Cookie- og Privatlivspolitik
Avatar 2 udskudt et år

Avatar 2 udskudt et år

James Cameron rykker premieredatoen

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

Fortsættelsen til verdens mest indtjenende film nogensinde, Avatar, skulle have haft premiere op til julen 2016. Nu rykker James Cameron og Co. dog datoen et helt år. Det skriver Variety.

Avatar 2 får dermed premieredatoen den 25. december 2017, hvilket giver filmskaberne mulighed for at nørde teknologi og gøre oplevelsen endnu vildere for publikum.

Udsættelsen skyldes, at Cameron har valgt at producere kapitlerne i den planlagte trilogi simultant.

- Vi vil ikke bare lave en film, for bagefter at skulle finde på endnu en og derefter endnu en, fortæller instruktøren, der fremhæver, at de dermed designer hele universet på én gang.

'Avatar 3' og 'Avatar 4' rykkes selvsagt også, og planen er nu, at de tre film rammer biograferne i juleperioden 2017, 2018 og 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheGreatAngel

Kan godt være at nogle mener at det er en dårlig ide at lave en 2'er osv. osv. Fordi det er med en historie og plot der er set før, men kom ikke og sig at det skal droppes og der er for lang tid i vente, fordi en ting er at det jo kan tage flere år at lave en film, det andet er at jeg f.eks. ikke synes at historien er færdig, da den som meget bekendt havde en total åben slutning! Filmen var god og veldig imponerende lavet, men det var historien og ikke det store om selve universet der var fokus på, de skriver oven i købet hvad de vil sætte mere fokus på det i de næste, så... giv det en chance, også døm..
Desuden har vi ventet tolv år på en find nemo 2 som også er på vej og har fået folk til at vente spændt ;) just saying tho..

Julius

Kunne Cameron ikke bare lade helt være med at lave filmene? Jeg mener, den første Avatar var flot, men der var ingen substans overhovedet i filmen. Til gengæld er filmen den suverænt bedst indtjenende film nogensinde, så hvorfor ikke gøre det til en franchise? Jo, god idé, Cameron! Årh, Hollywood, lad os få noget fantasi en gang imellem! Avatar skal ikke være en franchise! Jeg satser heller ikke på at få en Inception 2, selvom den var succesfuld, og det er fint! Jeg vil hellere have en original idé, som bare er, hvad den er, i stedet for at gøre det til endnu en pengemaskine. Mine forhåbninger til Avatar 2, 3, 4, eller hvor mange der ellers kommer, er ikke-eksisterende. Men nej! Penge!

Jacob

Det er jo ikke fordi at det er uhørt at der kan gå flere år imellem fortsættelser, men det er alligevel tankevækkende at vi skal vente over syv år på en 2'er, og man må håbe at de tre kommende film om Pandora og dens blå indbyggere byder på en mere kompleks historie.

CINEMANDRUP

Er helt enig Jacob. Så lang ventetid på en 2'er er nærmest uhørt og nu syntes jeg også at James Cameron strammer skruerne lige lovligt meget for hvad man kan tillade sig. Men han plejer jo at være god for det når leveringen så kommer.

At han vil lave hele universet på engang finder jeg beundringsværdigt. Det føles næsten som om han laver en Peter Jackson, da Ringenes Herre blev skabt og udkom hvert år. Håber blot at det giver pote og at ventetiden giver - som du siger - en mere kompleks historie.

Jacob

Det er en meget go' sammenligning, og man kan jo sige at når den næste kommer, så får vi dem til gengæld lige i rap, men de må virkelig tro på det når de vil ud og kæmpe mod Star Wars i juledagene. Bare for at kridte banen op:

2017 - Avatar 2/Star Wars Episode VIII
2018 - Avatar 3/Star Wars stand alone 2
2019 - Avatar 4/Star Wars Episode IX

Simon

Avatar 2 mod Episode 8 tror jeg ikke er en afgjort kamp på forhånd.
Det kan godt være at Avatar er den bedst indtjenende film i verden, men den havde ligesom sin tid.

Min oplevelse er at mange deler min opfattelse af, at det slet ikke er en god film. Jeg tror godt at Star Wars kan konkurrere, da Avatar 1 vil være langt væk i manges bevidsthed otte år efter den havde premiere. Star Wars har haft langt større kulturel betydning og 3D kan ikke længere drive en film frem, som da

Når det så er sagt så ligger Star Wars 8 og 9 ikke fast som decemberfilm.

Jacob

Det virker temmelig usandsynligt at så to store franchiser vil gå i kødet på hinanden, men umiddelbart ligner Disney en vinder. De har allerede lagt beslag på julen 2015 og 2016, og jeg tror næppe de vil forvirrer fansene med en ny måned, og så er de sikkert mega stædig - spørgsmålet er bare om James Cameron er stædigere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.