Cookie- og Privatlivspolitik
Her er plottet i Rocky VII

Her er plottet i Rocky VII

Eye of the Tiger

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sylvester Stallone har endnu ikke lagt Rocky Balbao i graven, og nu har Warner Bros. offentliggjort plottet i den syvende film, som indspilles netop nu.

[banner_here]Michael B. Jordan spiller Adonis Creed, barnebarn af Apollo Creed (Carl Weathers), som Rocky Balboa mødte i bokseringen i både Rocky og Rocky II.

Den unge mand har boksning i blodet og rejser til Philadelphia i håbet om at møde The Italian Stallion og få den legendariske sværvægtsmester som træner.

Fundamentet for træningsmontager skulle hermed være på plads. Det samme er potentialet for flashbacks til kampene mellem Apollo Creed og Rocky Balbo samt det skæbnesvangre møde med russeren Draco (Dolph Lundgren) i 'Rocky IV'.

Og det er slet ikke så tosset, som det måske lyder.

For det første var Rocky Balboa et overraskende vellykket indslag i serien, og for det andet instruerer Ryan Coogler sit eget manuskript. Den 28-årige instruktørs debutfilm, Fruitvale Station, havde ligeledes Michael B. Jordan  i hovedrollen.

Titlen bliver dog ikke 'Rocky VII', men derimod Creed – så undgår man også det udskældte romertalsfilm-fænomen.

Creed afventer en dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ollie

Glæder mig som en sindsyg. Stallone er den bedste skuespiller der findes, og Rocky serien er pisse gode. Stallone kan også stadig lave film i en alder af 69 år, især action. Jeg skal helt sikkert se den når den kommer, i biffen.

Jacob

Håber bare at Adonis Creed bliver en bedre elev end Tommy "Machine" Gunn, men hvis 7'eren leverer samme kvaliteter som 'Rocky Balboa' kunne det blive en rigtig go' omgang boksning.

CINEMANDRUP

Er helt enig i at Tommy "Machine" Gunn ikke var en mindeværdig elev som man gad se mere til. Han fik sine 15 minutters berømmelse i den serie og så er det slag slået. Nu håber jeg bare, at Creed Junior formår at leve op til faderens hæder og det fortsætter i samme stil som Rocky Balboa.

Stallone er bare en maskine, der ikke stopper og hvem ønsker dog også at trykke på hans stop knap.

Jacob

Jeg synes det er en fin tilgang Sylvester har, for i den sidste film var det netop sidste chance, for at kunne tage Balboa seriøst i ringen. Men når han nu har haft en dårlig oplevelse med en elev tidligere, mon ikke der vil være lidt knas i det nye samarbejde i starten ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Han læser nok ikke.
Men nu var det jo heller ikke p.gr.af filmsmagen, han skulle spærres inde.

8 timer siden
Marianne

Men ligefrem spærre ham inde, fordi han har en anden filmsmag? Nej, vel.

10 timer siden
Marianne

Jeg brød mig ikke meget om Moonlight, selvom den fik en Oscar for bedste film - men det er The Academy, der bestemmer.

10 timer siden
Michael

I min verden, hvis vi kun går udfra titel sangen, burde "From Russia With Love" ikke være med, da den kun fremgår i rulleteksterne, men da afstemni

10 timer siden
Kaj
Kaj

Vi har lissom set ham.

11 timer siden

Aktive debatter