Cookie- og Privatlivspolitik
Hugh Jackman færdig som Wolverine?

Hugh Jackman færdig som Wolverine?

3. solofilm bliver skuespillerens sidste som mutanten

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Hugh Jackman har før hentydet til, at han ikke længere vil spille mutanten Wolverine, men nu er der mere konkrete beviser end tidligere.

Skuespilleren har uploadet et billede på sin Instagram-profil af sine hænder, hvoraf kun den ene har Wolverines karakteristiske kløer fremme. Billedteksten lyder: "Wolverine… One last time. HJ".

Altså et ret håndfast statement fra den 46-årige australier. Dermed bliver 'Wolverine 3' Jackmans sidste optræden som den karakter, der i dén grad har været med til at forme hans karriere.

'Wolverine 3' skal formentlig instrueres af James Mangold, som også stod bag den 2. solofilm, The Wolverine. Inden da rygtes han dog til en mindre rolle i X-Men: Apocalypse.

Spørgsmålet er så, om X-Men-serien kan undvære Wolverine? Og hvis nej, hvem der skal overtage den ikoniske rolle?

Wolverine 3 er planlagt til dansk biografpremiere den 2. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Steffen

Det er bedst at stoppe på toppen.
Jeg magter ikke at se gamle mænd lege actionhelte.

Mickey

En af de mest triste nyheder længe :(
Hugh Jackman ER wolverine, så hvis han siger endegyldigt farvel, så bliver man nødt til at lægge karakteren i graven for en stund.
En X-men film uden wolverine, er ret utænkelig. Det fungerede kun LIGE i first class, men wolverine er klart den mest interessante xman der er -det ses også, da han er den eneste der virkelig kan bærer en solofilm. Tror bare det bliver kedeligt, hvis ikke historien centreres omkring ham :/

Jacob

Det er efter min mening ikke umiddelbart nødvendigt, at en anden skal overtage rollen. Jeg synes Hugh Jackman har gjort det mere end fremragende, men det er måske på tide at serien om mutanterne centrerer om en ny hovedperson. Meget passende kunne 'Deadpool' introducerer helt nye karakterer, der vil danne det næste X-Men team.

CINEMANDRUP

At have haft en rolle så længe er identisk med at Hugh Jackman bare passede perfekt til rollen og ikke mindst lignede Wolverine. Nu hvor han så tager sin afsked med karakteren er vel en uundgåelig ting, hvilket selvfølgelig er trist, idet spin-off serien om Wolverine og selve X-Men nu skal forsøge at finde en værdig afløser.

Men hvem kan dog afløse denne rolle.

X-Men serien får en kæmpe mangelvare af en mutant, hvis ej Wolverine har en del i det eftersom han er den mest populære. Så en afløser skal findes under alle omstændigheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

22 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter