"Benedict Cumberbatch laver en Rain Man... bare bedre"

#kinotur på The Imitation Game
Billede
(© SF Film)

Vi inviterede de mest aktive brugere og vores følgere på de sociale medier ind for at se The Imitation Game en uge før premieren. Til gengæld bad vi om en anmeldelse af det Oscar-nominerede drama.

Dommen var ikke bare positiv, men overvældende god. Ud fra brugernes stemme at dømme, er den historiske film om Alan Turing en af årets hidtil bedste film og alle otte Oscar-nomineringer værdig... ikke mindst nomineringen til Benedict Cumberbatch for Bedste mandlige hovedrolle.

Du kan læse alle anmeldelserne på filmens profil.


Maggie Smith:

”Benedict spiller så overbevisende, at rystelsen over det stadig sidder i kroppen. Da vi gik ud af biografen var vi begge mundlamme, tror først vi fik sagt noget, da der var gået et par minutter.”

Henriette69:
”Dette er en film, der bør stå på ALLES liste over film, der SKAL ses i 2015. Jeg skal i hvert fald se den igen!”

Anna-Marie:
”Genial præstation af Cumberbatch, som er troværdig, humoristisk og sympatisk i sin pudsige rolle som Alan Turing. Cumberbatch-fascinationen har jeg aldrig forstået. I get it now!”

Ole:
”Der er noget særligt ved denne film, umiddelbart tror jeg det er dens meget stille facon og humoristiske fremlæggelse af svære tider, blandet med kringlede personligheder og sorte skyer hængende i baggrunden, der binder det hele sammen til en rigtig god filmoplevelse.”

Amanda:
”Jeg forventede en bundseriøs film, som til tider måske kunne være hård at følge med i og holde koncentrationen til. Jeg fik, imod forventning, en seriøs og fangende film med en skæv og forfriskende humor.”

Pauline:
”Jeg var rasende, da jeg gik ud af salen, fordi det er utænkeligt, hvad denne mand har været ude for i sit liv, fuldkommen inhumant.”

Rina:
”Jeg var fuldstændig draget af filmen, og kan sige, at det er meget sjældent, jeg kommer ind og ser en film og glemmer og få spist mine popcorn og drukket min sodavand.”

Dennis:
”Spændende at se en film om 2. verdenskrig fra en helt anden vinkel end hidtil, med en fantastisk håndfuld skuespillere!”

Lea:
”’The Imitation Game’ får 6 ud af 6 stjerner for mig. Den lever op til sit hype, og jeg mener, at den er solid konkurrent til Bedste Film-kategorien i Oscar-løbet.”

Jakob:
”Der er en fin, underspillet komik gennem det meste af filmen og selvom medmenneskelighed er filmens gennemsyrene tema, bliver det godt leveret, uden at blive for blødsødent eller over-emotionelt. Jeg kan varmt anbefale denne film!”

Stine Riis:
”Det er en vigtig film om en vigtig person, der på mange måder har ændret vores verden. Personligt forstår jeg ikke, hvorfor man ikke hører noget mere om Alan Turing i den klassiske historieundervisning - han var da et sandt geni!”

Jakoob P.:
”Handlingen er fængende, og historien er både imponerende og interessant. Kort sagt er denne film et rigtig godt stykke arbejde, og jeg forstår godt hvorfor den er nomineret til så mange oscars.”

Camilla:
”En meget rørende og fængende historie hvor ens øjne i limet til skærmen igennem hele filmen. Det er den slags historie du stadig tænker over dagen efter.”

Dennis:
”I en tid med tent-pole film der fokuserer på effekter over plot er det ufattelig rart at få en biograf oplevelse som ’The Imitation Game’." 

The Imitation Game får dansk premiere den 29. januar.