Cookie- og Privatlivspolitik
Scarlett Johansson i Ghost in the Shell

Scarlett Johansson i Ghost in the Shell

Skuespillerinden bekræftet til manga-filmatiseringen

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Scarlett Johansson har scoret hovedrollen i science fiction-filmen Ghost in the Shell. Det afslører Variety.

Hollywood-stjernen skal spille rollen som Motoko Kusanagi, en politi-cyborg der skal holde lov og orden i fremtidens Japan, og hvis hovedopgave er at fange en berygtet hacker.

Hvorvidt hendes karakternavn ændrer sig til et mere vestligt klingende i spillefilmversionen af Masamune Shirows manga-forlæg, vides endnu ikke, ligesom det er usikkert, om filmen vil foregå i Japan.

The Wolf of Wall Street-skuespilleren Margot Robbie har senest været på tale til hovedrollen i filmen, men hun har fået travlt med Suicide Squad, så nu er Johansson blevet valgt i stedet.

Næppe nogen dårlig beslutning af produktionsselskabet DramWorks. Den 30-årige mega-stjernes seneste film, Lucy, indspillede 458 mio. dollars på verdensplan, og man fornærmer næppe nogen ved at skrive, at hun var hovedårsag til actionfilmens succes.

'Ghost in the Shell' blev allerede filmatiseret i 1995 som en yderst populær anime, der siden blev en stor inspirationskilde til Matrix-trilogien.

Ghost in the Shell har endnu ikke fået en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johan

Som stor fan af den originale Ghost in the shell, er det med lidt blandede følelser, scarlet kan bestemt blive et godt valg, men på en sådan produktion er det i lige stor grad hele holdt bag ved der har en betydning, og hvis de mange fans skal give thumbs-up er det uhyr vigtigt at filmen lever op til sin forgangsmand i alle aspekter det være sig visuelt, lydmæssigt, men og historie og følelsesmæssigt. Men et projekt af denne kaliber er meget ambitiøst, og jeg har mine tvivl om det vil lykkes. Hvis man ikke kender Anime'en er den en must see, og er også blevet brugt i musikvideoen til King of my castle af Wamdue Project, https://www.youtube.com/watch?v=ZsAUx_SQYGE

CINEMANDRUP

Det lyder nu meget spændende og selvfølgelig er Scarlett´Johansson er fortræffeligt valg. Ikke nok med at hun ser bragende godt ud, så er hun en skuespiller med mange talenter og det beviser hun gang på gang.

Mathias

Godt valg af stedfortræder for Margot Robbie. Jeg vil våge den påstand, at Scarlett Johansson er på toppen af sit skuespil lige nu, og da hun er en meget alsidig skuespiller, skal hun nok gøre det godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Mark

Hvornår blev “Kontekst” og udtrykkets betydning fjernet fra diverse ordbøger?

18 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

R.I.P.
Du fik et langt liv, tak for det så der er alle de gode film fra din side, bliver underligt du ik lige dukker op i filmen!

1 dag siden
Wayne

Herligt håndteret af Viggo, at han på det kraftigste tager afstand fra ordet - og forklarer hvor han faktisk står.

1 dag siden
Anders

Skal da helt klart ses.
Den her trailer kom total out of nowhere of tog mig med bukserne nede.

1 dag siden
Rasmus/Musen

Det var da en sjov måde at reagere til sin egen trailer på.

1 dag siden

Aktive debatter