser/171268
Sune Pedersenuser/171268

Øh er du godt klar over hvor fucking en sindsyg vild film de fik lavet med et mikro budget i forhold til andre i den genre...

3 timer siden

Aktive debatter