Cookie- og Privatlivspolitik
Trailer Battle: 3 x thriller

Trailer Battle: 3 x thriller

Hvilken er den fedeste?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Hvilken type thriller er du mest til? Den actionfyldte slags, science fiction-versionen eller den gode gammeldags krimigåde?

Tre nye trailers er netop landet online til kommende film, der er vidt forskellige, men alle deler thriller som undergenre.

Stem forneden på den trailer, du mener, er den fedeste!

Dark Places
Af forfatterinden bag Kvinden der forsvandt (Gone Girl) kommer et nyt mørkt mysterie om en kvinde (Charlize Theron), hvis familie blev myrdet, da hun var barn. Som voksen må hun pludseligt se i øjnene, at den forkerte mand måske blev dømt for forbrydelsen.
Premiere den 30. april

Self/Less
I en nær fremtid kan menneskets bevidsthed overføres fra krop til krop, så man lever evigt. Ben Kingsley spiller en mand, der er ved at dø af kræft og derfor overføres til Ryan Reynolds unge sunde krop... selvfølgelig ikke uden omkostninger.
Premiere den 20. august

No Escape
Owen Wilson spiller en familiefar, der flytter til Sydøstasien med sin familie og pludselig fanges midt i et statskup og må finde vej ud af et land, hvor udlændinge bliver henrettet omgående.
Premiere den 3. september

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Elsker en god omgang thriller.

Krimi falder altid i god jord hos mig og derfor må jeg indrømme at Dark Places ser god ud. Dog skal der sendes en thumbs up til Self/Less, som også ser ret så lækker ud.

HeavenOfHorror.dk

Har glædet mig til Dark Places, lige siden jeg læste bogen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Annauser/1323692
Annauser/1323692

Min top tre lyder som følger

Dronningen
Unge Astrid
Rocketman

41 minutter siden
MArCuS

Efter at have brugt lidt tid på at kigge på listen af kinos udvalgte film, opdagede jeg, at der faktisk ikke var voldsomt mange film jeg havde ople

2 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Hej Setsu

5 timer siden
Setsu

Har set frem til den her podcast lige siden det blev sagt i ville lave den. Lars er en fantastisk mand og person generelt!!

6 timer siden
Jacob

Absolut en af de fedeste filmfranchiser i nyere tid, og selvom det er ærgerligt at den tredje film er blevet rykket til næste år, så er det venteti

7 timer siden

Aktive debatter