Cookie- og Privatlivspolitik
Terminator-sølvræven Arnold

Terminator-sølvræven Arnold

Nye billeder fra Terminator: Genisys

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Han lovede allerede i etteren, at han ville vende tilbage... og det løfte har Arnold Schwarzenegger holdt i snart fire Terminator-film (han var blot en computereffekt i Terminator Salvation).

Østrigeren medvirker i seriens femte film, Terminator: Genisys, atter i sin glansrolle. Denne gang har tidens tand dog sat spor i den menneskelignende robot T-800, der på dagens nyeste billede fremstår med gråt hår og rynker.

Paramount har delt billedet med Empire Magazine, der også kunne vise nyt med Emilia Clarke som Sarah Connor samt et yderligere billede af Cyberdynes fineste uden menneskevæv.

Jason Clarke, Jai Courtney, Matt Smith og J.K. Simmons er også at finde på rollelisten, når Terminator: Genisys får dansk premiere 9. juli.

Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

Gode billeder, og har en stor glæde ved at se "Terminatoren" komme tilbage igen på det store lærred. Må se den på et tidspunkt, fordi i ved jo nok... I´ll BE BACK.

CINEMANDRUP

Der skal slet ikke herske tvivl om at Terminator 1 og 2 er milepælene i denne franchise og det kan vi i den grad takke James Cameron for. 3'eren var langt fra det niveau og 4'eren forsøgte at bygge serien op igen uden en egentlig Arnold, som blot var CGI, men denne rummede heller ikke den Cameron magi som serien første to bragte.

Jeg beder og håber for at filmen formår at genskabe lidt af det helt unikke som filmene begyndte med, men som Wayne påpeger, så mangler vi en mand som Cameron bag roret. Filmen skal nok rumme action nok til at mætte mig og underholde, men ønsker virkelig, at denne skal hitte big time.

Mit lille øv er fortsat at Jai Courtney nu indgår i denne franchise

Jacob

Umiddelbart tyder det på at det bedste fra den oprindelige 1'er og 2'er kædes sammen i 'Genisys', og eneste anke lige nu er Jai Courtney.

Wayne

De seneste Terminatorfilm har kun været skygger af de første. At Arnold er tilbage er langtfra garanti for succes. Men det skal nok blive god action.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

8 timer siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter