Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Hardy springer fra  Suicide Squad

Tom Hardy springer fra Suicide Squad

DC mangler en superhelt

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

David Ayers kommende superhelte-film 'The Suicide Squad' har mistet en af sine mest prestigefyldte skuespillere, da Tom Hardy er sprunget fra. The Hollywood Reporter bragte nyheden.

Aflysningen skyldes en skemakonflikt med Birdman-instruktøren Alejandro Gonzalez Inarritus hævndrama The Revenant, der har både Hardy og Leonardo DiCaprio på rollelisten.

DC's film mangler dog ikke stjernestøv, da Will Smith, Jared LetoMargot RobbieJai Courtney og Cara Delevingne stadig er tilknyttet som superskurkene Deadshot, The Joker, Harley Quinn, Boomerang og The Enchantress. 

Hardy skulle have spillet Rick Flagg, lederen af den alternative gruppe, men nu kigger instruktøren muligvis på Jake Gyllenhaal, der samarbejdede med Ayer på End of Watch.

Gyllenhaal er dog en travl mand, så et tredje navn forventes at komme i spil snarest.

The Suicide Squad får dansk premiere 4. august 2016.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ain suphuser/1015186

Øv!

Zille

*suk* Jeg er trist

johnny

kære Stine du mener vel DC mangler en superskurk, da det jo nok mere er en superskurke film. nå man tænker på hvem der er på holdet. :)

Stine Teglgaard

Ja den overvejede jeg selvfølgelig... men jeg er af den overbevisning, at vi skal se frem til en film a la 'Guardians of the Galaxy', hvor en flok "skurke" bliver til helte (selvsagt imod deres vilje osv.) :)

... men det bliver da spændende, om de satser og virkelig laver en superskurke-film.

MVH Stine

Danuser/916849

Det bliver ikke let at leve op til Heath Ledger som jokeren, der skal vist en mirakel til for at overgå ham.

CINEMANDRUP

Har ellers lige set fremt til Hardy som lederen af skurkeforsamlingen. Nu bliver det interessant hvem der så bliver tredje navn på listen som Rick Flagg.

Jacob

Træls at tingene ikke kunne gå op i en højere enhed, og alt ære og respekt for Jake Gyllenhaal, men har dælme svært ved at se ham som lederen af Suicide Squad.

Simon

Alt tyder på at Will Smith for hovedrollen og at Deadshot dermed bliver gruppens leder. Det var en aftale de var nødt til at indgå for at få Will Smith til at acceptere.

Hvis Jake Gyllenhaal tager over som Rick Flagg bliver det ikke noget dårligt bytte med Tom Hardy. Jeg håber Gyllenhaal kan passe det ind i sit skema.

Jacob

Jeg har læst at den egentlige grund til Tom Hardys exit er, at det manus han fik tilsendt ikke levede op til forventningerne, men jeg er ikke helt med på den aftale du snakker om. Rollen som Rick Flagg er vel den ledende hovedperson, så hvad er det helt præcist Will Smith har krævet? Hvis Jake Gyllenhaal eller en anden skuespiller bliver hyret, vil Deathshot så stadig være den nye leder?

Simon

Ifølge en ikke verificeret historie skulle Will Smith have sat som betingelse at spille hovedrollen i Suicide Squad, hvilket ikke virker ulogisk, da han tidligere har sagt nej til at spille roller hvor han ikke er den centrale figur. Mest berømt er at han afviste at spille Django fordi rollen som Dr. King Schultz fyldte for meget i forhold til Django.

Med hensyn til årsagen har der været mange rygter. Det ligger dog fast at Tom Hardy tidligst er ledig 1. April, da han er travlt optaget med The Revenant indtil da. Alejandro G. Inarritu optager The Revenant kronologisk, hvilket forlænger indspilningsperioden.
Optagelsesplanerne for The Revenant er offentliggjorte, så det er i hvert fald ikke spin. Inarittu har selv talt om dem i forbindelse med hans Oscarkampagne for Birdman.

WB kunne derfor vælge med at beholde Tom Hardy og udskyde starten på optagelserne af Suicide Squad, hvilket kunne bringe premieredatoen i fare, eller finde en ny skuespiller til at spille Rick Flagg.
De valgte det sidste. Og hvis de får Jake Gyllenhaal i stedet, har de en fuldgod erstatning.

Der kan have været andre årsager, men forklaringen de har givet virker ganske logisk.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Casper

Jeg er ikke kæmpe fan af Tom Hollands Spiderman, og jeg har desværre ikke været specielt begejstret for de to foregående film.

10 timer siden
Casper

Mon ikke det hovedsageligt er et spørgsmål om hvorvidt Sony vil betale nok for at forlænge med Holland. Det er jeg nu temmelig sikker på.

10 timer siden
Mortenuser/631173
Mortenuser/631173

At en abe skal spille Robbie, er da helt klart en reference til hans "Me and my monkey" sang, som han jo har skrevet om sig selv og sit forhold til

1 dag siden
Wayne

som bestemmer hans skæbne som Spiderman. MCU afgør herefter om de stadig skal samarbejde.

2 dage siden
peter

Fint nok så længe de kommer i biografen og der ikke kommer flere film på streaming, film skal ses i biografen med fuld drøn på lyden uden at skulle

3 dage siden

Aktive debatter