Cookie- og Privatlivspolitik
Skurken og Udyret er fundet

Skurken og Udyret er fundet

Holdet på plads til Disneys nye Beauty and the Beast 

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Dan Stevens skal spille Udyret, og Luke Evans skal spille Gaston i Disneys kommende live action-udgave af Beauty and the Beast. Det skriver The Hollywood Reporter.

Emma Watson er allerede på plads som Belle, der primært er udødeliggjort via Disneys populære animationsfilm fra 1991, og filmen bliver den næste i rækken af nyfortolkede tegnefilmsklassikere efter Maleficent og Cinderella.

Med Dan Stevens som Udyret fortsætter kometkarrieren for skuespilleren, hvis gennembrud blev tv-serien 'Downtown Abbey', og som siden har fået ros for sin rolle i The Guest. Han kunne også ses som alternativ narkobaron i A Walk Among the Tombstones.

Og så er der Luke Evans. Waliseren virker oplagt til rollen som fortællingens egentlige skurk, den selvoptagede Gaston, der forsøger at vinde Belles hjerte og slippe af med monsteret på slottet.

Beauty and the Beast/DisneyGaston i Beauty and the Beast

Filmen instrueres af Bill Condon. Manden bag vidt forskellige film som 'Candyman II', 'Gods and Monsters', Dreamgirls, 'Mr. Holmes' og de to sidste film i Twilight-serien.

Beauty and the Beast får premiere i 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Disney's beauty and beast er i mine øjne det bedste stykke film de nogen sinde har lavet. Jeg er derfor mere end nervøs når de vil lave den om til en live action film. Det kan gå fantastisk godt eller bragende skidt og her er mine tanker der går begge veje. Lad os starte med det dårlige, så kan man blive fri for det hurtigst muligt.

Mange af de ting der er er med i animations filmen kan vise sig svært at få overført til live action uden at det drukner i CGI. Levende lyssestager, rustninger der pudser sig selv osv. kan hurtigt blive overgjort i CGI.
Der til kommer at instruktøren har udtalt at han vil lade sig inspirere af original historien. Normalt ville jeg hylde dette, men lige i dette tilfælde vil jeg sige, hold dig til Disney versionen. De forandringer de lavede var så fantastiske forbedringer, at der ikke er nogen grund til at gå tilbage til det gamle. Luke Evens ser godt ud, men jeg er bekymret for om han kan spille en arrogant stodder der vil gøre hvad der skal for at få den unge Belle på krogen. Puha sikke en klagesang dog nødvendigt i mine øjne, nu til det sjovere.

Valget af Luke Evens som Gaston tyder på at instruktøren vil holde sig pænt til Disney versionen. Dette kan bestyrkes af at han vil lade sig inspirere af de sange som er med i teaterstykket men ikke filmen. Emma Tompson ligger vist også i forhandlinger om rollen som Miss Potts så det lyder loveden. Jeg kender ikke så meget til Dan Stevens men han lyder udemærket. Jeg er også spændt på at se, hvilke at teater sangende der får lov at komme med. Le maison de lune ville være fantastisk og det samme ville Hjem f.eks. også. Det kan ende med at blive en god musical/live action version de får lavet.

Jeg vil tvivlen komme filmen til gode og håber den gøres godt. Ses det skal den, men skuf mig nu ikke som det skete med Malificent.

DIV

Dan Stevens som udyret er en fantastisk casting. Men Ewans som Gaston er fail. For det første er han for lille og hans underkæbe mangler 10 cm. Han mangler simpelthen den arrogante stodder rolle som Gaston er i mine øjne.
Skønheden og udyret er en udødelig klassiker og må ikke fejle fordi den skal på endnu et lærred.

Mikkel Poulsen

Luke Evans er aldeles ikke for lille han er 1.83 cm, og det er ikke lille

Mickey

Jeg er vokset op med de her Disney-klassikere, og jeg har altid ment at "Beauty and the Beast" er den bedste Disney-klassiker der nogensinde er lavet!

Er personligt glad for at Disney forsøger at holde liv i de gamle klassikere, men om disse ny-fortolkninger er den rette måde at gøre det på?....det ved jeg sgu ikke.
Har dog mine forhåbninger, mht. denne film. Beauty and tge Beast indeholder elementer, som kan skabe en fantastisk film -såfremt den bliver laet ordenligt, og i samme ånd som tegnefilmen!

Synes i hvert fald ikka man kan sætte et ord castet, som efter min mening er fejlfrit. Glæder mig enormt meget til at se Emma Watson i hovedrollen som Belle (evig Harry Potter-fan her) og Luke Evans er jo fantastisk i ALT vad han er med i for tiden :)

Camillauser/927927

Jeg vil indrømme, jeg er ikke meget for at Disney er begyndt at lave live action versioner af deres klassiske animerede film.

Jeg var temmelig skuffet over Maleficent og har ikke de helt store forventninger til Askepot (som osse har en Downton Abbey skuespiller i hovedrollen) men jeg må indrømme jeg kan godt lide ideen om Emma Watson og Dan Stevens som Belle og Udyret.

Jeg kunne virkelig godt lide Dan Stevens da han spillede Matthew Crawley i Downton Abbey og jeg tror han godt kan spille udyret, især hvis de lavede en rigtig god make up på ham og ikke lave ham om til en CGI figur.

Mikkel Poulsen

Langt om længe udkommer Beauty & The Beast som live action, men jeg er spændt på hvordan de får lavet udyret om det er sminke ligesom på teateret eller CGI monster det ville tiden vise. Ellers synes jeg indtil videre er rollerne perfekte smukke Emma Watson som Belle og Luke Evans som Gaston jeg er spændt på flere skuespillere til filmen der er jo også The Jungle Book der udkommer 14 April 2016 med blandt andet. Ben Kingsley. Scarlett Johansson, og Bill Murray se så er der nemlig 2 Disney live action film og se frem til, efterfulgt af Jungle Book: Origins i 2017!

Kmp

Det her kan kun blive godt! :D

CINEMANDRUP

Elsker klassikeren fra 1991 og glæder mig til en live action udgave. Der hviler et enormt pres på instruktøren i forbindelse med tilblivelsen af en forhåbentlig ny klassiker. Det bliver så spændende at forsøge at fange animationsmagien i en live action udgave. Håber, håber, håber virkelig, at det kan lade sig gøre. Så er spørgsmålet om det lever op til forventningerne om det bliver en skønheds film som opfylder alle kriterierne for en succes eller en udyrs film som aldrig skulle have været lavet.

Men sikke en ære for en instruktør at skulle bringe denne magi til live i denne moderne tid

Martin

Indtil videre synes jeg Disney's live-action har været kedelige og ja.. uinspirerende.

Men Beauty and the Beast er og bliver en fantastisk klassiker, og Emma Watson er ideel casting, så jeg håber!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter